Гласувахте ли?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Гласувахте ли?

да
94
52%
не
86
48%

Общо гласове : 180
кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: GSI
Мечтае да кара: E31

Мнение от Mixi » 31 Окт 2007, 20:49

аз гласувах, за този койти мисля че е показал и доказал, ясно е че са помяри всички, но все пак имам някаква позиция и мнение и мисля че го защитх с гласа си, иначе гласа ми отива при някой друг който още по малко заслужава!
.
..
...
....
.....

старши ентусиаст
Аватар

Re: w

Мнение от D3BEP » 31 Окт 2007, 22:32

bobi_maxo написа:Само ДПС! Искам Доган и сие
да ми ръчка моето и твоето дупе!
Да ни шиба здраво с мерак,
и пак, и пак, и пак!

Искам да е така за това не гласувам!
И вие не ходете,
г-н Доган тях наебете!
:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Браво, скъпи боби Максо!
Плащаш изборната такса -
дупето ти е хралупа
щото със Доган сте група.

Мене и да ме желаеш
няма да ме опознаеш
но с любов ще си дарен -
потърси... партиен член.

С политици щом се хванеш
сух г*з няма да останеш,
знай: животът ще е лесен,
акането - ще е песен!

Мр,Уайт...
Що ве брато. Що се разсърди. Глей каква прекрасна простотия се завихри тука.
И сам воинът е воин, дет са вика.... :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 31 Окт 2007, 22:48

Аз не главувам за да не псувам :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 31 Окт 2007, 22:55

а ДЗВЕРО отново нахрани всички :) :yammy: :yammy: :yammy: :yammy: :yammy:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 01 Ное 2007, 0:34

[quote="D3BEP"]Само че това, коеот правиш ти в момента, е престъпение, наказуемо от закона.
И сега е най - лошият момент да се прави такова нещо по този начин. Че го има всички знаем, но на себе си или на форума се опитваш да навлечеш беля?[/
quote]

са треа да се стресна и повече да не го правя ли :mhihi:
много се зимате май на сериозно ъ форумо ... чил аут манинко ;)

п.п. иначе ония ден даваха как мизата се била дигнала на 200-300 лв за балотажа .. еххх тфа колко возене е с печката :mhihi:

п.п.2 а какво да кажем за ония рейсове които сички са платени за да гласуват :)
тръгнали наште идиоти да закачат хората къде немат 1 лев а не смеят да барнат догановците ... ето ти нашта пумия каква е ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: рожден ден
Мечтае да кара: Apassionata
Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿

Мнение от EBEEMVACIA » 01 Ное 2007, 8:53

ДА НЕ ПОВТАрЯм - СЕрИОЗНО лИ мИСлИТЕ чЕ ОФцЕТЕ ИЗОбШО ИЗбИрАТ НЕЩО КОГАТО И ДА бИлО !!!!!!!!!!!!!!!!???????????!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 01 Ное 2007, 10:01

bam-bam написа:
D3BEP написа:Само че това, коеот правиш ти в момента, е престъпение, наказуемо от закона.
И сега е най - лошият момент да се прави такова нещо по този начин. Че го има всички знаем, но на себе си или на форума се опитваш да навлечеш беля?[/
quote]

са треа да се стресна и повече да не го правя ли :mhihi:
много се зимате май на сериозно ъ форумо ... чил аут манинко ;)

п.п. иначе ония ден даваха как мизата се била дигнала на 200-300 лв за балотажа .. еххх тфа колко возене е с печката :mhihi:

п.п.2 а какво да кажем за ония рейсове които сички са платени за да гласуват :)
тръгнали наште идиоти да закачат хората къде немат 1 лев а не смеят да барнат догановците ... ето ти нашта пумия каква е ;)

