Майка ми спаси проклетия циганин
Модератор: Общи модератори
41 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
абе кви са тия морални изказвания
в този кенеф-БГ,няма какво да се чудиш,бой и тва е.ще си купиш така желаното бмв,с тез големи заплати и някой гад-черен ще ръчка по него и то сутринта....с бухалката по краката и ръцете,целия квартал да го чуе,че вие на умряло..

в този кенеф-БГ,няма какво да се чудиш,бой и тва е.ще си купиш така желаното бмв,с тез големи заплати и някой гад-черен ще ръчка по него и то сутринта....с бухалката по краката и ръцете,целия квартал да го чуе,че вие на умряло..
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- TheBlame
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше e34 520
- Мечтае да кара: E34 535
BMWACSCHNITZER написа:А после?TheBlame написа:за тва колега са измислени огнестрелите оръжия вадиш и стреляш а не да го гониш по трамвай![]()
![]()
![]()
после в двора копае останките

За да станеш хищник трябва опонента ти да е хищник !
Когато има колебание,няма решение !
Няма лека война!
Целта винаги е да унищожиш врагът!
НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙ
Алчността убива всички !
Когато има колебание,няма решение !
Няма лека война!
Целта винаги е да унищожиш врагът!
НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙ
Алчността убива всички !
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
ше го застрелям насекундата
после ше го закопам
не искам да коментирам кво бих направил за колата и жената

не искам да коментирам кво бих направил за колата и жената

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
в днешно време е по добре да си бандит
какво като го убиеш .. ше изгниеш у затвора .. еле пак да го потрошиш пак ше те съдят и пак ше страдаш ти
така че се ти е вътре как и да го погледнеш
иначе тука у форума доста го попребихме ше ни помни цел живот ..

какво като го убиеш .. ше изгниеш у затвора .. еле пак да го потрошиш пак ше те съдят и пак ше страдаш ти
така че се ти е вътре как и да го погледнеш
иначе тука у форума доста го попребихме ше ни помни цел живот ..

- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
bam-bam написа:....
А вие наистина ли си мислите, че ще има сърце да направи подобно нещо...

А към колегата потърпевш...Седни си малко на гъза. Каква бухалка, гол до кръста и т.н. Бейзболист ли си или...? Успокой се и дишай дълбоко. Не обвинявай майка ти затова, че те е спряла. Тя по всяка вероятност има малко повече акъл от тебе и е постъпила малко по-разумно от теб. Живота ти е по-ценен от някакви халогени или 200лв...
- BMW_325 TDS
- младши ентусиаст
-
Емммм колега хем е така хем не !!!! Днеска халогени , утре джанти , другиден цялата кола !! Ако все отстъпваш ще те мачкат ! Аз бях решил да излезна , пък е могло и аз да си го отнесем ( нито се имам за бияч , нито за здравеняк , нито па за много луд ), станалото станало за добро или лошо ! Просто искам да кажа , че и това не си е работа за всичко да се отстъпва и да те мачкат другите . Е за това уважавам на един приятел баща му ( ако някой иска да му направи лошо на никой не прощава ). Много е свестен човека иначе , но направят ли му нещо става звяр ..... Ич не се занимава ни с бухалки , ни с каквото и да е било , раздава шамари и песници на поразия . Аз не лансирам такива хора , но се убеждавам че в някои моменти колкоот и да не ми се иска се налага
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Точно така!
Аз искам да ви видя всичките тук моралисти, какво става като прибарате крадец до колата си в момент на действие. Че някои са по - плашливи и няма да нападнат, ясно или че може да се окажат неравна категория с крадеца.
Ама иначе....
Шаааат един път здраво в коляно или ръка.
После неизползваемо за цял живот.
И викаш полиция на място. Паднал е и се е пребил мангала докато е бягал.
Какво мислите, че ще направи хванат на местопрестъплението?
Ще се оплаче на дон Цеци?
Ще заведе иск?
Ще иде в затвора, хем сакат. И покровителите му вече няма да го искат, щото е станал непълноценен играч. Те не го пазят от любов към него.
Аз искам да ви видя всичките тук моралисти, какво става като прибарате крадец до колата си в момент на действие. Че някои са по - плашливи и няма да нападнат, ясно или че може да се окажат неравна категория с крадеца.
Ама иначе....
Шаааат един път здраво в коляно или ръка.
После неизползваемо за цял живот.
И викаш полиция на място. Паднал е и се е пребил мангала докато е бягал.
Какво мислите, че ще направи хванат на местопрестъплението?
Ще се оплаче на дон Цеци?
Ще заведе иск?
Ще иде в затвора, хем сакат. И покровителите му вече няма да го искат, щото е станал непълноценен играч. Те не го пазят от любов към него.
- Dido_stz
- ботокс ефект
-
- Кара: черна сянка
- Мечтае да кара: още по-черна сянка
WilliamsF1Team написа:bam-bam написа:....
А вие наистина ли си мислите, че ще има сърце да направи подобно нещо...![]()
Аз все си мисля, че ще го удари един път пък онзи ако е малко по луд направо ще се залети към него още преди да тръгне да го удря. Просто в днешно време не се знае отсрещния какво ще извади. Аз лично за едни халогени няма да си рискувам живота. По-добре да си държа колата на паркинга. Така или иначе ако направя нещо на крадеца ще ме съдят, така че няма смисъл да се задълбавам в подобни неща. Плюс това става дума за едни шибани халогени. Тяхната цена е максимум 200лв. Е аз не искам за 200лв. да съм мъртъв, пребит или с няколко прободни рани. Нещастните крадци винаги са били привилигировани и точно тия мишкари дето бръмчат за 1 халогени заслужават да им се строшат ръцете, но не от нас ами от хората, които ужким трябва да въдворяват ред по улиците...
![]()
А към колегата потърпевш...Седни си малко на гъза. Каква бухалка, гол до кръста и т.н. Бейзболист ли си или...? Успокой се и дишай дълбоко. Не обвинявай майка ти затова, че те е спряла. Тя по всяка вероятност има малко повече акъл от тебе и е постъпила малко по-разумно от теб. Живота ти е по-ценен от някакви халогени или 200лв...
а колега защо ако се случи това на твоята кола, ей така да видиш някой да ти човърка колата, например халогените както при потърпевшия направо не слезнеш и да помогнеш на гнусния мангал да ги свали?
Вярно живота не е за 200 лв., ама ти си се бъхтил, събирал си пари за да си купиш мечтаната кола или аксесоар и някъв бездомник идва да ти ги взима и ти какво ще правиш? - ще седиш и ще го гледаш ли?
Вярно чак за убиване не трябва да се говори, сигурен съм че никой от по-горе изказалите се колеги няма да го направи, но от един як пердах на цигането нищо няма да му стане-то е свикнало.
the project is ready....

41 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3