Нещо ми става
Модератор: Общи модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Гост
-
не се коси-стаат такива работи! аз съм минавал към 30км по криволичещ път без никакъв спомен от пътя и накрая все едно ми включиха тока и разбрах кво става! явно сетивата и тялото ми е работило нормално,ама мозъка е бил на сейфти моуд...!
нема страшно-виж ако е от заспиване и умора-тогава кофти!
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
нормално и аз съм често така, ма как иначе по цял ден набиване в матрицата пред пц-то яко напрежение а и всекидневието ни е адски натоварено и уморително. И после зомби караш на хибернейт
. Затова препоръчвам редовно дефрагментиране на харда петък и събота вечер (а може и един път по средата на седмицата) , а от време на време и направо low-level format и реинстал на операционната система с всички нужни туулове за целта 

Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
SKISA написа:не се коси-стаат такива работи! аз съм минавал към 30км по криволичещ път без никакъв спомен от пътя и накрая все едно ми включиха тока и разбрах кво става! явно сетивата и тялото ми е работило нормално,ама мозъка е бил на сейфти моуд...!
Ето тука е истината...
Един път се прибирах от Германия и реших, че ще спя в Унгария, ама нещо не ми се спеше и си виках айде още малко, айде още малко влезнах в Румъния пък там ме беше страх да спя ииии карах. Спеше ми се но кафета едно друго, малко завои и се оправих. Влезнах в Русе ииииии там вече не знаех къде се намирам. За последно си спомням, че изпреварих един ТИР. От там нататък не помня нищо. Минах доста километри и се осъзнах зад едно Туинго. Явно мозъка ти диктува всяко едно движение или реакция, но ти по никакъв начин не усещаш това, което става...

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2