A, aз да ти преча да си правиш това, което сам си решил, не мога.
Предупредих те, най приятелски.
В момента половината ченгета гонят идиотски сигнали за корупция по изборите.
Всички телевизии плащат за доказателства за платени гласове.
Хванат ли някого, ще го осъдят показно, даже и при недоказана вина. Вече хванаха 30-тина.
Ти, щом предпочиташ публично да си признаеш писмено, че са ти платили и да призовеш целия форум да му платиш и на него, проблемът си е твой, не мой. От акъла ти никой не моЕ ти попречи да си изпатиш!
Може би си достатъчно неуязвим. Или достатъчно як за да се справиш с полицията. Не зная, не те познавам.
Поздрави!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: KiA, Volvo, Ford
Мечтае да кара: Болид от F1
Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021

Мнение от logout » 01 Ное 2007, 11:28

Такаааа.... Бях се зарекъл повече да не пиша по тая тема, че с колегата за малко да се хванеме гуша за гуша, дет се вика...

Ето какво, другарки и другари... Който не е гледал "Кръстника", да вземе да го гледа - страхотен филм! :bowdown: Човек може дълго да поразсъждава над някои моменти. Ето например Дон Вито - положителен или отрицателен герой според вас? Въртеше ли далавери? Извършвал ли беше убийства? Ползваше ли неморални методи за постигане на целите си? Да, ама всички го уважаваха, щото помагаше на хората. А и беше против наркотиците. И тук не искам да правя никаква аналогия с който и да е наш политик, повярвайте ми - не търсете под вола теле!

Искам да кажа, че човек може и да е вършил гадости, и в последствие да вземе да прави добрини - има такива хора. Разбира се, има и идеалисти, които нагазвайки в лайната стават лайнари, че даже и по-големи и по-опасни от онези, които изначало са си такива! Така че в политиката който търси свестни хора, все едно търси девственица в публичен дом. Няма какво да се заблуждаваме и да си говорим врели-некипели. Политиката покварява! Щеш-нещеш, ако не играеш по правилата, ще те настъпват по кокалчетата. Освен ако не си прекалено силен, за да се противопоставиш, но пък за да си силен, трябва силните на деня да са зад теб. Бе омагьосан кръг, нали?

Но аз гласувам и ще продължавам да го правя с ясното съзнание какво избирам. Знам, че се подправят протоколи, знам, че се купуват гласове. Но това не ме спира, а по-скоро ме мотивира. Защото ако изберат този, който е вършил тия свинщини, той ще продължи да го прави и занапред. И в един момент няма отърване. Както стана с Доган. Твърде надълбоко нагази, щото всички му се дупеха и сега няма как да си затапят задниците. Държи ги и ги върти на малкото си пръстче. А и колко кинти е взел от мафията, не е истина просто. Затова и автобусите му се движат безпрепятствено и по разписание.

След като оставяте купувачите да яхнат властта, КАК ще им се опълчите утре? Ми те ще я вземат тая държава на частно! То не че сега не е така, обаче тези новите са толкова лакоми и алчни, че ще ни се види тясно в БГ. Ето затова правя каквото мога, за да им направя сметките малко по-криви. На война като на война!

За колегата, дето вика, че ние нищо не избираме и че всичко е решено предварително - много теории за конспирации четеш! Че има известен процент измами - има, но те са твърде малко, за да повлияят значително на действителните гласове ;)
It's not who You are, it's who You know...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Mr.White » 01 Ное 2007, 13:22

ДЗВЕР
Хич даже не съм се засегнал,ама обърнем ли го на хранене може да си пишеме до догодина.А иначе за стихотворенийца с псувни виждам че си се намерил дружка :D

ентусиаст
Аватар

Re: w

Мнение от bobi_maxo » 01 Ное 2007, 14:08

D3BEP написа:
bobi_maxo написа:Само ДПС! Искам Доган и сие
да ми ръчка моето и твоето дупе!
Да ни шиба здраво с мерак,
и пак, и пак, и пак!

Искам да е така за това не гласувам!
И вие не ходете,
г-н Доган тях наебете!
:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Браво, скъпи боби Максо!
Плащаш изборната такса -
дупето ти е хралупа
щото със Доган сте група.

