928 TYIRE CONTROL ...?
Модератор: Общи модератори
64 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Пепелници и запалка?
Но ми се струва, че този роман не дава верни неща.
Някои ги е уцелило.
А на мен например не ми дава пакет за пушачи. А го имам. Не вярвам да са резали допълнително, още повече че колата не вонеше много много на тютюн.
Освен това ми дава некво цветче... Баварийски син металик някакъв... В документите на колата пиеше, че е черна. И освен ако това синьо не са го стъргали до долу при пълно боядисване.... Когато моите хора боядисваха, никъде не го откриха.
И накрая... Тоз tyire control. Не го знам какв ое ,ама не го и виждам къде да е. На старата гума веднъж налягането беше паднало доста, към 1,6. Никой. Бяха ми ги препомпили до 2,8 на една бензиностанция. Пак никой.
Но ми се струва, че този роман не дава верни неща.
Някои ги е уцелило.
А на мен например не ми дава пакет за пушачи. А го имам. Не вярвам да са резали допълнително, още повече че колата не вонеше много много на тютюн.
Освен това ми дава некво цветче... Баварийски син металик някакъв... В документите на колата пиеше, че е черна. И освен ако това синьо не са го стъргали до долу при пълно боядисване.... Когато моите хора боядисваха, никъде не го откриха.
И накрая... Тоз tyire control. Не го знам какв ое ,ама не го и виждам къде да е. На старата гума веднъж налягането беше паднало доста, към 1,6. Никой. Бяха ми ги препомпили до 2,8 на една бензиностанция. Пак никой.
- Richmond
- ентусиаст
-
- Кара: харабийската
- Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
- Детайли за колата: Пълно шукаритети!
- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
BMW_F1Team написа::mhihi:Аз пък си мислех, че във всяка кола има запалка и пепелник
![]()
![]()
440 NON-SMOKER PACKAGE

Обърни внимание на майка ми на колата ,като си при вашите да видиш пакет непушачи - тапа на запалката,на мястото на пепелникаима джобче и съм наслагал монети,зад подлакътника между седалките има пак такъв джоб ...
D3BEP, не съм виждал колата ти ,но така както говориш за несъответствия съмненията са изцяло върху автомобила,не върху програмата.На брат ми двете Е30-ски комбита,мойта Е34-ка и Е36-цата - всички те си отговарят на писаното в програмата ...
Георги Пенчев
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
- SaSo
- старши ентусиаст
-
Ами незнам... На мене един приятел в Камор ми беше вадил същата разпечатка от сайта на bmwgroup имат си там някви акаунти... И всичко си е едно към едно с това, което ми прати и същата тази разпечатка...Дори си купих колата само по тази разпечатка без да съм я виждал... Прати ми я по факса и я видях кво има... Обясни ми по телефона за кво става дума и я взех... Така че съм склонен да вярвам че това е доста верно...
235 TRAILER-HITCH WITH REMOVABLE HEAD - това мисля че е премахващ се теглич... Има го на колата на БМВФЕНА... Не съм обърнал внимание дали има наистина... Ама на мойта го има и въпреки всичко го няма в разпечатката... Странна работа...
270 WIDER TYRES - Пак в неговата кола ( Тя верно че сега е с доооостааа широки гуми
255 отзад ) ... Ама ми е чудно какво ли е значело тогава широки гуми... Чудно ми е на кола с фабрични такива дали като пуснеш на габарити и вкл. халогените светят само те...
520 FOGLIGHTS - Ей тая екстра я нямам на мойта кола ... Иначе си имам халогени... Ама ми беше странно що като дам на габарити и си включа халогените не светят само те... Ама явно като са ги слагали не са ги сложили как си трябва...
235 TRAILER-HITCH WITH REMOVABLE HEAD - това мисля че е премахващ се теглич... Има го на колата на БМВФЕНА... Не съм обърнал внимание дали има наистина... Ама на мойта го има и въпреки всичко го няма в разпечатката... Странна работа...
270 WIDER TYRES - Пак в неговата кола ( Тя верно че сега е с доооостааа широки гуми

