ПРИЗИВ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 02 Ное 2007, 4:18

euroto написа:Подкрепям на 100%. Аз определено вървя или карам доста често зад жена си :mhihi: , че има от време на време говняри дето са големите мъже и се дървят на жена ... имаше един такъв "луд" живеещ близо до нас ... е вече не е ЛУД :mhihi:

А живеещ ли е :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 02 Ное 2007, 4:28

aве тия дето се разхождат сами из уличките или се праат на мноо важни и не дават ги закараш или са по страшни и от мъжете

едит: а или са на 15 и е незаконо ги караш ... :mhihi:
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

Каобой
Аватар
Кара: 318

Мнение от МРЪСНИЯТ_ХАРИ » 02 Ное 2007, 9:14

bam-bam написа::yes: хубава идея ... темата да се направи важна :)
:confused:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от euroto » 02 Ное 2007, 9:30

sonny написа:
euroto написа:Подкрепям на 100%. Аз определено вървя или карам доста често зад жена си :mhihi: , че има от време на време говняри дето са големите мъже и се дървят на жена ... имаше един такъв "луд" живеещ близо до нас ... е вече не е ЛУД :mhihi:

А живеещ ли е :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: ;)

Не съм го виждал от тогава. Само мога да кажа, че човека е Лекар :shock: и е много нагло копеле ... предполагам беше - почти съм сигурен, че вече е доста примерен :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Re: ПРИЗИВ

Мнение от D3BEP » 02 Ное 2007, 9:44

Fking написа:
Elle написа:Тъй като зачестиха случаите с тормоз над момичета от случайни индивиди из тъмните улички,искам да отправя един призив към кавалерите тук. Много от нас често се прибират съвсем сами през неосветени преки,паркове,опасни квартали..дори таксито не е сигурна защита,лудите шофьори са навсякъде,с неприличния си език и пр.Затова апелирам мъжете да се опитват да подреждат ангажиментите си по такъв начин че да могат да изпращат момичетата до вкъщи.Знаете,лошото се случва само веднъж,но е достатъчно!

Нищо кой знае какво не съм ти направил, че да пускаш цяла тема!!
(а и не беше толкова тъмно)

Ти ли си бре, от тебе л итрябва да си пазим жените?

ентусиаст
Аватар

Re: ПРИЗИВ

Мнение от grnka » 02 Ное 2007, 10:20

D3BEP написа:
Fking написа:
Elle написа:Тъй като зачестиха случаите с тормоз над момичета от случайни индивиди из тъмните улички,искам да отправя един призив към кавалерите тук. Много от нас често се прибират съвсем сами през неосветени преки,паркове,опасни квартали..дори таксито не е сигурна защита,лудите шофьори са навсякъде,с неприличния си език и пр.Затова апелирам мъжете да се опитват да подреждат ангажиментите си по такъв начин че да могат да изпращат момичетата до вкъщи.Знаете,лошото се случва само веднъж,но е достатъчно!

Нищо кой знае какво не съм ти направил, че да пускаш цяла тема!!
(а и не беше толкова тъмно)

Ти ли си бре, от тебе л итрябва да си пазим жените?

еми ти представяш ли си да вървиш на някоя тъмна улица,зловеща тишина и лек ветрец колкото да мърда дърветата и да усетиш че има някой след тебе ...
"какво искаш ти бе???"
"ЛОК-ТАР БОТ-РОП"
"какво?
"жик так хадукен"
:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Пич, къде ми е колата?
Аватар

Мнение от ! Алекс » 02 Ное 2007, 10:39

при мене е обратно
и винаги ме изпращат до вратата че дори и под леглото ми проверяват :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E70

Мнение от El Diablo » 02 Ное 2007, 10:59

хаха еи момиче ,
не съм те видел не съм те краднал :mhihi:

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 02 Ное 2007, 11:24

Аре бе войводо, да краднем и момата :mhihi:

Блондинка зад волана
Аватар

Мнение от Лина » 02 Ное 2007, 11:33

Темата е сериозна и не е удачно да се подигравате именно с това... Напоследък много момичета се оплакват, че прибирайки се от работа са тормозени и често нападани!
Снощи пак поредния случай и то в квартала ми, който се води за хубав- някакъв причакал едно момиче и се опитал да я изнасили в една градинка между блоковете тук :confused: Добре че се е отървала само с няколко по-леки наранявания...
I'm a little bit of everything
all rolled into one
So take me as I am
This may mean you'll have to be a stronger man
Rest assured that when I start to make you nervous
and I'm going to extremes
tomorrow I will change
and today won't mean a thing

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 02 Ное 2007, 16:03

Като че ли туй се опитвам да се изясня. Къде са тея нападения. В кой град, къде. Те са локализирани някъде, предполагам че не ги извършват поголовно дърветата в парка. За да можем да се пазим, трябва да знаем от какво, иначе можем само да имаме параноя.
И докато всички споменават, че са чували и чели за нападения незнайно къде, темата е несериозна. Дали някой ще се бъзика с нея е без значение.
Така че... Дайте нещо по същество или не се сърдете ако лафчето продължава.
И... просто призива "ДЗВЕР, взимай си жената ,с която си примерно от 10 години от работа, за да не й се случи нещо" е малко несериозен. Сигурно го разбирате. Не вярвам някой да има нужда от призив за грижа, а ако има, той няма да помогне. Като разбира се името Дзвер може да се смени с име по избор.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 02 Ное 2007, 19:24

D3BEP написа:Като че ли туй се опитвам да се изясня. Къде са тея нападения. В кой град, къде

Пример от преди може би седмица (Лина и Ел ще ме поправят ако бъркам датите), едно момиче, познато и на 3те ни, е изпаднало в подобна ситуация. Мястото - ж.к. Люлин, часа... не мисля че е било късно... някъде към 8 вечерта май. Добре че е успяла самичка да се измъкне :confused:
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Gamena » 02 Ное 2007, 19:26

Ако нема кой да те изпрати званни аз ще дойда :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: го ... X-treme!
Мечтае да кара: МиГ-29 & F15 Eagle
Детайли за колата: ...

Мнение от KIARA_G » 02 Ное 2007, 19:57

:yes: Като идея е супер някой да ме вози всеки ден до вкъщи, ама .... няма начин :(
Аз няма да ходя по тъмните улички и ще се въоръжа със спрей ;)
Пълно е с пациенти :!:
Изображение♥™
:idea:Ако една жена знае цената си - значи често й се е случвало да я казва на някого!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 03 Ное 2007, 2:25

еххх де късмет и мен некоя мацка да ме причака в тъмното :lol:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата