Първият удар ...
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- skate
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 318IS
- Мечтае да кара: BMW E60
- Детайли за колата: BMW E36 318IS
Първият удар ...
Ммм първият ми удар, месец след като взех колата, случи се тази събота вечер, цял ден вали и на един завой дадох повечко Power и цялата се завъртя изведнъж, удари се във висок бордюр и после в ъгъла на една стена..., носача се е изкривил, бронята се спука (парчето го пазя) и десния калник... добрече фара уживя...
Кажете си мнението...
Тези дни ще я карам на майстор да я види и да ми оцени щетите ....
ПС: чудех се колко ще струва преден десен калник втора ?... и кое е по добре да го изправят този или да взема друг? и Бронята дали ще може да се залепи добре такаче да не се личи? пазя всички части...

Кажете си мнението...
Тези дни ще я карам на майстор да я види и да ми оцени щетите ....
ПС: чудех се колко ще струва преден десен калник втора ?... и кое е по добре да го изправят този или да взема друг? и Бронята дали ще може да се залепи добре такаче да не се личи? пазя всички части...
- skate
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 318IS
- Мечтае да кара: BMW E60
- Детайли за колата: BMW E36 318IS
- Deadgame
- младши ентусиаст
-
- Кара: м50б20
Бе според мен си ги земи нещата от някоя морга , аз като ударих моята само капака и маската бяха криви и ми се стори глупаво да слатат кит и такия раоти и си казах нови ще са , да ама оригиналните несми части малко им парят цените че чак не се барат .Момчето в магазина ми предложи пак нови но не немски .И от там доиде сегашния ми проблем между фаровете и капака има един пруст разстояние от кам калникците сущо къв е тоя капак и маската маи с различни размери ли са незнам . но е отвратително грозно .Сега чакам да спре да вали да пекне някое сланчице и да слизам да пробвам да ги намествам да ги изравнявам поне малко от малко.
Да питам ако си сложа едни като вежди такия свъсен седи фара дали ще поспея да го изравня разтоянието от кам капака да пусна фара на долу да легне на маската плутно и с тия вежди да балансирам разстоянието кам фара
http://bmwpower-bg.net/forums/album_pic.php?pic_id=1018
Искам да се извиня на колегата Терзийски че изолзвам неговата кола видях му в галерията че има сащия тюнинг
Да питам ако си сложа едни като вежди такия свъсен седи фара дали ще поспея да го изравня разтоянието от кам капака да пусна фара на долу да легне на маската плутно и с тия вежди да балансирам разстоянието кам фара
http://bmwpower-bg.net/forums/album_pic.php?pic_id=1018
Искам да се извиня на колегата Терзийски че изолзвам неговата кола видях му в галерията че има сащия тюнинг

Re: Първият удар ...
skate написа:добрече фара уживя...
ти се благодари че капака ти е отцелял , на времето търсих за купе и ми казаха на симеон "на луната третата перка в дясно"

Аз имах подобен удар - мисля че не беше толкова вдлъбната ламарината ама все пак... и ще ти кажа колко ми излезе и ти сам си направи сметката.. Тенекеджията беше мн. съвестен и добър и ми взе само 30лв, но имаше нещо за лепене по пластмасата и там отидоха 15. После боята си я купих сама и беше около 30-40лв с всичките му истории и за бояджията за труд и печене 100лв. Абе грубо го сложи 200, а да и мигача втора употреба от морага - 20лв. Но те предупреждавам, че зависи от майстора, защото на едно място само за труд ми искаха 250лв!!!!
- speedmaniac
- младши ентусиаст
-
Колега, в Интеркар и някои други магазини по Симеон, има нови калници за по 45-50! лв. Не са оригинални, но ако се напръскат отвътре с боди няма да имаш проблеми. Иначе за бронята по-добре потърси 2-ра ръка оригинална, с лепене няма да е здрава... 

...E36 Rulzzz...
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... p?t=103218 - Help!
Издирвам откраднат лаптоп Compaq Presario с МАК адрес 00:1B:24:CF:6C:8E

http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... p?t=103218 - Help!
Издирвам откраднат лаптоп Compaq Presario с МАК адрес 00:1B:24:CF:6C:8E
speedmaniac написа:Колега, в Интеркар и някои други магазини по Симеон, има нови калници за по 45-50! лв. Не са оригинални, но ако се напръскат отвътре с боди няма да имаш проблеми. Иначе за бронята по-добре потърси 2-ра ръка оригинална, с лепене няма да е здрава...
именно , за седан е 47лв , са купе е 250 , а обясни ми тея 2см

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

- SpLiT
- младши ентусиаст
-
- Кара: Mercedes-Benz E280 4Matic
- Мечтае да кара: отново BMW
Само не взимай каквото и да е от Интеркар, ако си болен маняк! Единия бъбрек ми е оттам, от 2 дни карам с него и вече ме побърква. Няма по-криви части от интеркар...
ПС: мое лично мнение, основано на к*ра дето ям в момента.
ПС: мое лично мнение, основано на к*ра дето ям в момента.
- Christoff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Xi
- Мечтае да кара: 760
Леко си минал, спокойно. Първият удар е най-големият урок
За калника не се притеснявай, изскачат, а в Пловдив от моргите все ще има. Щото от опит ти казвам примерно задкрилка за МИГ-24 се намира по-лесно от заден калник за компакт

За калника не се притеснявай, изскачат, а в Пловдив от моргите все ще има. Щото от опит ти казвам примерно задкрилка за МИГ-24 се намира по-лесно от заден калник за компакт

E36 316i
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Преден калник е около 110- тина лв втора ръка, по- добре стар си земи, но да е оригиналдъ. Десен мигач мога да ти дам, че ми остана от мойта 1 бял, а М- кова броня за 460лв нова със сичките гиздийки по нея- лайстни и решетки, че и с лип спойлер. 

- nParMaTuK
- младши ентусиаст
-
В тва мокрото време не си е работа и аз леко се тунинговах тия дни, ма ше си го изчукам сам пък квото стане 

22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2