Всичко ли е изгубено?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Re: в

Мнение от WilliamsF1Team » 29 Окт 2007, 23:52

bobi_maxo написа:Само ще ти кажа че Георги Стоев е запознат с мафията, колкото Буш с икономика :mhihi:
Има един познат в тези среди( 8) , и познава абсолщтно всички! Е те тоя не го познава! Аман от смешници!

Ахххххххх...

Не искам да навлизам в излишни спорове, но не си прав. ;)

Пише доста неща, които са верни не на 100 ами на 150%

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 29 Окт 2007, 23:59

На мене ми не требва писател да ми пише ,за да си направя изводите...!
Когато Бойко още не беше царски човек,немаше СИБанк! После като стана гл.секретар- много от сметките на държавни учреждения станаха в тая банка! След няколко години секретар и още малко мандат кмет-скоро сколаса да продаде *не той де-там една негова позната* част от дела си за няколко стотин милиона евро!....Бах мааму! Тва мноо умни тия жени бе! Тя и мойта ше стане умна ако стана я гл.сек. ,я кмет ,я премиер....! Щото нали....!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 30 Окт 2007, 0:02

Звучи несериозно като кажем, че е честен... ;)

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 30 Окт 2007, 0:22

WilliamsF1Team написа:Звучи несериозно като кажем, че е честен... ;)
Мисля никой не казва че Бойко е честен,ясно е че миналото му не е розово всички го знаят,Бойко си прави парите в подземния свят,Но отгоре прави и за нас (или поне добре ни заблуждава) Щом хората гласуваха за него със ясното съзнание че е мафиот,и от подземния свят,няма кво да говориме повече,Един Мартин Займов къде по интелегентен,макар че и той накрая си показа дошичката,Народа видя че от умни политици файда няма.
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

дере дънки сред голи мадами
Аватар

Мнение от Mamouk » 30 Окт 2007, 0:23

Scott написа: дошичката

:mhihi: :mhihi: :mhihi:

Стана ми смешно, сори :)
Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 30 Окт 2007, 0:24

Scott написа:
WilliamsF1Team написа:Звучи несериозно като кажем, че е честен... ;)
Мисля никой не казва че Бойко е честен,ясно е че миналото му не е розово всички го знаят,Бойко си прави парите в подземния свят,Но отгоре прави и за нас (или поне добре ни заблуждава) Щом хората гласуваха за него със ясното съзнание че е мафиот,и от подземния свят,няма кво да говориме повече,Един Мартин Займов къде по интелегентен,макар че и той накрая си показа дошичката,Народа видя че от умни политици файда няма.

Аз също гласувах за него, но не защото не ме излъга както мен така и всички вас, ами защото той направи най-много от всички до сега...

А че е краднал и той, краднал е няма спор... :idea:

Е30 Fanatic
Аватар

Мнение от N.Mihaylovski » 30 Окт 2007, 0:42

Наплно съгласен съм със теб,неможем да спрем да краднат Само да прават нещо и за нас докато краднат,Бойко нещо им е много трън в очите на цялото правителство,нещо май им пресушава кранчетата и не ги кефи, затова и всичките го насираха където и както може само тва им беше в устата досега ен съм виждал такова нещо аз в наща политика,дай боже да има няква промяна в тая България :roll:
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

ентусиаст
Аватар

Мнение от [FF]GODFLESH » 30 Окт 2007, 0:47

много е просто...тука всеки ако крадеше всички щяхме да бъдем добре...ама тука всеки краде с гъза си :!:
"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."

Е30 Fanatic
Аватар

Мнение от N.Mihaylovski » 30 Окт 2007, 0:53

[FF]GODFLESH написа:много е просто...тука всеки ако крадеше всички щяхме да бъдем добре...ама тука всеки краде с гъза си :!:
Ама краднат политицие всичко за тях си и за нас неостава,поради тази причина те са мнооого добре а ние безкрайно зле.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: KiA, Volvo, Ford
Мечтае да кара: Болид от F1
Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021

Мнение от logout » 30 Окт 2007, 1:08

SKISA написа:... А иначе за моят избор...: избор означава аз да реша кво да правя!

:bchug:

Това никой не го оспорва ;) И щом не е в разрез със закона, значи вАжи...
It's not who You are, it's who You know...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
Мечтае да кара: и да му е спокойно

Мнение от Babuna » 30 Окт 2007, 1:28

pavlin_e30 написа:работата тук е адски забатачена,хората се продават много евтино..

Да, това е най-големият проблем - хората се продават крайно евтино.

