Честита да е новата придобивка на Sharo :-)
Модератор: Общи модератори
- Ivan Petrov
- Скрапчо
-
- Кара: конджул
Illusion написа:THE DUNK MACHINE написа:KIARA_G написа:У ля ляИдеална е!
![]()
п.п. Редя се на опашката за возенето!
А аз мога да мина през Бургас ако Sharo не мине
през Бургас заради мен ли ще минаваш или заради KIARA_G ?
Е нали сме се разбрали аз да мина към Бургас заради теб

- Illusion
- Бургаското явление
-
Ivan Petrov написа:Illusion написа:THE DUNK MACHINE написа:KIARA_G написа:У ля ляИдеална е!
![]()
п.п. Редя се на опашката за возенето!
А аз мога да мина през Бургас ако Sharo не мине
през Бургас заради мен ли ще минаваш или заради KIARA_G ?
Е нали сме се разбрали аз да мина към Бургас заради теб
хмммммм

Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
alx написа:яворе, сега поне можеш да премериш дали м5-цата върви добре....
със е46 м3 трябва да вървите наравно до към 140 - след това трябва да почнеш да го дърпаш...
шаро- поздравления.
Диването му с диване вчера вечерта в дъжда как вдигаше по 220 за добър вечер не е истина

///М5 Е39 предполагам

Георги Пенчев
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
Penchev написа:alx написа:яворе, сега поне можеш да премериш дали м5-цата върви добре....
със е46 м3 трябва да вървите наравно до към 140 - след това трябва да почнеш да го дърпаш...
шаро- поздравления.
Диването му с диване вчера вечерта в дъжда как вдигаше по 220 за добър вечер не е истинаМа колата си седи на пътя па и спира
![]()
///М5 Е39 предполагам![]()
![]()
Георги Пенчев
вие внимавайте ко дигате и как го дигате да не напраим една друга тема за новата придобивка

- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
Честита
Няма кво да се коментира

Няма кво да се коментира

Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
Penchev написа:alx написа:яворе, сега поне можеш да премериш дали м5-цата върви добре....
шаро- поздравления.
Диването му с диване вчера вечерта в дъжда как вдигаше по 220 за добър вечер не е истинаМа колата си седи на пътя па и спира
![]()
///М5 Е39 предполагам![]()
Георги Пенчев
да внимава- колата е доста прощаваща и добронамерена (щото е леко мека и слабовата), но има навика да се озъбва много бързо.
... проблема на всички хубави коли е че те карат да се чувстваш неуязвим ... което всъщност си е жив капан

а за м5-цата.. да... е39 м5. до към 120 са на кантар, след това обаче м3-ката е по-бавна... но колите са много близо по характеристики по права линия...
за шаро - имам само една забележка... знам че е въпрос на лично виждане, ама тоз цвят на пдд... не знам..

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
- Azrail
- UFO Pilot
-
alx написа:*** колата е доста прощаваща и добронамерена (щото е леко мека и слабовата)***
Не те разбрах тук... Би ли изяснил какво искаш да кажеш с това?
MORE BEER!
Azrail написа:alx написа:*** колата е доста прощаваща и добронамерена (щото е леко мека и слабовата)***
Не те разбрах тук... Би ли изяснил какво искаш да кажеш с това?
в смисъл че има коли които ако направиш някоя свинщина ще те пребият - не прощават- визирам вайпър, порша рс, лотус ексидж (ако някога може да му стигнеш границите)... докато има коли които са по-... спокойни като поведение на пътя - те са и обикновено по-меко окачени и по-гт ориентирани (разбирай тежички за конете си)- като последните две поколения м3, ауди рс4 и тн.. това са коли които и да направиш някоя отявлена глупост имаш често достатъчно време да ги вкараш във пътя.. демек- са добронамерени...
най-общо казано колко е добронамерена една кола се съди по това като и стигнеш границите какво става (break-away behavior). повечето сериозни коли държат до последно и после всичко става толкова бързо че шансовете ти да коригираш са никакви... по-гт колите като стигнеш до лимита им и бавно и внимателно започват да правят каквото си знаят- като ти дават достатъчно време да коригираш...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- THE DUNK MACHINE
- ентусиаст
-
- Кара: KIA
- Мечтае да кара: E39 M5
bam-bam написа:вие внимавайте ко дигате и как го дигате да не напраим една друга тема за новата придобивка
Пепел ти на езика
- Azrail
- UFO Pilot
-
alx написа:...
Да, специално за Е46 М3 съм напълно съгласен с теб, останалите не съм ги карал...
И така като се замислиш - това не е ли по-добрия вариант за "нормалните шофьори" ... пък и тия коли си ги караме в нормални условия, т.е. няма много място по улиците за изпускане на автомобила.
Стана ми интересно за въпросното break-away behavior... Този термин не го бях чувал до сега - би ли разяснил какво е това всъщност?
MORE BEER!
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
THE DUNK MACHINE написа:bam-bam написа:вие внимавайте ко дигате и как го дигате да не напраим една друга тема за новата придобивка
Пепел ти на езика
що пепел ми .. сипи некоя рачия

просто казвам да не стане от превъзбуда некои сакатлък .. пък и се пак тука УЖ се правим на много примерни и моралисти а май дефакто е друго

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Ще има голям материал от четвъртъчната ни сбирка
Май се очертава 420 к.с. Мките да са две, две 343 к.с. Е46 и една 507 коня голяма,тъмносиня и непрощаваща никому кола ... да видим обаче ...
От това в което съм се возил досега , май в Е30 (по традиция) и Е36 ///М3-ки е най-страшно (Ангелчо с Е36-цата от Дружба ,чупи всякакви "дивомери")
Шаро ме вози,колата наистина стъпва по солиден и малко по-различен начин на пътя, Алекс си го каза точно.
Четох в книжката му - тежка е колкото мойто комби
п.с. само Високия човек от дъждовната държава да не се обади тука,че почти сигурно ще е с голямата лопата
... той мрази тежки железа
Георги пенчев

Май се очертава 420 к.с. Мките да са две, две 343 к.с. Е46 и една 507 коня голяма,тъмносиня и непрощаваща никому кола ... да видим обаче ...
От това в което съм се возил досега , май в Е30 (по традиция) и Е36 ///М3-ки е най-страшно (Ангелчо с Е36-цата от Дружба ,чупи всякакви "дивомери")

Четох в книжката му - тежка е колкото мойто комби

п.с. само Високия човек от дъждовната държава да не се обади тука,че почти сигурно ще е с голямата лопата

Георги пенчев