Яко се крадат предните брони на Е46 новия фейслифт

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от LSFC » 31 Окт 2007, 16:00

Заеби и мене ме споходи един път не я оставих на паркинга и сутринта не ми се поглеждаше.
За 15 дена аз и един кой приятел с М 330 се разделихме с предните брони. Застрахователите малко се мръщат ама да видиме.

ВНИМАВАЙТЕ МНОГО ПАЗЕТЕ СИ КОЛИТЕ >
а ако на някой му попадне в полезрението зелено-сив металик броня да чукне . Ще им изпотроша рацете на тия.

Слави
Аватар

Мнение от © » 31 Окт 2007, 16:03

как ги крадът тези брони?
то има поне 30мин разглобяване :shock:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от LSFC » 31 Окт 2007, 16:04

© написа:как ги крадът тези брони?

Ми нощем как е така единия е изпушил поне една кутия като гледам фасовете , дееба и копелетата

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bufet » 31 Окт 2007, 16:31

А аларма, нещо не се ли разсвири?

ентусиаст
Аватар

Мнение от euroto » 31 Окт 2007, 16:34

Ми те оригинлните аларми трябва да счупиш нещо за да се обади и пак не е сигурно :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от RAFF » 31 Окт 2007, 18:18

© написа:как ги крадът тези брони?

за 30 минути се сваля цялата предница с очиларката и радиаторите.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от LSFC » 31 Окт 2007, 18:41

Абе незнам знам само ,че разправията е голяма най лошото е , че ти плащат ЕВЕНТУАЛНО ако молбата която пишеш до изп.директор я удобрят иначе липсващи части не се плащат.

Ама понеже скъпи колите незнам си кво шансовете са 90% да ти се плати въпреки че има следи от насилствено сваляне. Няма да пиша повече че дигам кръвно секи път.

А най гадното е че номера са го отнесли с тях и редене канали отново всичко нови номера . на приятеля му оставиха номера пред колата ама моя е нитован и са си го взели поне да го върнат тая нощ да избегна поне реденето на опашки мамка им ..гадове.

Слави
Аватар

Мнение от © » 31 Окт 2007, 19:58

да, те са 10 пласмасови копчета отдолу, няколко от към подкалниците и два големи болта тип европейска звезда, които минават през буферите, които дават доста зор, но ако наистина си тръгнал да крадеш може и по-бързо да стане

кандидат ентусиаст
Аватар

така значи

Мнение от bailow » 31 Окт 2007, 22:29

ей, като чета и ми настръхва косата, това не е истина вече на какво ставаме свидетели в БГ. това, ако го хвана как я свалят не знам какво ще му се случи, мамка им стара......!

Turbo Pilot
Аватар
Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
Мечтае да кара: Това което си карам

Мнение от Cobra » 01 Ное 2007, 1:04

Бе не знам....какви 30мин.,....ама аз като ми се наложи ....на 7цата свалям предна броня на път за около 2мин. :roll: :lol:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от shefa » 01 Ное 2007, 11:42

на мене преди време ми гепиха и стария фейслифт .. от тогава само гараж или платен паркинг
палим, гасим и газим ...

Аватар
Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD

Мнение от V-max » 01 Ное 2007, 12:00

е кво остава да правиме, да си смениме номера и размера на всички болтове ли ... :?: :?: не е нормално това , човек да не заспи спокойно

аз дочух , че стъклата на огледалата ги отнасяли често и всяка сутрин адренализирам по път към коолата :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kali_2000 » 01 Ное 2007, 12:41

Абе леллеее направо не вярвам вече какво се случва :shock: :shock: Ще ви разкажа малко история за предишната ми кола Един път ме обираха взеха Сд то което без дистанционно не работи а те го бяха оставили в подлакътника :twisted: глупаци втори път ме обираха ма ми взеха айр бега :twisted: пък се оказа че нямало и айр бег било ми само капачка :P още една греда оцелиха :twisted: Оттогава реших само паркинг докато един ден не се появи бележка на паркинга "Паркинга не поема отговорност за оставени ценности и вещи в автомобилите" :shock: Мамка му а за какво поема отговорност да ти взима 40те лева на месец :banghead: :ranting: :maad: Но така е ние сме в БГ и за съжаление засега друга алтернатива нямеме освен собствен гараж със СОТ :uups:

