Яко се крадат предните брони на Е46 новия фейслифт
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Заеби и мене ме споходи един път не я оставих на паркинга и сутринта не ми се поглеждаше.
За 15 дена аз и един кой приятел с М 330 се разделихме с предните брони. Застрахователите малко се мръщат ама да видиме.
ВНИМАВАЙТЕ МНОГО ПАЗЕТЕ СИ КОЛИТЕ >
а ако на някой му попадне в полезрението зелено-сив металик броня да чукне . Ще им изпотроша рацете на тия.
За 15 дена аз и един кой приятел с М 330 се разделихме с предните брони. Застрахователите малко се мръщат ама да видиме.
ВНИМАВАЙТЕ МНОГО ПАЗЕТЕ СИ КОЛИТЕ >
а ако на някой му попадне в полезрението зелено-сив металик броня да чукне . Ще им изпотроша рацете на тия.
- RAFF
- младши ентусиаст
-
© написа:как ги крадът тези брони?
то има поне 30мин разглобяване
за 30 минути се сваля цялата предница с очиларката и радиаторите.
Абе незнам знам само ,че разправията е голяма най лошото е , че ти плащат ЕВЕНТУАЛНО ако молбата която пишеш до изп.директор я удобрят иначе липсващи части не се плащат.
Ама понеже скъпи колите незнам си кво шансовете са 90% да ти се плати въпреки че има следи от насилствено сваляне. Няма да пиша повече че дигам кръвно секи път.
А най гадното е че номера са го отнесли с тях и редене канали отново всичко нови номера . на приятеля му оставиха номера пред колата ама моя е нитован и са си го взели поне да го върнат тая нощ да избегна поне реденето на опашки мамка им ..гадове.
Ама понеже скъпи колите незнам си кво шансовете са 90% да ти се плати въпреки че има следи от насилствено сваляне. Няма да пиша повече че дигам кръвно секи път.
А най гадното е че номера са го отнесли с тях и редене канали отново всичко нови номера . на приятеля му оставиха номера пред колата ама моя е нитован и са си го взели поне да го върнат тая нощ да избегна поне реденето на опашки мамка им ..гадове.
така значи
ей, като чета и ми настръхва косата, това не е истина вече на какво ставаме свидетели в БГ. това, ако го хвана как я свалят не знам какво ще му се случи, мамка им стара......!
- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
Бе не знам....какви 30мин.,....ама аз като ми се наложи ....на 7цата свалям предна броня на път за около 2мин.

- V-max
-
-
- Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
е кво остава да правиме, да си смениме номера и размера на всички болтове ли ...
не е нормално това , човек да не заспи спокойно
аз дочух , че стъклата на огледалата ги отнасяли често и всяка сутрин адренализирам по път към коолата

аз дочух , че стъклата на огледалата ги отнасяли често и всяка сутрин адренализирам по път към коолата

Абе леллеее направо не вярвам вече какво се случва
Ще ви разкажа малко история за предишната ми кола Един път ме обираха взеха Сд то което без дистанционно не работи а те го бяха оставили в подлакътника
глупаци втори път ме обираха ма ми взеха айр бега
пък се оказа че нямало и айр бег било ми само капачка
още една греда оцелиха
Оттогава реших само паркинг докато един ден не се появи бележка на паркинга "Паркинга не поема отговорност за оставени ценности и вещи в автомобилите"
Мамка му а за какво поема отговорност да ти взима 40те лева на месец
Но така е ние сме в БГ и за съжаление засега друга алтернатива нямеме освен собствен гараж със СОТ 

Re: Яко се крадат предните брони на Е46 новия фейслифт
kali_2000 написа:Абе леллеее направо не вярвам вече какво се случва![]()
Ще ви разкажа малко история за предишната ми кола Един път ме обираха взеха Сд то което без дистанционно не работи а те го бяха оставили в подлакътника
още една греда оцелиха
Оттогава реших само паркинг докато един ден не се появи бележка на паркинга "Паркинга не поема отговорност за оставени ценности и вещи в автомобилите"
![]()
![]()
Но така е ние сме в БГ и за съжаление засега друга алтернатива нямеме освен собствен гараж със СОТ
Естествено БулИнс ми отговориха с негативен отговор на молбата за въстановяване на липсващата част. Днес подадох втора молба до по горен Изпълнителен директор. До дупка ще се съдиме заклевам се . Не е за вярване и питам ги за какво плащам 2000 лв. на година. отговора е АМИиии.......незнам . Е днес попроверих тук там и има предлагане на брони е недайси божи някъде да набарам мойта шанс 1 на 1000 ама ако ми върже мамицата им ще разплача.
- Pitbull_Germany
- ентусиаст
-
- Кара: само черни класики!!!
Re: Яко се крадат предните брони на Е46 новия фейслифт
LSFC написа:kali_2000 написа:Абе леллеее направо не вярвам вече какво се случва![]()
още една греда оцелиха
![]()
![]()
Естествено БулИнс ми отговориха с негативен отговор на молбата за въстановяване на липсващата част. Днес подадох втора молба до по горен Изпълнителен директор. До дупка ще се съдиме заклевам се . Не е за вярване и питам ги за какво плащам 2000 лв. на година. отговора е АМИиии.......незнам . Е днес попроверих тук там и има предлагане на брони е недайси божи някъде да набарам мойта шанс 1 на 1000 ама ако ми върже мамицата им ще разплача.
Колега, ако ги набараш, пиши едно лично да дойда с теб за компания...ще бъде подготвен

Егати и държавата - като чета какво става и направо хващам рак на простата!!! Това не е истина!!! Едно време като следвах в Германия съседа ми караше Е39 525д с всички екстри и беше заминал командировка за 1 седмица...ей, тоя луд немец си беше оставил колата отключена без да иска...и 5-ка седя 1 седмица отворен без нищо да стане...а аз тука като си лягам и търча по 5 пъти да видя дали свети алармата!!!
Ето в такива моменти ме обвзема патриотизъм и ми иде да запея химна...да, ама друг път!!!
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2