NFS Carbon
Модератор: Общи модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- Memphys
- младши ентусиаст
-
- Кара: само Е30-ски
NFS Carbon
Хора знаете ли как да си върна сейв на играта, щото като го копна в директорията дет си прай сейвовете и пусна играта ми дава Unable to load, тъкмо реших да се зарибя малко докат излезе новата, а то не ще...
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
Re: NFS Carbon
Mario Pankov написа:Memphys написа:Хора знаете ли как да си върна сейв на играта, щото като го копна в директорията дет си прай сейвовете и пусна играта ми дава Unable to load, тъкмо реших да се зарибя малко докат излезе новата, а то не ще...
По-добре не си и губи времето с тая игра. Всичките НФС са пълен скрап, според мен ги правят хора, които даже нямат книжка...Ако ти се играе як симулатор, потърси Gran Turismo 3.

NFS е доста доказана игра.. едно време доста се бях зарибил по NFSU2, да не е реална, но игрите на EA от този жанр са доста красиви, пък и като праскаш на ПЦ-то.... не можеш да искаш да ти е като на улицата..

А за карбона, дрифта с мъсъл карсите е много як!

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- ///eMo
- младши ентусиаст
-
- Кара: го спокойно
Mario Pankov написа:Memphys написа:Хора знаете ли как да си върна сейв на играта, щото като го копна в директорията дет си прай сейвовете и пусна играта ми дава Unable to load, тъкмо реших да се зарибя малко докат излезе новата, а то не ще...
По-добре не си и губи времето с тая игра. Всичките НФС са пълен скрап, според мен ги правят хора, които даже нямат книжка...Тая последната, Карбон, поне с волан и педали се играе, с клавиатура дрифтовете са направо невъзможни. А полицаите пак карат някакви ракети...Ако ти се играе як симулатор, потърси Gran Turismo 3.
има ли го за pc

- |`oTuH
- ентусиаст
-
- Кара: 2005 E61 525d
- Мечтае да кара: просто да кара...
- Детайли за колата: <3
имаше една програма за тоя проблем обаче не мога да ти кажа точно име...
търси в дата.бг carbon trainer
лоад-ваш си сейф-а и го save на ново
4 8 15 16 23 42
- Memphys
- младши ентусиаст
-
|`oTuH написа:имаше една програма за тоя проблем обаче не мога да ти кажа точно име...
намерих я, лоад-вам си сейва, пускам играта и пак не става или не го правя правилно

- |`oTuH
- ентусиаст
-
- Кара: 2005 E61 525d
- Мечтае да кара: просто да кара...
- Детайли за колата: <3
Memphys написа:|`oTuH написа:имаше една програма за тоя проблем обаче не мога да ти кажа точно име...
намерих я, лоад-вам си сейва, пускам играта и пак не става или не го правя правилно
след като си лоаднеш сейфа го сейфваш пак с тая програма

4 8 15 16 23 42
- Memphys
- младши ентусиаст
-
|`oTuH написа:Memphys написа:|`oTuH написа:имаше една програма за тоя проблем обаче не мога да ти кажа точно име...
след като си лоаднеш сейфа го сейфваш пак с тая програма
Ми то в менюто й няма сейв, нещо не мога се ориентирам
- McClane
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10
uuuu написа:Mario Pankov написа:Memphys написа:Хора знаете ли как да си върна сейв на играта, щото като го копна в директорията дет си прай сейвовете и пусна играта ми дава Unable to load, тъкмо реших да се зарибя малко докат излезе новата, а то не ще...
По-добре не си и губи времето с тая игра. Всичките НФС са пълен скрап, според мен ги правят хора, които даже нямат книжка...Тая последната, Карбон, поне с волан и педали се играе, с клавиатура дрифтовете са направо невъзможни. А полицаите пак карат някакви ракети...Ако ти се играе як симулатор, потърси Gran Turismo 3.
има ли го за pc
Само за Play Station е.
Иначе играта е много яко,особено М5цата

А новото НФС излиза след 2 седмици,така че малко търпение.
- ///eMo
- младши ентусиаст
-
- Кара: го спокойно
McClane написа:uuuu написа:Mario Pankov написа:Memphys написа:Хора знаете ли как да си върна сейв на играта, щото като го копна в директорията дет си прай сейвовете и пусна играта ми дава Unable to load, тъкмо реших да се зарибя малко докат излезе новата, а то не ще...
има ли го за pc
Само за Play Station е.
Иначе играта е много яко,особено М5цата![]()
А новото НФС излиза след 2 седмици,така че малко търпение.
аз не искам новот нфс шото си имам м3 челиндж ма искам една игричка с новото м5 обаче нещо не иска да се инсталира

- BMWACSCHNITZER
- младши ентусиаст
-
- Кара: '97 328i cabrio
- Мечтае да кара: E24 M6
Невъзможни ли?Колкото до новия НФС даже и да е боза ще го пробвам.Mario Pankov написа:Memphys написа:Хора знаете ли как да си върна сейв на играта, щото като го копна в директорията дет си прай сейвовете и пусна играта ми дава Unable to load, тъкмо реших да се зарибя малко докат излезе новата, а то не ще...

10 мнения
• Страница 1 от 1