Внимавайте с варна карс

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 02 Ное 2007, 23:42

Баце, не се коси, това е България! Беха ме качили на пангала... колата ми седи разглобена в сервиз в Пловдив, части в Мкар нема. Обаждам се в Камор и повтарям около 16 пъти какво да ми пратят по ЕКОНТ. На другия ден към обяд вече преритвам ама еконт-а не идва. звъня аз в КАМОР и ги питам аджеба какво става - казват ми че пратката е в Мкар, ок супер ся ще звъня пак там. отивам у Мкар и оо шет - пратили са грешна част :evil: обаждам се в Камор, естествено не мога да се свържа с този, който ми прие поръчката предишния ден, а с неква лелка, обяснявам и аз за какво става въпрос, а тя ми заявява, че е трябвало да направя поръчката същия ден през Мкар, щяла да пристигне на същия ден?!?! изпуших, обясних, че колата ми седи 2-ри ден разглобена, и най-малкото пречи в сервиза и мен ми трябва, а нема мърдане, понеже са МЪРЛЯЧИ! съответно ми отвърнаха с безразличие! стиснах зъби да не избухвам и поръчах наново частта, която ми е ЖИЗНЕНОВАЖНА пак по куриер, с уговорката да си платят куриера и старата част ще я пратя по същия куриер. на другия ден пристига еконтаджията и какво да чуя - транспорта отново за моя сметка. викам ок, плащам и взимам, но без да пращам старата поръчка обратно (става така, че съм платил една част, а при мен са 2 части) звъня на КАМОР и се свързвам с лелката (не знам как се свързах точно с нея, явно щото имаха да взимат, а не да дават) обясних й, че нее е никак коректно да ме мотат2 дена, щото ги мързи или малко им плащат - все ми е тая, ама аз губя пари, време, сервиза също! казах й, че ако си иска старата част ще си плати наложения платеж (таксата транспорт, дето аз платих вместо тях) и оная ми се разпени! викам ок аз е ся ше те нареда и викам свържи ме с началника ти. дава ми некъв телефон, ама там нъц. бегам аз до сервиза да оставя частите и се връщам да си търся правята. разбрах кой е началника на отдела, звъня да ме свържат с него, ама не искат. викам ок ся ще търся в интернет и по някаква случайност го намерих. свързах се с него и му обясних цялата ситуация подробно. говорихме около 15 минути, разбира се за моя сметка. Обясних му, че ако той не вземе мерки, има и по-висшестояши, дори и до Германия ще стигне. тогава стана адски любезен, като кучетата ми преди да им дам ядене. поиска ми адрес и телефон за обратна връзка, настоявах да ме оведоми подробно по случая. уж го взе присърце, ама май му мина през к*ра, щото нито се обади, нито писа, нищо..
та така става в България драги съфорумци, всеки гледа да се прави, че работи и да си вземе парите, а ако изкара отгоре - най-добре!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: бас Барабас

Мнение от Яро » 02 Ное 2007, 23:49

Е нали затова ги пишем тия работи.Мое да караме стари дръгели, ма си търсим правата.Щото парите са тая кола аз си знам как съм ги събирал и изкарал, а не като ония дето карат коли за 200-300К и ги боли фара.:twisted:
Всеки шут в задника - крачка напред!
Изображение

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 03 Ное 2007, 1:53

Stanchev написа:

Лелееее Иво и ти си го бил закъсал яката работа :evil:
Аз подобни кофти случки във фирмен сервиз за щастие съм нямал, но когато миналата година в Несебър ми строшиха задното стъкло и след поръчка в ДАРУ КАР дойде новото,монтажа се позабави а то каква била работата :arrow: добре ,че колегата IAV с Е34-ката работи там ,та ми разказа,как маса време са се чудили как да го сменят стъклото,въртяли се,въртяли "бреееей някакъв инструмент трябва ма хайде де,кой инструмент" и изведнъж намират в заводските БМВ инструменти някакъв ,който никога от 1993 година не е ползван,прашлясал и случайно решили да го пробват и ХА :shock: това е тоооой :mhihi: :mhihi: :mhihi: Питах го да не е имало "дранье" по колата а момчето каза,че за щастие всичко се е разминало за малко ...

И това е егати масовата кола,която от както съществува сервиза са се занимавали та свят им се е извило...уж...

