Ползвате ли халогени извън разрешените от закона случаи?
Модератор: Общи модератори
66 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
БМВ и халогени си лепнат като мека цицка на яка шепа
И нека се уточним.Халогените НЕ заслепяват ако са регулирани правилно.Тяхната функция е да светят НИСКО и на БЛИЗО,но и на широко.
Помагат за избягване на дупките до определена скорост и това гонене от страна на полЮцайте го приемам за чиста проба завист и заяждане.
Докато пътищата ни са пълни с ями считам договора м/у държава и шофьор за едностранно нарушен от държавата,защото ние си плащаме данъка,което е нашето здължение,следователно правилник ще спазвам на 100% когато и насреща на 100% си вършат работата за която сме ги избрали,капичи?

И нека се уточним.Халогените НЕ заслепяват ако са регулирани правилно.Тяхната функция е да светят НИСКО и на БЛИЗО,но и на широко.
Помагат за избягване на дупките до определена скорост и това гонене от страна на полЮцайте го приемам за чиста проба завист и заяждане.
Докато пътищата ни са пълни с ями считам договора м/у държава и шофьор за едностранно нарушен от държавата,защото ние си плащаме данъка,което е нашето здължение,следователно правилник ще спазвам на 100% когато и насреща на 100% си вършат работата за която сме ги избрали,капичи?

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
И аз ги ползвам. Защо ли? Ами по-горе пише. И никога, ама никога не съм бил заслепяван от халогени на е36.

- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
ВИНАГИ СИ КАРАМ НА ХАЛОГЕНИ ВЕЧЕР,светят колкото 4 4ифта къси на е30. Всички дупки си ги виждам и не си купувам 15 ки често заради това. D3ВЕР ела да те запозная с моята е30-ка да видиш халогени като хората.И веднага ще си стиснем ръцете.
Лека вечер, аз относно анкетата мисля че отговора ми на нея е повече от ясен.
Визията-убиец
Лека вечер, аз относно анкетата мисля че отговора ми на нея е повече от ясен.
Визията-убиец
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-

ПП. в бургас поне няма кой знае колко улици с павета

Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- mastorpetko
- младши ентусиаст
-
Струва ми се прекалено селско да се кара на халогени. Особенно много се нервя, на тези, които включват и задната светлина за мъгла - няма такива изроди 

- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
Това са ми халогените и много им се кефя как светят. На Hella са и са доста по прилични от стоковите свещички. 

- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
D3BEP написа:deyan-enchev написа::OT:
Cool, аз карам с ти без! Не искам изключение от закона искам разбиране.Качвам си следващия полицай в колата да му покажа и сам ще ме разбере.
ПП. в бургас поне няма кой знае колко улици с павета![]()
.
Няма ли? Ти къде живееш?
Всичко, 100% по центъра е с павета. От Ботева до Москва и от Ботева до Демокрация. Изключая основни пътни възли, всяка уличка без изключение. А те не са една и две, тесни са и ако знаеш как се спира там...
И сигурно не са само там павета. И друга изненада... За изборите асфалтират. Там само дойдоха и пренаредиха паветата, даже не донесоха нови... Честито. Сега пак са леш.

Успех с реглажа на халогенките

- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
E36-цата според мен без халогени е загубена
нищо не се виждаше, винаги съм карал на халогени, защото светят настрани, и ниско отпред да се виждат дупките. Винаги са ми били добре регулирани и нови, защото се чупеха всеки месец
Освен това са поставени на точното място и при добро регулиране могат да бъдат само полезни, без да заслепяват никого.

нищо не се виждаше, винаги съм карал на халогени, защото светят настрани, и ниско отпред да се виждат дупките. Винаги са ми били добре регулирани и нови, защото се чупеха всеки месец

Освен това са поставени на точното място и при добро регулиране могат да бъдат само полезни, без да заслепяват никого.
66 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5