520 FOGLIGHTS - Ей тая екстра я нямам на мойта кола ... Иначе си имам халогени... Ама ми беше странно що като дам на габарити и си включа халогените не светят само те... Ама явно като са ги слагали не са ги сложили как си трябва...
Penchev написа:440 NON-SMOKER PACKAGE![]()
Обърни внимание на майка ми на колата ,като си при вашите да видиш пакет непушачи - тапа на запалката,на мястото на пепелникаима джобче и съм наслагал монети,зад подлакътника между седалките има пак такъв джоб ...
и с пепелник и без него - все е екстра

иначе всичко си отвоваря абсолютно точно включително и номера на боята
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Аве пръскано...
Вие ме амбицирахте и открих и друго несъответствие.
В датата на производство.
- Програми за вин
- Ченгетата по номера, записан с фенерче от деигателя при регистрацията
- Сервизните документи
- Печатите по колани и други места
Са единодушни относно датата на производство.
Тази невероятна програма обаче не е! Дава ми дата, наистина близка, но с около 2-3 седмици разлика спрямо официалната, без да говорим че по рама сме търсели боята за боядисването на някои чаркве.
А обяснете ми това, даже и да приемем, че колата е боядисвана(което вероятно е много отдавна, освен че нямаше синьо, купих я с няколко драскотини бо багажника, дръжките и бронята) и са й сменяни пепелници?
Всъщност какво чак толкова значение има...
Темата се казва Tyrie Control.
Все още не можем да открием някой, който да обясни що е то, дето всички го имаме като екстра....
Вие ме амбицирахте и открих и друго несъответствие.
В датата на производство.
- Програми за вин
- Ченгетата по номера, записан с фенерче от деигателя при регистрацията
- Сервизните документи
- Печатите по колани и други места
Са единодушни относно датата на производство.
Тази невероятна програма обаче не е! Дава ми дата, наистина близка, но с около 2-3 седмици разлика спрямо официалната, без да говорим че по рама сме търсели боята за боядисването на някои чаркве.
А обяснете ми това, даже и да приемем, че колата е боядисвана(което вероятно е много отдавна, освен че нямаше синьо, купих я с няколко драскотини бо багажника, дръжките и бронята) и са й сменяни пепелници?
Всъщност какво чак толкова значение има...
Темата се казва Tyrie Control.
Все още не можем да открием някой, който да обясни що е то, дето всички го имаме като екстра....
- saphir
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E 36/ 318iS '94
Ето ви нещо поне според мен по интерсно
488 LUMBAR SUPPORT DRIVER/FRONT PASSENGER- електрическа възглавничка за кръста на водача
676 HIFI LOUDSPEAKER SYSTEM- 8 говорителчета
354 GREEN STRIPE WINDSCREEN- ми те всичките се леко затъмнени, ама пише само за предното. а това TYIRE CONTROL помолих да ми разяснат едни познати и се надявам да ми обяснят какво е до довечера.
488 LUMBAR SUPPORT DRIVER/FRONT PASSENGER- електрическа възглавничка за кръста на водача
676 HIFI LOUDSPEAKER SYSTEM- 8 говорителчета
354 GREEN STRIPE WINDSCREEN- ми те всичките се леко затъмнени, ама пише само за предното. а това TYIRE CONTROL помолих да ми разяснат едни познати и се надявам да ми обяснят какво е до довечера.
Последна промяна saphir на 02 Ное 2007, 17:45, променена общо 1 път
- Penchev
- Сватбаря
-
SaSo написа:Ами незнам... На мене един приятел в Камор ми беше вадил същата разпечатка от сайта на bmwgroup имат си там някви акаунти... И всичко си е едно към едно с това, което ми прати и същата тази разпечатка...Дори си купих колата само по тази разпечатка без да съм я виждал... Прати ми я по факса и я видях кво има... Обясни ми по телефона за кво става дума и я взех... Така че съм склонен да вярвам че това е доста верно...
270 WIDER TYRES - Пак в неговата кола ( Тя верно че сега е с доооостааа широки гуми![]()
255 отзад ) ... Ама ми е чудно какво ли е значело тогава широки гуми... Чудно ми е на кола с фабрични такива дали като пуснеш на габарити и вкл. халогените светят само те...
Колеги, не се учудвайте ,че има несъответствия от това ,което излиза от запитването и това ,в което сядате да пришпорвате всеки ден.Всяко нещо си търпи някакви промени - има хора и хора,ние купуваме стари автомобили от бог знае кой пък сега да се чудим.
В запитването на мойто комби излезе ,че нямам халогени от завода а реално аз имам - какво да се чудя,като само се добавя едно реле,едно копче и два фара,няма как да разбера ,че е слязла от конвейра без допълнителните халогенни фарове - колата си беше в абсолютно заводски вид без никакви тунинги,екстри добавяни видимо.
За широките гуми - винаги моделите са предлагани с гуми в размери от-, -до и всеки сам си избира с какво да я кара

