голям проблем момчета...PLEASE HELP
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
46 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
tsb_bg написа:Сега се сещам и друго
Да не би да е запушен радиатора и помпата и дори през отворен термостат да не може да завърти през него антифриза![]()
![]()
![]()
Не че е много вероятно ама чак така пък да не се предава тоя автомобил
Даде ама нали маркуча след термостата бил студен ,колкото и да е запушен радиатора при отворен термостат маркуча ще се стопли, поне в него течността ще се завърти.
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- RealBrutal
- Потребител
-
Колеги имах подобен проблем със студено парно. След като стана студено тръгвам да пускам парното (което разбира се цяло лято не беше пускано) духаше студ от него бях се видял в чудо. В един момент сменихме водната помпа и в момента парното е на шест.Интересното беше че колата през това време не е загрявала .Но пък тръбата и радиатора за охлаждането не бяха студени както в този случай.
tsb_bg написа:Le Transporteur написа:... Даде ама нали маркуча след термостата бил студен ,колкото и да е запушен радиатора при отворен термостат маркуча ще се стопли, поне в него течността ще се завърти.
Прав си а и sachs казва че е обезвъздушил ама![]()
![]()
![]()
То като че ли остана само резервната гума да пречи
колата е обезвъздушена.в това съм сигурен на 100%
tsb_bg написа:Сега се сещам и друго
Да не би да е запушен радиатора и помпата и дори през отворен термостат да не може да завърти през него антифриза![]()
![]()
![]()
не ми се вярва да е запушен радиятора...
интересното е че към парното входящия клапан не се пипа от горещина,а изходящия е лед.запъшен радиятор на парно,да добре обаче кво общо това с термустата????
а и друго дори и да не отваря термустата колата би трябвало да си има парно.....нещо някъде пропускаме и направо полудявам вече....
sachs написа:tsb_bg написа:Сега се сещам и друго
![]()
![]()
не ми се вярва да е запушен радиятора...
интересното е че към парното входящия клапан не се пипа от горещина,а изходящия е лед.запъшен радиятор на парно,да добре обаче кво общо това с термустата????
а и друго дори и да не отваря термостата колата би трябвало да си има парно.....нещо някъде пропускаме и направо полудявам вече....
мисля да сваля клапаните и да ги видя как са....и пак не ми е ясно кво е общото с термустата
Последна промяна sachs на 12 Авг 2011, 9:01, променена общо 1 път
реших проблема преди няколко дена....ама аз съм си виновен...тва дет наи много ме мързеше да сваля точно то беше счупено...клапаните шибани.....
свалям ги аз и кво да видя
циганийкаааа.преправихме циганийката с още по голема и сега парното направо топи таблото....а кът доиде летото ше му мислиме за климатика

свалям ги аз и кво да видя

- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
къде точно се намират тия палави клапанчета да им фърля по едно очо, че кат смених антифриза и не мога да разбера аз ли не я обезвъздуших или нещо друго стана, един път топли един път не 

- D.Pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е38
- Мечтае да кара: Е38
titikaka написа:Изказвам моето мнение , провери клапанчетата на парното сигурно са блокирали, а о........
Няма кой да чете !!!!!!!
"Не става само с ядене , трябва и акъл!!!"
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
а разбрали що м20 грее без термостат 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
е що грее 

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
46 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4