Нов закон - забрана за антирадарите или радар-детекторите.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Flat 6 » 01 Ное 2007, 14:07

sonny написа:Съгласен съм с половината от Вас, обаче къкто съм със 7 точки и не се разберем на място с куката, че това не е антирадар, а е радар-детектор и ми натресе акта. Докато е следствието и делото, ше мине 3 пъти повече време отколкото ми е давноста на акта и ще си седа с колелото на тротоара. Затова питам и оттова искам да избягам!

Докато се съдиш си си пълноправен водач...

ентусиаст
Аватар

Мнение от Space » 01 Ное 2007, 14:19

Flat 6 написа:
sonny написа:Съгласен съм с половината от Вас, обаче къкто съм със 7 точки и не се разберем на място с куката, че това не е антирадар, а е радар-детектор и ми натресе акта. Докато е следствието и делото, ше мине 3 пъти повече време отколкото ми е давноста на акта и ще си седа с колелото на тротоара. Затова питам и оттова искам да избягам!

Докато се съдиш си си пълноправен водач...

Точно така! Аз заради един акт с 18 точки бях слезнал на -10, ама съдих куките и ми върнаха книжката :mhihi: Половината акт падна (интересното е, че тва беше частта с превишената скорост) и сега карам с 2 точки :confused:
_!_

старши ентусиаст
Аватар
Кара: KiA, Volvo, Ford
Мечтае да кара: Болид от F1
Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021

Мнение от logout » 01 Ное 2007, 15:33

Ма възстановявайте ги тия точки бе хора... Ще вземете заради нещо дребно пеша да ходите... :roll:
It's not who You are, it's who You know...

ентусиаст
Аватар

Мнение от Space » 01 Ное 2007, 16:06

logout написа:Ма възстановявайте ги тия точки бе хора... Ще вземете заради нещо дребно пеша да ходите... :roll:

Ами аз с възстановените бях на -10 :mhihi:

А, сега трябва да се плащат глобите, за да ти възстановят точките :(
_!_

Арабиата
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от The 5th element » 01 Ное 2007, 18:05

Колеги,каква точно е разликата м-у 2те много съм тъп :kuku:
[url=http://picbg.net/img.php?file=194f7b7624e3366b.JPG]Изображение[/url

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 01 Ное 2007, 18:24

The 5th element написа:Колеги,каква точно е разликата м-у 2те много съм тъп :kuku:

Антирадар - "заглушава" радара на полицаите (бъгва го)
Радардетектор - съобщава за полицейски радара
Най-просто казано

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 01 Ное 2007, 18:48

logout написа:Ма възстановявайте ги тия точки бе хора... Ще вземете заради нещо дребно пеша да ходите... :roll:

Баткооо остава ми по-малко от месец и правя 2 години без нарушение, по закон автоматично ще ми се възстановят всички точки. Що да хода да дам 100лв и да загуба един ден за толкоз малко време, вярно е, че и 1 ден да ми остава може да ми го лепнат, ама съм като пенсионер на възлови места.

А иначе моя си седеше на е23то на тавана, закрепен и не се вижда грам, даже като се загаси колата и той спира, палиш колата и сам тръгва. Така даже може да се избегне да изписука и тъпата кука да го чуе докато се дзвери върху документите пред прозореца ми. Ама от година и половина го воза в багажника и не ми остава време да го закача.

Слави
Аватар

Мнение от © » 01 Ное 2007, 19:12

защо си мисля че за 2г без нарушения възстановяват само една трета от точките?
и може би ще искат да нямаш неплатени глоби?
поправете ме ако греша

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 01 Ное 2007, 19:38

© написа:защо си мисля че за 2г без нарушения възстановяват само една трета от точките?
поправете ме ако греша

Проверил съм го, имам приятел катаджия, питал съм го, възстановят се всички отнети до момента точки. Ама да поживеем ще пиша как е хавата ;)

ентусиаст
Аватар

Мнение от Space » 01 Ное 2007, 23:30

sonny написа:
© написа:защо си мисля че за 2г без нарушения възстановяват само една трета от точките?
поправете ме ако греша

Проверил съм го, имам приятел катаджия, питал съм го, възстановят се всички отнети до момента точки. Ама да поживеем ще пиша как е хавата ;)

Сончо, сигурен ли си, че няма да трябва да си платим глобите, както е с възстановяването на точките, че мен това много ме притеснява. :roll: Иначе, аз съм съм до началото на април чак .... :( Ма и аз карам като пенсионер вече година и нещо .. а най-интересното е, че взе са ми харесва :mhihi: макар, че те 2/3 от актовете дето ми ги набиха бяха за супер простотии даже част от тях си беха чисто заяждане ... :evil:
_!_

Предишна

Назад към Извън Темата