Проблем с прозореца на вратата

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е61
Мечтае да кара: алпина

Мнение от ForzaBMW » 29 Окт 2007, 21:47

Здравйте колеги,
Имам проблем с една от вратите на колата стъклото се е прецакало и не задържа хубаво, мисля че е някой водач но не съм сигурен. Знаете ли дали е трудно отварянето на вратата/кората и въобще трудно ли е като ремонт? Мога ли сам да се справя или къде извършват такива услуги и колко ще струва?
Благодаря!!!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 740xd lci M-Packet

Мнение от Facheff » 29 Окт 2007, 21:52

На купето направо ми падаше прозореца и смених целия механизъм в дару 130-140 лева

кандидат ентусиаст
Аватар

проблем с прозореца

Мнение от kali_2000 » 30 Окт 2007, 10:26

И аз имам също проблем с прозореца на шофьорската врата :confused: Много трудно се затваря Това е един редовен проблем при БМВ тата Много приятели съм чувала да се оплакватот това даже на един му се разцепи уплътнението .Но недей сам да отваряш кората Рискуваш много.По добре си я закарай в Камор Ауто защото в крайна сметка евтиното винаги излиза по скъпо.Днес съм в Камор и ще ти кажа колко излиза :P

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от suren » 30 Окт 2007, 20:12

Работата не е сложна обаче несе опитвай сам да си я правиш.Аз с такива неща се занимавам и ти давам моето мнение.даже в повечето случаи не се сменя механизма.Възможен е ремонт но не даваи на кои да е да ти пипа.Трябва да е човек който го е правил ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kali_2000 » 31 Окт 2007, 9:21

Така сега да споделя малко какво се случи във вчерашния ден :lol:
Смениха ме маслен филтър и комплект 4 свещи оправиха ми огледалото и ме изтръскаха 657 лв. :box: А машинката на стъклото въобще не я смених ,че струваше 130-140лв. който малко ги нямах в себе си :conf: Тааа ти си прецени как да стане според мен на морга може да си я намериш по тънко и после само за монтаж да те изтупат

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ForzaBMW » 11 Ное 2007, 20:59

Оправиха ми прозореца срещу 80-90лв. Направих го в сервиз в Княжево който само с това се занимава. Дават 1 година гаранция и определено съм доволен
Благодаря на всички за помоща
Изображение

320D
Аватар

Мнение от Hashishev » 11 Ное 2007, 21:26

То сервиз ли е? :) Или гараж? Тия момчета са най-добрите в занаята... няма подобни, аз имах проблем с 2 от машинките и никой неможа да ми ги оправи, всички говореха за нови, но тия момчета ми ги оправиха. Просто няма друг в София, може би и в България който да разбира повече от тях. :yes:
Изображение
Продавам оригинални фарове, стопове и мигачи Е46

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E71 4.0xd
Мечтае да кара: M3 E92

Мнение от Spoika » 12 Ное 2007, 1:43

Hashishev написа:То сервиз ли е? :) Или гараж? Тия момчета са най-добрите в занаята... няма подобни, аз имах проблем с 2 от машинките и никой неможа да ми ги оправи, всички говореха за нови, но тия момчета ми ги оправиха. Просто няма друг в София, може би и в България който да разбира повече от тях. :yes:

а може ли да те помоля да ми кажеш адреса..по ЛС най добре.. че и аз имам подобен проблем с прозореца и направо ми се плаче :)

Потребител
Аватар

Мнение от Бояджиев1957 » 12 Ное 2007, 10:50

Колега, ако обичаш напиши адреса на сервиза в Княжево за ремонт на стъклоподемниците. Нека всички, които четат форума да знаят. На всеки може да се случи нужда от подобен ремонт. Защо да търсиме други майстори да ни вземат парите. По-добре да ги ремонитаме при тях - и за тях добре че ще имат повече клиенти - и за нас, че няма да се набутваме при случайни "майстори". Преварително ти благодаря

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ForzaBMW » 12 Ное 2007, 10:58

Бояджиев1957 написа:Колега, ако обичаш напиши адреса на сервиза в Княжево за ремонт на стъклоподемниците. Нека всички, които четат форума да знаят. На всеки може да се случи нужда от подобен ремонт. Защо да търсиме други майстори да ни вземат парите. По-добре да ги ремонитаме при тях - и за тях добре че ще имат повече клиенти - и за нас, че няма да се набутваме при случайни "майстори". Преварително ти благодаря

Колега адреса не го знам, малко е забутано мястото но е на последния светофар на излизане от Княжево посока Перник. Иначе телефона е:0898473031.
Трябва да си запишете час иначе няма смисъл така да ходите. 3 прозореца ги правят за 3-4 часа знам го от опит. Тези хора правят по няколко БМВта седмично :D
Изображение

Назад към E46