:mhihi:

Това стихче е за такива като теб Дзвер ли си к'вси!
За такива дето не гласуват!
И заради теб и още много други умници гласовете идват от цигани, турци, платени гласоподаватели и т.н.
Мразя Доган и завземащата му политика! Мразя и Данчо Цоневи лайнари, който ходят там където има лапаница!
Ще гласувам винаги когато има за кой различен от това да сме Доганска рая!
А, ти си умен като оная от клипчето във VBOX7, където само комунистите са и виновни! :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 01 Ное 2007, 14:33

Хаха.
Не, аз те разбрах отлично за какво е стихчето, ти не си схванал моето. Казвам, какато казах и по - горе, че Доганчо е в ясна комбина и с комунисти, и с демократи, и с гербери и с който искаш още.
На, почакай да видим ко ще се случи със софийските и девинските му хотели, дето и досега ги строи и разширява сега, като дойдоха "правите" на власт. Аз ще ти кажа. Нищо. Нито за атентата ще го осъдят... Нищо. Дано де случи нещо, ама изборите вече свършиха брато... Случките бяха преди тях... на думи.
Играят в една игра. любими братко. Партитите се дробят и разделят, но си пазят интересите, просто забавляват с театър обществеността и увеличават интереса и. На изборите партията предлага кандидатските места на тея, дето могат да платят повече.
А те са едни и същи... И на предните избори, и на тези. И между тях няма хора, дето мислят народа как да благоденства.
Не знам какво доказателство чакаш.

Пропагандата "Гласувайте, щото ако не го направите гласът ви отива при турците" е чиста пропаганда, която милион пъти съм чувал от висшите сановници на бат бойко и ндсв.
Това е една... велика простотия.
Когато отида да пусна бюлетината за някой, аз го правя ЗА НЯКОЙ.
А не , сакън, да не е за някой друг.
Това, че доган не ме кефи не е причината да застана с гласа си зад Бойко. Без да говорим ,че Доган няма реални шансове и както видя, само Кърджали успя да запази и се превръща в призрак, с който ни плашат.

Ти след като с игласувал така ,че друг да не стане, ако наистина си го направил по съвест, би следвало да се чувстваш омерзен от начина, по който е трябвало да гласуваш.
Ти се гордееш. С какво, приятелю?
Ти си гласувал против един. Аз - против повече. С какво ти си по - добър и по - умен? Демокрацията и идеята на изборите изискват да се гласува ЗА...

ПП.
А, ти си умен като оная от клипчето във VBOX7, където само комунистите са и виновни!

Глупости, това не е вярно, нали? Тя е сгрешила. Както ти сам каза, виновни са само ДПС!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bam-bam » 02 Ное 2007, 2:24

грешка
Последна промяна bam-bam на 02 Ное 2007, 2:25, променена общо 1 път
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bam-bam » 02 Ное 2007, 2:24

D3BEP написа:....

аз стрелях по папата и убих принцеса даяна ... само моля ви не ме казваите на полицията :mhihi:
кукуте ме дебнаааат .. да ме ебнааат ... имаше май некфа такава идиотска рап песен :mhihi: :mhihi:
много филми гледате ;)
да ше фанат некои мишки колко да си измият ръцете
само че ако гледаш малко ТВ ония ден си говореха за това което те питах и което никои неможе да спре .. вече колко години тея рейсове влизат в БГ и гласуват за една и съща партия ... и ко праим ся ... както винаги в БГ сичко е наопаки с главата и се почва УЖ да се върши работа за нещо което се прави безнаказано от години .... абе да живее БГ другото ше се опрай :lol:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Svetlix » 05 Ное 2007, 12:45

За добро или за лошо гласувах. Обикновено мотива заради който гласувам е от всички злини да избера по-малката :roll: Че сите са маскари - това е ясно :D

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 05 Ное 2007, 13:02

с тва купуване и насиране по тия избори съвсем ми се изпари мерака да се наредя да пусна листото!!!
ебаси нещастието сме! купуват-продават! се едно са на Кирков!
аре нема нужда да участвам.........

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата