За и против дамите във форума?!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

За и против дамите във форума?!

За
37
71%
Против
5
10%
Все ми е 1
10
19%

Общо гласове : 52
НА ШЕФА ЩЕРКАТА
Аватар

Мнение от Fencing_girl » 03 Ное 2007, 0:15

Ми аз лично не съм гласувала,щото ми се вижда безсмислена тая анкета...и все пак ако сега направя анкета "за или против мъжете във форума" ще бъде ли честно само жени да гласуват и след това ако има повече отговори НЕ,на всички мъже да се забрани да влизат?!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от M3CSL » 03 Ное 2007, 0:18

Сега вече е на 69 процента ама вярно темата е страшен ужас.
Fehlende PS werden durch den Wahnsinn ersetzt :mrgreen:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 03 Ное 2007, 0:18

Ми аз лично не съм гласувала,щото ми се вижда безсмислена тая анкета...и все пак ако сега направя анкета "за или против мъжете във форума" ще бъде ли честно само жени да гласуват и след това ако има повече отговори НЕ,на всички мъже да се забрани да влизат?!

Не разбира се!
Просто принципът във форума е жените да нямат право на глас. Неофициално разбира се!
Същото е в обществото. Аз на мойта за какво й прибрах паспорта покрай изборите?
Последна промяна D3BEP на 03 Ное 2007, 0:18, променена общо 1 път

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 03 Ное 2007, 0:18

Fencing_girl написа:ако сега направя анкета "за или против мъжете във форума" ще бъде ли честно само жени да гласуват и след това ако има повече отговори НЕ,на всички мъже да се забрани да влизат?!

ех... да ти имам логиката дечко... :mhihi:
алекс
трабант 601с
разни други возила

НА ШЕФА ЩЕРКАТА
Аватар

Мнение от Fencing_girl » 03 Ное 2007, 0:20

Ми не мисля,че ми детска логиката...По-скоро изказването,че жените нямат право на глас е доста по-детско... :confused:
Изображение

T.N.T. for the brain
Аватар
Кара: Слънцето да се мръщи!!!

Мнение от PeBuLs » 03 Ное 2007, 0:21

те тава е, аз лично съм против ....някои ....много тъпи теми пускат
Изображение

НА ШЕФА ЩЕРКАТА
Аватар

Мнение от Fencing_girl » 03 Ное 2007, 0:23

PeBaLs написа:те тава е, аз лично съм против ....някои ....много тъпи теми пускат

Ем то тъпите теми май не се определят от пола...аз съм виждала доста тъпи теми,пуснати от мъже,така че...
Изображение

Бургаското явление
Аватар

Мнение от Illusion » 03 Ное 2007, 0:23

и аз не съм гласувала и мисля, че няма смисъл!!!
А тема "за или против мъжете" е ъпсурдна щот... мъжки форум без мъже :roll:
А и каквото и да си говорим, това си е форум за коли. Това, че има подфорум Извън Темата незначи, че трябва да се пълни с глупости. А ве ние що не пуснем теми за маникюри, прически и т.н. Просто си мисля, че не му е тук мястото, има и други сайтове по-подходящи ;)
Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

ИзображениеИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 03 Ное 2007, 0:23

Fencing_girl написа:Ми не мисля,че ми детска логиката...По-скоро изказването,че жените нямат право на глас е доста по-детско... :confused:

Колеги, този колега да не е... жена?
Разбира се, жените могат да имат право на глас, но само в определените от мъжете случаи, колега!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Le Transporteur » 03 Ное 2007, 0:23

Ако се стигне до червени картони, взимам си рожденничката и отиваме да мятаме торти 8)
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!

НА ШЕФА ЩЕРКАТА
Аватар

Мнение от Fencing_girl » 03 Ное 2007, 0:26

D3BEP написа:
Fencing_girl написа:Ми не мисля,че ми детска логиката...По-скоро изказването,че жените нямат право на глас е доста по-детско... :confused:

Разбира се, жените могат да имат право на глас, но само в определените от мъжете случаи, колега!

ами колега,позволяваш ли ми сега да използвам правото си на глас или да се свия в ъгъла и да си готвя пържолите за утре?
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 03 Ное 2007, 0:28

Fencing_girl написа:
D3BEP написа:

ами колега,позволяваш ли ми сега да използвам правото си на глас или да се свия в ъгъла и да си готвя пържолите за утре?

Ааааа. Жена сиии....
Ами виж сега, ако си имаш мъж, първо него трябва да питаш.
Ако не, правилно е да се обърнеш към главата н асемейството - баща ти и да го помолиш да ти разреши да гласуваш.
Ако и там нещата не излезат, вече можеш да се обърнеш към нас да видим с какво можем да ти съдействаме.
Аз лично съм против жените като цяло да гласуват, но ти ми изглеждаш порядъчна...

ентусиаст
Аватар
Кара: 316

Мнение от dopestar » 03 Ное 2007, 0:33

ПРЕДЛОЖЕНИЕ КЪМ МОДЕРАТОРИТЕ
Ако съответната ДАМА няма снимки в галерията си, или те не са интересни за останалата част от форума, получават предупреждение за БАН
и те така!
:)

Бургаското явление
Аватар

Мнение от Illusion » 03 Ное 2007, 0:37

dopestar написа:ПРЕДЛОЖЕНИЕ КЪМ МОДЕРАТОРИТЕ
Ако съответната ДАМА няма снимки в галерията си, или те не са интересни за останалата част от форума, получават предупреждение за БАН
и те така!

Според теб това сайт за запознанства ли е?!
И ако има такива, които си търсят мъж тука, има и такива които са заради синьо-белия пламък в очите си :twisted:
Всяка може да си сложи снимка... и аз бих го направила... но не мисля, че има смисъл. Има си и лични съобщения има си и други начини ;)
Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

ИзображениеИзображениеИзображение

НА ШЕФА ЩЕРКАТА
Аватар

Мнение от Fencing_girl » 03 Ное 2007, 0:37

Хаха,веднага си махам снимките от галерията и си чакам БАНа...не всички жени(момичте)влизаме за да си намерим мъж в тоя форум :mhihi: мене ме интересуват много повече колите,отколкото потребителите,ама...шанс...ходи обяснявай,че си момиче и се кефип на коли... :confused: :uups:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата