Майка ми спаси проклетия циганин
Модератор: Общи модератори
41 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- seven-eight
- кандидат ентусиаст
-
Не съжелявай ,че не си му направил нищо ,защото ти щеше да отнесеш повече после.Първо ,ако наистина го треснеш с бухалката ше го оставиш на място и зле за теб.Второ ако му направиш нещо довечера ще се върне с махалата и пак зле за теб.Кой ще да казва каквото иска,но мангалите са отмъстителни.Най-малкото ще си го искарат на колата ти.
Ако се познаваш с тези ,които трябва ,няма и да те пипнат,вервай ми.
add1cted написа:Живял съм в Дружба... вервайте ми
Ако се познаваш с тези ,които трябва ,няма и да те пипнат,вервай ми.

- sladkotobeb4e
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 94
- Мечтае да кара: X5
Може и за добро да е било ,че не си го хванал, не дай си боже да го беше убил щеше да го лежиш като за човек .
а ако го беше убил как щеше да живееш след това?... само питам...
не знам дали си удрял някого със бухалка но ако го удариш по главата - пиши го заминал. това не е филм- а човешкия живот е толкоз крехък че не е истина направо...
разбирам ти яда де... оправия няма докато държавата не се организира така че да няма тоз циганин къде да продаде фара, стопа, релсата, жицата или капака на шахтата...
не знам дали си удрял някого със бухалка но ако го удариш по главата - пиши го заминал. това не е филм- а човешкия живот е толкоз крехък че не е истина направо...
разбирам ти яда де... оправия няма докато държавата не се организира така че да няма тоз циганин къде да продаде фара, стопа, релсата, жицата или капака на шахтата...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- BFM
- младши ентусиаст
-
- Кара: на 3-та
[quote="alx"]не знам дали си удрял някого със бухалка но ако го удариш по главата - пиши го заминал. това не е филм- а човешкия живот е толкоз крехък че не е истина направо...
quote]
Не е чак толкова лесно да очистиш някого с бухалка, та дори и да го удариш в главата. Имай предвид, че хората не са чааак толкова чупливи. За пример : опитваха се веднъж да ми обират апартамента, а аз имам каракачанка (познаваше я целият квартал). Когато се прибрах имаше кръв дори по тавана, но трупове нямаше... Който и да е бил явно се е измъкнал и нищо не пишеше по вестниците. Та хората са си доста жилави и не дават фира дори и при тежки травми.
quote]
Не е чак толкова лесно да очистиш някого с бухалка, та дори и да го удариш в главата. Имай предвид, че хората не са чааак толкова чупливи. За пример : опитваха се веднъж да ми обират апартамента, а аз имам каракачанка (познаваше я целият квартал). Когато се прибрах имаше кръв дори по тавана, но трупове нямаше... Който и да е бил явно се е измъкнал и нищо не пишеше по вестниците. Та хората са си доста жилави и не дават фира дори и при тежки травми.
Силният прави толкова ,колкото може, слабият страда толкова ,колкото трябва!
- BMW_325 TDS
- младши ентусиаст
-
Колеги за доста работи сте прави , признавам !! С бухалка никога не съм удрял , дори аз самия съм такъв характер, че да не кажа никога не съм се бил насериозно и не тача насилието , ама ме вбеси наглоста посред бял ден да ги прави тия работи !! Тва мангасарите са бахти племето ! Ама както казахте да се лежи у затвора не си струва заради такаъв индивид ( алеле що гнусен циганин беше
) Ега свещи да си купи със спечелените пари от тоя фар

- PeBuLs
- T.N.T. for the brain
-
- Кара: Слънцето да се мръщи!!!
а дали майка ти не ти е спасила другия халоген ...
най-боли когато си виновен сам ... не търси кой да обвиниш...
те циганетата, че са нагли, такива са ок... ама на теб тоя гараж за кво ти е

най-боли когато си виновен сам ... не търси кой да обвиниш...

те циганетата, че са нагли, такива са ок... ама на теб тоя гараж за кво ти е

- BMW_325 TDS
- младши ентусиаст
-
Колеги и колежки не сте ме разбрали за гаража !! Аз гараж в София нямам , имам само на село !! В София колата си стои пред блока ! Исках да кажа друго , че BMW то ще го вкарам в гаража на село и ще си карам Полския Фият по София докато не измислиме нещо !! PeBaLs не обвинявам майка ми за нищо , ама мисля че не беше най - адекватното да удря по джама та тоя да се усети кво става.
А ако ти я беше наврял тая бухалка в задника през тесните дънки?! Кво прайме тогава? Излизаш ли с оръжие(ножове бухалки и тн.) трябва да го използваш иначе си си чиста проба плашип*тарник.
Следващия път като излизаш да биеш излез без буалката ем ще можеш да му хвърлиш малко пердах или да те бият ем няма да одиш у затворо или за нови дънки.
Успех.
Следващия път като излизаш да биеш излез без буалката ем ще можеш да му хвърлиш малко пердах или да те бият ем няма да одиш у затворо или за нови дънки.

Fehlende PS werden durch den Wahnsinn ersetzt 

- MobbDeep
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61
Съция случей имахме снощи пред едно клубче.. две келемета откраднаха емблемата и ги видяхме докато излезем тях ги няма.. направихме едно кръгче.. и оппп нащи хора си се качват по една улица.. и понеже бях с едно момче аааа той си е доста елементарен.. хванахме единия качихме го в колата закарахме го на сметището.. изяде няколко шамара.. и после стана интересно.. накара го да се съблече.. от кръста на горе.. и със въздушна пушка от разтояние 2-3 метра почна да го стреля.
посмяхме се малко и това.. емблемата не ставаше.. 

- TheBlame
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше e34 520
- Мечтае да кара: E34 535
за тва колега са измислени огнестрелите оръжия вадиш и стреляш а не да го гониш по трамвай 

За да станеш хищник трябва опонента ти да е хищник !
Когато има колебание,няма решение !
Няма лека война!
Целта винаги е да унищожиш врагът!
НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙ
Алчността убива всички !
Когато има колебание,няма решение !
Няма лека война!
Целта винаги е да унищожиш врагът!
НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙ
Алчността убива всички !
- BMWACSCHNITZER
- младши ентусиаст
-
- Кара: '97 328i cabrio
- Мечтае да кара: E24 M6
А после?TheBlame написа:за тва колега са измислени огнестрелите оръжия вадиш и стреляш а не да го гониш по трамвай

- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
аз пък кво да кажа - ми кво да ви кажа - пътувах с влака от видин до враца с тия новите вагони за непушачи - дето са целите отворени и без купета - по селата натам само мангасар се качваше и до тогава никои не пушеше в салона но след тяхната поява се осмърде на тутун и като казах на кондуктора че пушат мангалите оня повдигна рамене само...идеше ми да ги изфърлим у движение деа Evil or Very Mad Evil or Very Mad генен инженер да им порази днк то и те така Idea Exclamation

̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2
- Gentsa
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36 320i
- Мечтае да кара: Hummer, Mustang
41 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3