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Яко се крадат предните брони на Е46 новия фейслифт

Мнение от LSFC » 02 Ное 2007, 20:53

kali_2000 написа:Абе леллеее направо не вярвам вече какво се случва :shock: :shock: Ще ви разкажа малко история за предишната ми кола Един път ме обираха взеха Сд то което без дистанционно не работи а те го бяха оставили в подлакътника :twisted: глупаци втори път ме обираха ма ми взеха айр бега :twisted: пък се оказа че нямало и айр бег било ми само капачка :P още една греда оцелиха :twisted: Оттогава реших само паркинг докато един ден не се появи бележка на паркинга "Паркинга не поема отговорност за оставени ценности и вещи в автомобилите" :shock: Мамка му а за какво поема отговорност да ти взима 40те лева на месец :banghead: :ranting: :maad: Но така е ние сме в БГ и за съжаление засега друга алтернатива нямеме освен собствен гараж със СОТ :uups:

Естествено БулИнс ми отговориха с негативен отговор на молбата за въстановяване на липсващата част. Днес подадох втора молба до по горен Изпълнителен директор. До дупка ще се съдиме заклевам се . Не е за вярване и питам ги за какво плащам 2000 лв. на година. отговора е АМИиии.......незнам . Е днес попроверих тук там и има предлагане на брони е недайси божи някъде да набарам мойта шанс 1 на 1000 ама ако ми върже мамицата им ще разплача.

ентусиаст
Аватар
Кара: само черни класики!!!

Re: Яко се крадат предните брони на Е46 новия фейслифт

Мнение от Pitbull_Germany » 03 Ное 2007, 0:15

LSFC написа:
kali_2000 написа:Абе леллеее направо не вярвам вече какво се случва :shock: :shock: Ще ви разкажа малко история за предишната ми кола Един път ме обираха взеха Сд то което без дистанционно не работи а те го бяха оставили в подлакътника :twisted: глупаци втори път ме обираха ма ми взеха айр бега :twisted: пък се оказа че нямало и айр бег било ми само капачка :P още една греда оцелиха :twisted: Оттогава реших само паркинг докато един ден не се появи бележка на паркинга "Паркинга не поема отговорност за оставени ценности и вещи в автомобилите" :shock: Мамка му а за какво поема отговорност да ти взима 40те лева на месец :banghead: :ranting: :maad: Но така е ние сме в БГ и за съжаление засега друга алтернатива нямеме освен собствен гараж със СОТ :uups:

Естествено БулИнс ми отговориха с негативен отговор на молбата за въстановяване на липсващата част. Днес подадох втора молба до по горен Изпълнителен директор. До дупка ще се съдиме заклевам се . Не е за вярване и питам ги за какво плащам 2000 лв. на година. отговора е АМИиии.......незнам . Е днес попроверих тук там и има предлагане на брони е недайси божи някъде да набарам мойта шанс 1 на 1000 ама ако ми върже мамицата им ще разплача.

Колега, ако ги набараш, пиши едно лично да дойда с теб за компания...ще бъде подготвен ;)

Егати и държавата - като чета какво става и направо хващам рак на простата!!! Това не е истина!!! Едно време като следвах в Германия съседа ми караше Е39 525д с всички екстри и беше заминал командировка за 1 седмица...ей, тоя луд немец си беше оставил колата отключена без да иска...и 5-ка седя 1 седмица отворен без нищо да стане...а аз тука като си лягам и търча по 5 пъти да видя дали свети алармата!!!

Ето в такива моменти ме обвзема патриотизъм и ми иде да запея химна...да, ама друг път!!!
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/

Следваща

Назад към E46