Нов закон - забрана за антирадарите или радар-детекторите.
Модератор: Общи модератори
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Нов закон - забрана за антирадарите или радар-детекторите.
Напоследък се говори само за това. Сутринта имаше по нова телевизия интервю с някви от КАТ, но не можах да го гледам
Та мисълта ми е кое аджеба забраняват - антирадарите или радар-детекторите? Защото тук доста хора викат антирадари на радар-детекторите.

Та мисълта ми е кое аджеба забраняват - антирадарите или радар-детекторите? Защото тук доста хора викат антирадари на радар-детекторите.
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Доколкото разбрах антирадарите,а радар детекторите могат да си се ползват, но нека и някой друг каже, да не би аз да не съм разбрал.

А умниците разграничават ли Антирадар от радар-детектор и ако да, как? Щото примерно имам си аз радар-детекторче в колата, ше ме спре ушко, и ше каже ама това е анти-радар, са как ще се разберем кво е, като аз съм го взел с колата и най-малкото нямам нито фактура, нито документ, че това е радар-детектор. 

- Gemar
- младши ентусиаст
-
- Кара: '98 E39 M52B20
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
sonny написа:А умниците разграничават ли Антирадар от радар-детектор и ако да, как? Щото примерно имам си аз радар-детекторче в колата, ше ме спре ушко, и ше каже ама това е анти-радар, са как ще се разберем кво е, като аз съм го взел с колата и най-малкото нямам нито фактура, нито документ, че това е радар-детектор.
просто бре като си пуснат радара ако им показва странни неща заничи е антирадар

ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- turboto
- ентусиаст
-
- Кара: E39 530i Touring
- Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
- Детайли за колата: току що излязла от завода! :)
Space написа:.....
П.С. Тия много ще да са огладнели щом искат да махат и детекторите
То при тях е хронично като при кучетата

Съгласен съм с половината от Вас, обаче къкто съм със 7 точки и не се разберем на място с куката, че това не е антирадар, а е радар-детектор и ми натресе акта. Докато е следствието и делото, ше мине 3 пъти повече време отколкото ми е давноста на акта и ще си седа с колелото на тротоара. Затова питам и оттова искам да избягам!
- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
sonny написа:Съгласен съм с половината от Вас, обаче къкто съм със 7 точки и не се разберем на място с куката, че това не е антирадар, а е радар-детектор и ми натресе акта. Докато е следствието и делото, ше мине 3 пъти повече време отколкото ми е давноста на акта и ще си седа с колелото на тротоара. Затова питам и оттова искам да избягам!
Споко до като се съдиш с тяь ти бият печатчета и си карараш свиркайки

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
като нямате документи си принтирате от нета информация за тамагочито където пише че е радар детектор 

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
а не може ли просто да се вгради някъде в колата просто ами трябва полицайте да ми го виждат пък да ме питат пък дълга и широка
аз лично много мразя да има разни висулки кабели и тн дето загрозяват вида на таблото (принципно и касетофоните и цд-тата много ме дразнят защото не пасват), но все пак това си е мое мнение
аз лично много мразя да има разни висулки кабели и тн дето загрозяват вида на таблото (принципно и касетофоните и цд-тата много ме дразнят защото не пасват), но все пак това си е мое мнение

- 200cm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E 34
едно приятелче си го вгради в тавана , мисля и аз да сторя същото ама все не остава време
то като те спре ченгето оди му обясняваи че това е радар-детектор,, дори и фактура да имаш
та тая цялата работа ми звучи като едно време като искаха да вкарат ограничение за децибелите от музиката (та дали и не го вкараха тоя закон) само дето нямат с какво да ти ги измерят
то като те спре ченгето оди му обясняваи че това е радар-детектор,, дори и фактура да имаш
та тая цялата работа ми звучи като едно време като искаха да вкарат ограничение за децибелите от музиката (та дали и не го вкараха тоя закон) само дето нямат с какво да ти ги измерят

Обичам Родината, Мразя Държавата
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Сончо, като почне да ти пише акт му подаваш устройството да опише в акта точния модел, всички букви и цифри, които има по кутията. После отиваш в КАТ и пускаш едно възражение,като посочваш и некомпетентността на органа
И ако тогава не падне, в съда ще си умреш от смях. Както в пазрджишкия съд с онзи, дето беше писал: ...водачът отказва да духа...

25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2