Колегата Яро е прав,много неприятна случка :confused:

Георги Пенчев
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 03 Ное 2007, 2:44

хубава тема .. само така като има некоректни да се знае пък които си е кух пак ше иде там които мисли малко и си цени парите ше си намери некои по кректни ;)
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E83 LCI, Е60
Мечтае да кара: BmW F06 M

Мнение от Enslaving_Lecher » 03 Ное 2007, 4:44

Колата я поддържам само във Варна карс, и мога да кажа, че много зависи кой е приемчика. Примерно, август и септември месец беше един "влюбен капацитет", който заместваше доколкото разбрах момчето, което по принцип приема колите, което се казва мисля Павлин, но не съм сигурен за името :uups: Та "влюбеният" 2 пъти ми приема колата, аз обяснявам за какво става въпрос, (смяна на масло и филтри бе първият път, 2ят профилактична диагностика на ходова и двг, правя го на всеки 6 месеца :kuku:, както и хидравличната рейка ), да добре, ще ти се обадя, ако има нещо допълнително или когато е готова колата. Питах кога ще е готова колата - ами до края на деня. Викам си Ок. Не ми се обади господинчото до края на деня, нито на следващият ден до обед, и следобяд звъня аз. Представям се, казвам за коя кола се обаждам...отсреща заето, ами то какво трябваше да и се прави, :banghead: аз обяснявам....при което ми заявява "влюбен капацитет", че щял да попита и да ми се обади. Е, звънна прибрах си колата, но загубих сумати време. Като е да си оставиш колата, трябва да си запазиш час, не може веднага, времето е скъпо, Ок! А когато трябва да се съобразяват с клиента, "чао, лека нощ, мерси" и т.н. Другото момче е много точно и коректно. Вече когато ми се наложи да ходя там, проверявам на кого ще оставя колата. За съжаление, сервизът е в България, па бил той и официалния на БМВ. И както навсякъде в родината, и там има хора, на които не им е там мястото, понеже "вършат" нещо, от което си нямат хал хабер. Както нареченият любезно от мен "влюбен капацитет".

Музикално деформиран
Аватар
Кара: 330ci

Мнение от Icco » 03 Ное 2007, 18:00

Аз съм влизал в бокса при тях само веднъж и то беше по някакви празници нямаше кой да ми каце защо колата ми не може да мине 3000 оборота и понеже нямаше къде викам аре да ги видим оторизирания сервиз ала бала :)
За по малко от 1 ден ми оправиха колата
Оказа се датчик на коляновия вал и с диагностика част и труд ми взеха 247лв
За друго не ми се е налагало да ходя и за сега съм доволен от това което съм видял от тях !
Но явно има и изключения

ентусиаст
Аватар
Кара: E83 LCI, Е60
Мечтае да кара: BmW F06 M

Мнение от Enslaving_Lecher » 03 Ное 2007, 18:13

Да кажа в заключение, че и аз съм доволен. Единственият "проблем" там е оно момченце, ще му науча заглавието аз :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: бас Барабас

Мнение от Яро » 04 Ное 2007, 10:55

Enslaving_Lecher написа:Да кажа в заключение, че и аз съм доволен. Единственият "проблем" там е оно момченце, ще му науча заглавието аз :mhihi:

До петък и аз бях доволен, ама на, не би.Дано не ти се случва.Абе на никой дано не се случва.
Даже "ме спасиха" да не взема един гроб, ма тва беше още като бяха до Метро. ;)
Всеки шут в задника - крачка напред!
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е30 318i touring
Мечтае да кара: по пътища без дупки.

Мнение от E30 » 04 Ное 2007, 12:32

запазвам си реда!ще взема участие по темата малко по-късно :lol:
Има хора, в които живее Бог.Има хора, в които живее дяволът.А има и хора, в които живеят само глисти.

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW F30 335I xDrive
Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3

Re: Внимавайте с варна карс

Мнение от DEFLEPPARD » 04 Ное 2007, 13:13

я и аз да се включа че ми е малко скучно днеска :mhihi: :mhihi:

може би от година насам за основните проблеми които се появяват в е36цата и е39ката ползваме услугите на Варна Карс...
мога да кажа че наистина често се случват някакви дребни неразбирателства... но като цяло услугите които предлагат са качествени - а най-хубавото е че слагат оригинални части, дават гаранция и си поемат после следгаранционното обслужване (или както там му се вика)... което за мен е най-важното и е доста рядко срещано в по-малките сервизи.. а пък в кварталните сервизчета въобще да не говорим.. няма никакво място за сравнение с качеството на услугите :!: вярно че е доста скъпичко ама... тва е демокрацията - всеки сам си определя цените - ако искаш ;)

иначе в тоя сервиз имам доста печален опит с е30ките...
през 2004-а (тогава името беше Оазис и мястото малко по-различно) ходих там с тогавашната е30 316 (м10б18 с карб) и ми отказаха да я правят.. била твърде стара и не можели - или нещо от сорта.. както и да е...
преди няколко месеца като смених двигателя на 325цата я закарах там на елкон...
приемчика който ме обслужваше (не го знам кой точно) се държа леко надуто се едно той е измислил тая кола и не ме слушаше кво му обяснявам, какви проблеми има, какво сме праили по колата и кво ме притеснява.. ама нито за 1 секунда не пожела да ме чуе... накрая каза "да ясно ше я погледнем"....