СЕГА КЪМ ВСИЧКИ СИПАТИЗАНТИ НА ГЕРБ - БИХТЕ ЛИ МИ ФОРМУЛИРАЛИ ИДЕЯТА НА ПАРТИЯТА, КАКВИ И КОИ ХОРА СА СЕ СЪБРАЛИ И ЗА КАКВО? КАКВА ИМ Е ПЛАТФОРМАТА И КАК СМЯТАТ ДА Я ПОСТИГНАТ?

Някой помни ли какво каза Б. Борисов на членовете на ГЕРБ при учредяването?

ИМА ЛИ ТАЗИ ПАРТИЯ ВИЗИЯ ЗА БЪДЕЩЕТО НА РОДИНАТА И ПОТЕНЦИАЛ, ИМА ЛИ БЪДЕЩЕ САМАТА ТЯ?

По дяволите, около изборите не е истина просто колко сган и какви стари кримки изплуваха на повърхността...
Последна промяна Babuna на 30 Окт 2007, 1:32, променена общо 1 път
CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
Мечтае да кара: и да му е спокойно

Мнение от Babuna » 30 Окт 2007, 1:30

///peter написа:Да приятел, ще стане... защото истински наглите избягаха от тук...
Ако искаш и ти да си като тях, давай бягай да миеш чинии ;)

Батка, прощавай, ама с този неоформен патриотизъм не мога да те взема на сериозно. Нямаш 100 живота, мисли по-прагматично.

И чинии мие този, които иска да мие чинии.
CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 30 Окт 2007, 10:14

logout,
След като започна да ни цитираш американски определения за демокрацията... Работата става сериозна.
Аз не мога да ви разбера на кой свят живеете ве хора. Че вие и война ще оправдаете, само да има кой да ви набие в тиквите малко вестникарски бълвоч.

Нямал съм право да недоволствам. Ами тогава нямам и задължения бре джанъм. Ако на някой(например на тебе) мама и тате плащат данъка за семейната къща, аз си плащам сам и знам за какво нищо ми искат едни хиляда лева годишно. Отделно осигуровки, ДОД и какво ли не. За какво? Като отида на лекар, си плащам. На личния лекар - 1.50 потребителска такса. На специалист - 15 лв. А ако отида направо при специалист, без направление - 15 лв. Ами то е на далавера да не давам пари за осигуровки и да си ги спестя и тея 1.50, и едно разкарване! Аз знам при какви специалисти да ходя, не ми трябва ДжиПи.
За данък смет ми взимат 5-600 лв. годишно. И на всички съседи. За тея пари които давам аз, лично аз ще наема фекалка дето да идва всяка седмица през годината. Сигурен съм, че за 10-12 лева на курс няколко километра ще се навият, още повече че курсът им сигурно няма да съм само аз. Истински резултат: улицата мръсна.
Улицата в дупки. А вземат на мен данъци за сградата, че "им усложнява поддържането на региона". Вземат винетки, вземат данък за колата...
Какво правят? Асфалтират. Безмозъчно. Нашата улица я асфалтираха скоро. Може би за изборите?
Сега пак е на същите дупки. Има и друго. Друг майсторлък. Асфалтирайки, вдигнаха нивото на улицата. Поне това успяха да направят. И сега улицата и бордюра са на едно ниво. Резултат?
Жилищата ни, или поне тази част, която е на нивото на улицата, се пълни с вода. Шахтите, поемащи водата от тротоара за тая река просто се оказаха недостатъчни и сега гаражи и мази плуват ли, плуват.....

Ще спра да се занимавам с политиците или каквито да са там, не когато някое ПЕШЛЕМЕ изскочи и ми каже, че нямам това право, щото не съм ги избрал.
Обещавам, че е спра веднага, щом те спрат да се занимават с мене.
Да ми върнат парите или поне да не ми искат повече. И да не си правят далаверите за моя сметка и преструвайки се на чиста вода ненапита слд това. Като правят нещо, засягащо ме, искат ми съгласието, искат ми пари и готово. Давам им и ползвам или не им давам и не ползвам. Просто е.

ИКОНОМИКА. Нали за ИКОНОМИКА и ДЕМОКРАЦИЯ бълваш думи, Logout? Просто е. Отивам в магазина, взимам хляб и ак ое развален им държа сметка. Би трябвало и в политиката да е така. Но не е. Там излиза не само, че само ми взимат парите и гуляят, но има и ОВЦЕ сред нас, които застават да ми кажат, че нямам право да си търся правата за това, за което съм си платил. Държавата я прави не СМЕШНИЯТ ТИ ГЛАС, а ДЪРЖАВНИЯТ БЮДЖЕТ.

Струва ми се, че тея от вас, ГЛАСУВАЩИТЕ, всъщност те хранят най - голямата рая между тях си.
Аз лично съм видял всякакви партии отвътре, и в разцвет и в страшно падение.
И това, коеот съм видял е, че от трибуните те се плюят, но далаверите си ги правят заедно гърба си го пазят. ГОспода от враждуващи партии делят съвсем добросъвестно общински терени и строят орташки на тях. Аз, да кажем изявен активист на БСП имам проблем. Ръководството на БСП ме изпраща при хора от ДСБ да оправят работата и те я оправят! Нещо точно такова ми се е случвало многократно! Иначе са върли врагове. Никой никому не потърси правата. Ко стана с оная дискотека, дето утрепаха децата? Щяха да я връщат на министерството на младежта и спорта. Върнаха ли я? Колко кмета и министри от колко партии се смениха оттогава? Нищо чудно и сега да си е дискотека.

И - да си дойдем на думата. Нещо май не разбирате, господа политикани. Много учебници по история сте чели като малки, с много бурни исторически герои като бате Бойко вероятно.
Политиците, които си плащат за постовете, качват се нагоре с рушвети, подкупи и почерпки.....
Те не са там за благото на нацията.
Нито за да задоволят собствената си жажда за власт. Или мания за развитие. Нито заради нещото, известно като НАЦИОНАЛЕН ИНТЕРЕС.
Те са там в една много проста ИНВЕСТИЦИЯ.
Дават пари, за да ви вземат парите.
Просто и ясно.
И докато сменят касиерите, а не и системата, не се отъждествавам с никой от кандидатите.
Като видя някой, който наистина се интересува от хората и за който благоденствието им има значение, ще отида да гласувам ЗА него.
Дотогава... Чувал съм много обещаващи, повече от много от вас вероятно и не ме интересуват.
Бих гласувал само и единствено за себе с или за приятел в тази система. Всичко друго - ПРОТИВ.
Пък ако искат да ми зачитат вота.

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 30 Окт 2007, 11:02

аз се чудя ако оставиме някоя партия или "водител" ... е така....да земе да седи дълго да управлява ,па да земе да се задави от крадене и да спре или поне да намали кво ше стане!?!!! е така.....даже и комунисти да са....квито ще да са! да земат властта за дълго и да се наядат и да спрат! ма май тука при нас нема насищане!щото не че на запад не са лакоми и корумпирани,ма некакси е по-трудно да купиш там политик най-малкото щото е много скъпо,щото се е оял и има доста и требва да извадиш милиони ,за да направи нещо за теб или компанията ти...! а тука е евтино!вадиш 100-200 хилки евра и повечето са готови да продадат майка си!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: KiA, Volvo, Ford
Мечтае да кара: Болид от F1
Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021

Мнение от logout » 30 Окт 2007, 11:20

D3BEP написа:...

Приятелю, изчетох всичко, което си написал, и понеже се обръщаш конкретно към мен, но публично, затова и публично ти отговарям. Без да ми се обиждаш, но в теб виждам едни краен песимист, склонен да приеме като форма на управление единствено диктатурата, на чело на която стои той или някой негов приятел. Човече, на всички ни е ясно за какво иде реч в тая държава. И като чета писанията ти, май ти си най-големия политикант, който се е "нагърбил" с непосилната задача да ни отвори очите на всички. Ако те обиждам, моля те да ме извиниш, но чета твърде много горчилка в постове ти по отношение на изборната ни система и самото й практикуване ;)

Държа да отбележа, че не цитирам дефиницията на *американската* демокрация. Това, че съм я пуснал на английски беше, за да не осера превода ;)

И най-важното - аз не оспорвам твоя избор!!! Нито мнението ти! Тук водим отворен диспут и аз нямам за цел да НАЛАГАМ моите възгледи - просто споделям моето мнение. А дали то е правилно или не е отделен въпрос, нали? Човек може да поразмишлява над чуждите изказвания и в крайна сметка да реши за себе си дали да се съгласи с инакомислещия или да държи на своето си.

И накрая, понеже не ме познаваш, аз съм женен и имам две деца (6 и 9 г.). Живея съвсем самостоятелно и много добре знам какво и на кого плащам. Мама и тати нямат, затова и не ми дават ;)

Ся да не взема аз да ти се оплаквам в какви условия живея и защо изкривих две жданти, защо ще ремонтирам предницата, защо в гаража ми и по стълбите газя кравешки лайна, защо нямам канализация и т.н. и т.н.

П.П. Не си мисли, че ти си най-навътре в нещата. Имам много близки лични приятели, работещи в министерства, имам познати депутати, имам приятели журналисти именно в политическата част. Познавам хора, работили в мутренските кръгове, познавам и хора, бивши барети. Така че не ям бананите с обелките ;)
It's not who You are, it's who You know...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата