е36 седан ?
Модератор: Icco
6 мнения
• Страница 1 от 1
- AlCapone
- младши ентусиаст
-
- Кара: когато има гориво.
- Мечтае да кара: Джесика Алба
- Детайли за колата: Е30 316i; E36 318i; E39 528i; Е53 3.0i; Munich, Germany
е36 седан ?
Здравейте колеги! Имам един въпрос значи от доста време имам много неясна информация за големината и местонахождението на оригиналните говорители на е36(седан). Та въпроса ми е следния:
Къде се намират всички оригинални говорители на колата и каква е големината им в см? също така може и да дадете съвети с кой модели мога да ги подменя?
10х предварително 
Къде се намират всички оригинални говорители на колата и каква е големината им в см? също така може и да дадете съвети с кой модели мога да ги подменя?

Пушил съм в движение и с DJ STANCHO на мотора.....
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Отпред в краката са ти 130мм ,на вратите пищялки, отзад на кората в кутии са 100мм.
Ако не са си тотално заминали, според мен саунда е страхотен.Ако искаш повече мощност и качествен звук разгледай темите тук има за всичко, а надявам се силните в този подфорум да ти помогнат.
Аз съм ъпгрейдвал отзад, като сложих елипси.Те това е.Успех.
Ако не са си тотално заминали, според мен саунда е страхотен.Ако искаш повече мощност и качествен звук разгледай темите тук има за всичко, а надявам се силните в този подфорум да ти помогнат.
Аз съм ъпгрейдвал отзад, като сложих елипси.Те това е.Успех.

"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- indianeca
- младши ентусиаст
-
- Кара: Табуретка със спортно окачване...
- Мечтае да кара: Фотьойл
- Детайли за колата: БМВ e46, M54B25
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
indianeca написа:Единствените заместители биха могли да са Clarion, най-добрата музика за кола според мен.
сектант

а по темата зависи какъв ти е плеяра ако е нещо по сносно и искаш за малко пари си вземаш една компонентна система за отпред а за отзад едни елипсни... на достъпни цени са херц,пайнер и т.н но ако имаш повечко кинти ти препоръчвам длс
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- AlCapone
- младши ентусиаст
-
- Кара: когато има гориво.
- Мечтае да кара: Джесика Алба
- Детайли за колата: Е30 316i; E36 318i; E39 528i; Е53 3.0i; Munich, Germany
- ceno83
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ 320D 2001
- Мечтае да кара: M Power
indianeca написа:Единствените заместители биха могли да са Clarion, най-добрата музика за кола според мен.
готин подпис

,,Болката от сполетялото ни нещастие се дължи не на самото събитие,а на нашата оценка за него.А тъкмо нея ние можем да променим във всеки един момент."
6 мнения
• Страница 1 от 1