Минутка мълчание в памет на децата, които загинаха!!!
Модератор: Общи модератори
32 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- Kokorba6iqta
- младши ентусиаст
-
Минутка мълчание в памет на децата, които загинаха!!!
За съжаление животът е изпълнен с тъжни мигове и това е един от тях! Ужасна трагедия!!! Като че ли не ни стига това, че младите хора масово напускат страната ни, ами и по този начин да си отидат невинните деца!!!
Минутка мълчание и да сведем глави за малко в памет на наще загинали сънародници!!!!!!
Минутка мълчание и да сведем глави за малко в памет на наще загинали сънародници!!!!!!
От Еверест по-високо нема, от Тихия океан по-дълбоко нема и от BMW по-добра кола нема!!!

- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
- [FF]GODFLESH
- ентусиаст
-
Аз направо незнам какво да кажа....всичките са от моето даскало
.А най гадното е че на едно момиче от 10 клас и умират гаджето ,най добрата и приятелка и братовчедка и
.До колкото разбрах волбще няма никви такива простоти със спуканата гума...След около 2 дена ще разбера и ще ви кажа какво по точно е станало
Rest in Peace Friends

Rest in Peace Friends

"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."
- [FF]GODFLESH
- ентусиаст
-
С извинение че ще псувам ама ЩО ЗА ЕБАНА ДЪРЖАВА сме щом всички възпитатели се измакнаха а 9 деца загинаха 

"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."
- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
Лека им пръст на децата-заминаха си ей така, заради немърливостта на някой... 

ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna
- Dimitar
- старши ентусиаст
-
Мир на праха им и от мен. А според мен причината е в тур-операторите, които за да спестят някои и друг лев и за да направят екскурзията по-евтина, принуждават шофьорите да карат през нощта, и децата да спят в автобуса, вместо в някой хотел или мотел като белите хора. Ама това е, докато не се повиши стандарта на хората, за да могат да си позволяват качествени стоки и услуги ще е така, за голямо наше съжаление. Аз обаче немога да си обясня, защо човек като няма средства - първото нещо, което прнебрегва е сигурността си. С автомобилите дето ги караме такива примери, колкото щеш.
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Лека им пръст на децата, това е голяма трагедия
Ще кажа само, че на една от "реномираните" автобусни компании Биомет задните гуми на пътнически автобус, който спря на светофара до мен днес, са повече сликове, отколкото бяха във формула 1 през ' 97 - ма.......
Отидоха си от немарливостта на други.
Почивайте в мир

Ще кажа само, че на една от "реномираните" автобусни компании Биомет задните гуми на пътнически автобус, който спря на светофара до мен днес, са повече сликове, отколкото бяха във формула 1 през ' 97 - ма.......
Отидоха си от немарливостта на други.
Почивайте в мир
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
http://www.segabg.com/06042004/p0010001.asp
Подкрепям идеята на човека, който го е написал!
Децата са бъдещето на всяка страна, а там загинаха 12!
Предлагам довечера всеки, който се чувства българин да изрази своята съпричастност към ТРАГЕДИЯТА на тези семейства като запали една свещичка на прозореца си!
И без да ни "обявяват" Национален траур, можем да покажем съчувствието си, защото никой не е застрахован ...
Подкрепям идеята на човека, който го е написал!
Децата са бъдещето на всяка страна, а там загинаха 12!
Да караш Peugeot е страст!
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
32 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3