резултата беше - нищо :mhihi: казаха ми че не успели да свържат компютъра им с компа на колата... и накрая някой от висше стоящите ми препоръча да сложа газов инжекцион :shock: :mhihi: за която "услуга" обаче отказаха да ми вземат и 1 ст. (също рядко срещано в кварталните сервизчета... поне тия от моя квартал де :mhihi: :mhihi: )

mitko_n1 написа:Така е,който разбира при нас се спира :mhihi: :mhihi: :mhihi:

а при теб от снощния реглаж ефекта също е нулев... както си ми дърпаше надясно колата преди реглажа - по същия начин си дърпа и сега... има няква вероятност да е от криви джанти и кофти гуми - следващата седмица слагам зимните гуми, изправям и балансирам джантите и ако пак ми дърпа ще мина през сервиза да я видите ;)

Яро написа:До петък и аз бях доволен, ама на, не би.Дано не ти се случва.Абе на никой дано не се случва.
Даже "ме спасиха" да не взема един гроб, ма тва беше още като бяха до Метро. ;)

всъщност няма перфектни хора - всеки може да се издъни... важното в случая е след издънката човек да поеме отговорност за действията си и да оправи грешката ;)

и в тоя ред на мисли като си недоволен нещо от някой - трябва на момента да му го кажеш в очите... ако не си го направил не би трябвало да се оплакваш ;)

Потребител
Аватар

Мнение от Ashes » 04 Ное 2007, 22:48

Много кофти случка, но на мен какво ми се случи... Миналата седмица, приемаме Волво С80 за смяна на предни амортисьори, като клиента си ги носи, закупени от Мото Пфое. Колегите вдигнали колата и ще слагат новите и... не стават :help: ??? Звъним на клиента, който побесня и отива в Мото Пфое и им обяснява за какво става въпрос, пт там го пращат да вземе въпросните амортисьори и да им ги занесе. Ние слагаме старите и клиента си взе колата да не плаща тч и отива, за пореден път в Мото Пфое, където си вземат "грешката" и му обясняват, че е станала грешка и имали точните, но единия е 1300 лева :shock: !!! Е, няма такъв цирк... То и ние не сме перфрктни, ама това... И това е официален сервиз??? Добре, че не започнах там работа!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: vRS

Мнение от THUNDER » 05 Ное 2007, 13:39

Както казах в първия пост, станала е грешка Яро, за което се извиняваме! Колегите са направили максимална отстъпка за да се намали разликата с първоначално обявената цена, но доплащане е имало. Виновният от "Резервни части" е официално предупреден заради случилото се от директния му началник, което е и една от последиците от темата!

Колегата е нарушил едно много важно правило при справка по телефона за наличност и цена на резервна част, а именно НЕ е изискал VIN-номер. Имайте предвид, че коректна информация можете да получите само когато предоставите последните 7 символа от шасито на БМВ-то си!

Като компенсация за причиненото неудобство за теб имаш еднократна безплатна диагностика на колата си от "Варна Карс" :idea:

Ако в бъдеще някой от вас има подобна случка при нас, моля, пускайте тема и ЛС към мен за да проверяваме и коригираме своевременно станалото :arrow: опитваме се да работим максимално добре и отзивите ви са важни за нас :idea: Деление на клиенти с нови и стари коли не правим!

Що се отнася до евентуални нередности по отношение на продажбата на автомобили се обръщайте директно към мен ;)

Живи и здрави!
Последна промяна THUNDER на 05 Ное 2007, 21:23, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: KiA, Volvo, Ford
Мечтае да кара: Болид от F1
Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021

Мнение от logout » 05 Ное 2007, 15:01

Слежете на много видно място една книга за похвали и оплаквания - прошнурована и пронумерована! ;) И я отваряйте всеки ден...
It's not who You are, it's who You know...

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 05 Ное 2007, 15:05

жалко за случката! мисля,че отношението на колегата Тъндър заслужава адмирации в случая...!

ентусиаст
Аватар
Кара: 320 I

Мнение от Burningparis » 05 Ное 2007, 15:42

THUNDER написа:Както казах в първия пост, станала е грешка Яро, за което се извиняваме! Колегите са направили максимална отстъпка за да се намали разликата с първоначално обявената цена, но доплащане е имало. Виновният от "Резервни части" е официално предупреден заради случилото се от директния му началник, което е и една от последиците от темата!

Като компенсация за причиненото неудобство за теб имаш еднократна безплатна диагностика на колата си от "Варна Карс" :idea:

Ако в бъдеще някой от вас има подобна случка при нас, моля, пускайте тема и ЛС към мен за да проверяваме и коригираме своевременно станалото :arrow: опитваме се да работим максимално добре и отзивите ви са важни за нас :idea: Деление на клиенти с нови и стари коли не правим!

Що се отнася до евентуални нередности по отношение на продажбата на автомобили се обръщайте директно към мен ;)

Живи и здрави!

:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :bowdown:
абсолютно заслужава адмирации!!!!! тъй като съм пристрастен не взимах отношение по темата но тук не мога да се сдържа и да кажа че досега не съм виждал подобно нещо ... БРАВОС

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата