Защо караме?
Модератор: Общи модератори
33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Eek '85 735
- кандидат ентусиаст
-
Автомобилът е уред, с който си премествам задника в пространството.
Такива уреди- много.
Но, автомобилът е и нещо, което някои хора боготворят.
И поради тази една причинка, "култовият" ми личен автомобил е и уред, с който деидолизирам други купчини ламарини...
:D ок?
Такива уреди- много.
Но, автомобилът е и нещо, което някои хора боготворят.
И поради тази една причинка, "култовият" ми личен автомобил е и уред, с който деидолизирам други купчини ламарини...
:D ок?
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
По добре от Ати едвали мога до го опиша,затова ще кажа че карам за мое лично удоволствие!
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Всички думи след Ати са излишни, какво да кажем... Мисля че при 99,9% от хората ТУК са на същия принцип, което адски ме радва и разбирам, че съм в СВОЯ СРЕДА!!!
Когато останете на саме, Ти и Любимата (Кола), когато има безклюден път, когато има бензин в резервоара и равен спокоен път, тогава човек се чувства истински освободен, когато всичко остава само една точка пред теб и изпитваш всичко друго с душата си, когато управляваш автомобила с сърцето си, това е СВОБОДАТА...
Нямам какво повече да кажа, разчувствах се...
Ати
Когато останете на саме, Ти и Любимата (Кола), когато има безклюден път, когато има бензин в резервоара и равен спокоен път, тогава човек се чувства истински освободен, когато всичко остава само една точка пред теб и изпитваш всичко друго с душата си, когато управляваш автомобила с сърцето си, това е СВОБОДАТА...
Нямам какво повече да кажа, разчувствах се...
Ати

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- DrivinGGoD
-
The Ultimate Driver
-
- Кара: хората да се учат с ProDrive.bg
- Мечтае да кара: BMW ///M, Ferrari, Porsche, Land Rover
- Детайли за колата: 2003-2005 - '90 BMW E30 318is
2005-2006 - '97 Audi A4 2,6 Avant
2006-2008 - '90 BMW E30 325i Cabrio
2008-2009 - '98 BMW Z3 Roadster
2009-2009 - '96 BMW E34 525tds Touring
2009-2011 - '96 BMW M3 Evo Race Car
2009- - '92 BMW E36 320i
2011- - '98 BMW E36 323Ci
Автомобилите за мен са начин на живот,просто нещо невероятно,което не мога да опиша,уникална мания!!!
------------------------------------------------------
Are you ///M enough?... - DrivinGGoD's Blog
There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl
Happiness is not around the corner. Happiness is the corner.

Are you ///M enough?... - DrivinGGoD's Blog
There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl
Happiness is not around the corner. Happiness is the corner.

- n1tr0s0x1d3s1st3m
- младши ентусиаст
-
Just driving! 

По-добре корем от бира, отколкото гърбица от работа...
йохохо... КАСА бира и бутилка ром в КОВЧЕГА на... шофьора... не си в морето
не карай пил - стигни жив!
йохохо... КАСА бира и бутилка ром в КОВЧЕГА на... шофьора... не си в морето

- VEYRON
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '89 BMW 320i Coupe
За мен това е тема с религиозна тематика. Автомобилите за мен са начин на живот, удоволствие . Не напразно един мой приятел ми каза, че мириша на бензин отдалече :mha:
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
Накратко.. най-хубавите неща в живота са секса, шофирането и музиката..
, акогато се комбинират става

Колата ми дава свобода и прави света, в частност България, по-малки и по-достъпни. Колко места из София разузнах, в колко града ходих от как си купих кола... А преди с години не бях мърдал никъде. Животът ми се въртеше около маршрута дома-работата-дома. Ако трябваше да тръгна на някъде постоянно ме съпътстваха мисли от рода на: какво ли ще е времето; какво ли е разписанието на влаковете и автобусите; как да си събера багажа така, че да не ми е много тежко за носене; много ли ще засмърдя като се изпотя от палещото слънце при ходенето пеша и парниковия ефект при возенето в автобуса...
Властта няма интерес хората да са мобилни! Това трябва да се знае. "ТЕ" нямат интерес "НИЕ", обикновените хора, да можем да си позволяваме лукса на свободното придвижване, да си купуваме коли на достъпни цени, да ни е евтин бензина и да са хубави пътищата та да не се трошат возилата. Всичко това трябва да е привилегия само за малцина богаташи. Ако хората са мобилни те по-трудно се държат в подчинение. (Затова и моб. комуникации са толкова скъпи у нас) Ако имат свободата на придвижване, хората могат по-лесно да се организират, да обменят идеи, да правят срещи на живо - с две думи стават една сериозна опозиция, жива сила. Могат да си позволят да бъдат недоволни. Могат да си позволят да изискват. Стават една идея по-свободни!
Затова, хора, пазете си колите, за да им се радвате по-дълго време. Те не са просто купчина железор. Те са своеобразно въплащение на свободата ви!
Властта няма интерес хората да са мобилни! Това трябва да се знае. "ТЕ" нямат интерес "НИЕ", обикновените хора, да можем да си позволяваме лукса на свободното придвижване, да си купуваме коли на достъпни цени, да ни е евтин бензина и да са хубави пътищата та да не се трошат возилата. Всичко това трябва да е привилегия само за малцина богаташи. Ако хората са мобилни те по-трудно се държат в подчинение. (Затова и моб. комуникации са толкова скъпи у нас) Ако имат свободата на придвижване, хората могат по-лесно да се организират, да обменят идеи, да правят срещи на живо - с две думи стават една сериозна опозиция, жива сила. Могат да си позволят да бъдат недоволни. Могат да си позволят да изискват. Стават една идея по-свободни!
Затова, хора, пазете си колите, за да им се радвате по-дълго време. Те не са просто купчина железор. Те са своеобразно въплащение на свободата ви!
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
snejko написа:Затова, хора, пазете си колите, за да им се радвате по-дълго време. Те не са просто купчина железор. Те са своеобразно въплащение на свободата ви!
няма какво да добавя....
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Карам, защото обичам автомобилите и шофирането е удоволствие за мен!
Едва ли може да се синтезира по-добре! Карам, защото това е единствения начин да релаксирам след поредната лудница през деня. Карам, защото ми доставя удоволствие. Особено когато съм сам в колата... Няма значение дали съм в настроение за 30 или 300 по бул. "България"... Няма значение какво е станало преди това, като седна зад волана съм нов човек! И чакам уикенда с нетърпение, за да мога да навъртя повече от 30 км. отиване и връщане до работа...
Never mistake motion for action...
- Rumburak
- младши ентусиаст
-
- Кара: съмтаймс сайдуейс по пистити :D
- Мечтае да кара: е30 м3
- Детайли за колата: e30 sedan m44b19
ЕВАЛА!!!!!!!!!!! :bowdown:
Хора, искам да ви изкажа огромната си благодарност към вас за чувството, което изпитах, когато ви прочетох мненията!!!
...
:<:
...аз не карам ЗВЯР, като вас - признавам, дори и не мога да шофирам още, но да си призная честно и аз не мога да опиша абсолютно точно какво мисля за и изпитвам към БМВ-то...все пак ще се пробвам:
страст,злоба,душевност,красота,съвършеност,тръпка,ОГРОМЕН КЕФ като го видя(звяра),неописуемо усещане вътре в корема...мисля да спра дотук, че може би ви омръзнах вече с тия мои разчувствания!?
,но не могаааа <:) ...
ех колко безкрайно приятно е като се кача на звяр...колко готино се залепям за седалката...колко е хубаво като засеча БМВ такси да мине покрай мен и се кача на него(независимо дали ми трябва такси)...и колко се радвам, че има хора като вас, да ми пълнят душата като им чета поустовете във този форум...
това е ,мога и още ,но се разчувствам прекалено вече...
ЕВАЛАТА!!!

...

страст,злоба,душевност,красота,съвършеност,тръпка,ОГРОМЕН КЕФ като го видя(звяра),неописуемо усещане вътре в корема...мисля да спра дотук, че може би ви омръзнах вече с тия мои разчувствания!?

ех колко безкрайно приятно е като се кача на звяр...колко готино се залепям за седалката...колко е хубаво като засеча БМВ такси да мине покрай мен и се кача на него(независимо дали ми трябва такси)...и колко се радвам, че има хора като вас, да ми пълнят душата като им чета поустовете във този форум...

това е ,мога и още ,но се разчувствам прекалено вече...
ЕВАЛАТА!!!

- KillerLoop
- кандидат ентусиаст
-
Евалата на всички Ви. От кога мечтаех да стане събота и да се кача в колата СИ, да запаля и да тръгна на НЯКАДЕ. Без посока или някаква точка - просто да карам докато изпразня резервоара. Мдам това е свободата. Браво Ати.
Innocence...
Is what life is.
Is what life is.
33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3