Седмични срещи в София, квартал Дружба
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Aз казвам Понеделник. Иначе ще искам да изтрият темата
Шегувам се, ако искайте дискутирайте още деня, но и за часа някой да каже нещо - пак от 21 часа ли на ОМВ-то или друг час? Защото наистина сеирджиите пак ще ни налазят ако е в същия час, но поне ще спечелим няколко събирания само за нас. Може и да сменяме деня - всеки месец различно, защо не и всяка седмица - да направим една сложна схема - Понеделник, Понеделник, Вторник, Понеделник, Вторник, Вторник, Понеделник, Вторник, Понеделник, Понеделник и т.н.
Като им гледам акъла на състезателите може и да не я схванат.

Шегувам се, ако искайте дискутирайте още деня, но и за часа някой да каже нещо - пак от 21 часа ли на ОМВ-то или друг час? Защото наистина сеирджиите пак ще ни налазят ако е в същия час, но поне ще спечелим няколко събирания само за нас. Може и да сменяме деня - всеки месец различно, защо не и всяка седмица - да направим една сложна схема - Понеделник, Понеделник, Вторник, Понеделник, Вторник, Вторник, Понеделник, Вторник, Понеделник, Понеделник и т.н.

BMW only!
- k4.BX-Ghost
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 91 325i E36 // '06 525xi E60 // x5
Според мен няма смисъл да се смени деня така или иначе всеки може да влезне в този форум и да погледне да не говорим колко от нас се познават с някои от другите и винаги има шпионки .
Мене повече ми пречи калта от камионите при Дару отколкото селските изпълнения.
Това е моята гледна точка
А за Кауфланд-а само да спомена ИМА КАМЕРИ !! да не говорим че ако не случим на точна охрана ще дойдат много бързо куките .
А те седят на 50 м от там обикновенно пешия патрул там щави че е добро кръстовище
Мене повече ми пречи калта от камионите при Дару отколкото селските изпълнения.
Това е моята гледна точка
А за Кауфланд-а само да спомена ИМА КАМЕРИ !! да не говорим че ако не случим на точна охрана ще дойдат много бързо куките .
А те седят на 50 м от там обикновенно пешия патрул там щави че е добро кръстовище
==============================
Сделано в СССР
Сделано в СССР
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Леле какво ли не бих дал да имам записа от оная вечер, дето Пенчев с комбито направи ебати слалома между лампите
Яко е да си охрана там - гледаш си мониторите и изведнъж някакви побърканяци почват да описват фигурки с колите си покрай разни твърди обекти...
Кауфланд иначе наистина не е вариант, ще ни арестуват направо. Може само за 5 минути, както последния път и толкоз.

Кауфланд иначе наистина не е вариант, ще ни арестуват направо. Може само за 5 минути, както последния път и толкоз.
BMW only!
- k4.BX-Ghost
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 91 325i E36 // '06 525xi E60 // x5
Е те охраната бяха навънка бе
и пушеха и се кефиха
не са гледали камерите но знам че записват
ако желаеш питай ги да ти дадат копие ... ако бутнеш нещо може и да успееш иначе к*р тате баница в Сектрон СОТ им е забранено
да дават такива неща на външни

не са гледали камерите но знам че записват
ако желаеш питай ги да ти дадат копие ... ако бутнеш нещо може и да успееш иначе к*р тате баница в Сектрон СОТ им е забранено

==============================
Сделано в СССР
Сделано в СССР
- zaharin3
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 524 91г. и325тд. мерц.123 и520i
- Мечтае да кара: е38 и нещо м пауьр
еи эдравеите не се поэнаваме от сухата река сьм карам 524тд 91г имах 4 бмв -та е30 2 троен стоп 1 двоен и акула 318и тва варвеше яко ориг с4фара беэ гнилоч подържаам ги аэ в сервиэ не са влиэали кажете каде се сабирате и кога
- Alexbmw
- Кукуригуууу
-
- Кара: Луда Баба Яга
- Мечтае да кара: Още по-луда Баба Яга
zaharin3 написа:еи эдравеите не се поэнаваме от сухата река сьм карам 524тд 91г имах 4 бмв -та е30 2 троен стоп 1 двоен и акула 318и тва варвеше яко ориг с4фара беэ гнилоч подържаам ги аэ в сервиэ не са влиэали кажете каде се сабирате и кога
Погледни в началото на темата

- SummonedToDIe
- старши ентусиаст
-
zaharin3 написа:еи эдравеите не се поэнаваме от сухата река сьм карам 524тд 91г имах 4 бмв -та е30 2 троен стоп 1 двоен и акула 318и тва варвеше яко ориг с4фара беэ гнилоч подържаам ги аэ в сервиэ не са влиэали кажете каде се сабирате и кога
Станахме няколко от Сухата река вече

- zaharin3
- кандидат ентусиаст
-
- Alexbmw
- Кукуригуууу
-
- Кара: Луда Баба Яга
- Мечтае да кара: Още по-луда Баба Яга
- ТУРБО
- луд с палатка
-
- Кара: Хората да залягат
- Детайли за колата: кихащо кабрио
И аз ще мина до сега не съм ходил ама утре ще съм там 318тдс комби,тамън ще се запознаем.Ако продължи да вали може да спретнем едно ходене до витоша да се полъзгаме малко
аз и сега се замислям като гледам снега ама,няма с кой 

- zaharin3
- кандидат ентусиаст
-