Бат'Бисер Фена е написано за широките гуми,предполагам ,че колата му е внос от Германия... Мойта е от Италия,беше си с 225-ци,които са таван по заводски данни ,но нищо не ми пише в описанието от на Чегеварата сайта

За теглича - много просто,някой после си го е купил и монирал

п.с. Тъндъра няма ли да влезе най-накрая ,че в него ми е надеждата

Георги Пенчев
- SaSo
- старши ентусиаст
-
Penchev написа:SaSo написа:Ами незнам... На мене един приятел в Камор ми беше вадил същата разпечатка от сайта на bmwgroup имат си там някви акаунти... И всичко си е едно към едно с това, което ми прати и същата тази разпечатка...Дори си купих колата само по тази разпечатка без да съм я виждал... Прати ми я по факса и я видях кво има... Обясни ми по телефона за кво става дума и я взех... Така че съм склонен да вярвам че това е доста верно...
270 WIDER TYRES - Пак в неговата кола ( Тя верно че сега е с доооостааа широки гуми![]()
Колеги, не се учудвайте ,че има несъответствия от това ,което излиза от запитването и това ,в което сядате да пришпорвате всеки ден.Всяко нещо си търпи някакви промени - има хора и хора,ние купуваме стари автомобили от бог знае кой пък сега да се чудим.
В запитването на мойто комби излезе ,че нямам халогени от завода а реално аз имам - какво да се чудя,като само се добавя едно реле,едно копче и два фара,няма как да разбера ,че е слязла от конвейра без допълнителните халогенни фарове - колата си беше в абсолютно заводски вид без никакви тунинги,екстри добавяни видимо.
За широките гуми - винаги моделите са предлагани с гуми в размери от-, -до и всеки сам си избира с какво да я каранай-стиснатата,но технологична нация в Европа кара с гуми в долната граница препоръчани от производителя , от Италия и от Швейцария колите идват обути с гуми в горната граница обикновенно.Ето защо на
Бат'Бисер Фена е написано за широките гуми,предполагам ,че колата му е внос от Германия... Мойта е от Италия,беше си с 225-ци,които са таван по заводски данни ,но нищо не ми пише в описанието от на Чегеварата сайта![]()
За теглича - много просто,някой после си го е купил и монирал![]()
п.с. Тъндъра няма ли да влезе най-накрая ,че в него ми е надеждата![]()
Георги Пенчев
Е да де ама за теглича трябва да са сменяли бронята според мене... Щото тая която е за теглич има едно капаче което се маха и се слага теглича... Освен това и на таблото си имам индикации за теглич... Отзад в багажника имам стойка за теглича... Абе странна работа общо взето.... Мисля че няма да тръгнат да преправят багажника и таблото примерно...
- Penchev
- Сватбаря
-
Това за индикацията за теглича го има на таблото на всички E34 ,отделен е въпроса дали вътре има крушка изобщо
Като си направиш тест на таблото светва ли,защото ако "не",значи просто няма нищо подготвено от завода ...
Георги Пенчев

Като си направиш тест на таблото светва ли,защото ако "не",значи просто няма нищо подготвено от завода ...
Георги Пенчев
64 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5