325 TD vs 190
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Днес убиха детското в мен
Минах през няколко сервиза, единия даже на познат, и от четири три ми казаха изобщо да не се захващам с този дизел. Вярно, че колата е 94 г., но тия направо ме отчаяха. Викат, за тия пари (5200 лв.) по-добре си вземи някой опел. С тоя дърт ТД само ядове и пр. и пр. От яд се прибрах, сипах си една водка и сядам да се оплаквам. Че е евтина колата, евтина е, но изглежда супер, един час я карах, нито загря нито нищо, двузонен климатик-работи, абс, ел. огледала и сякакви други. А, до сряда трябва да му кажа на пича.
Дееба

Минах през няколко сервиза, единия даже на познат, и от четири три ми казаха изобщо да не се захващам с този дизел. Вярно, че колата е 94 г., но тия направо ме отчаяха. Викат, за тия пари (5200 лв.) по-добре си вземи някой опел. С тоя дърт ТД само ядове и пр. и пр. От яд се прибрах, сипах си една водка и сядам да се оплаквам. Че е евтина колата, евтина е, но изглежда супер, един час я карах, нито загря нито нищо, двузонен климатик-работи, абс, ел. огледала и сякакви други. А, до сряда трябва да му кажа на пича.
Дееба
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
Минах през няколко сервиза, единия даже на познат, и от четири три ми казаха изобщо да не се захващам с този дизел. Вярно, че колата е 94 г., но тия направо ме отчаяха. Викат, за тия пари (5200 лв.) по-добре си вземи някой опел. С тоя дърт ТД само ядове и пр. и пр.
Здравей,
За конкретната кола ли ти казаха това мнение или общо за този двигател? Закара ли я на диагностика? Разгледали ходовата част да няма усукване ?
Не взимаш нова кола все пак, сигурно ще има дребни забележки но всичко е поправимо. Пък и си писал че всичко му работи означава че колата все пак е поддържана. Да знаеш аз какво си купих след като половината познати ми казаха да не я доближавам, а сега се редат на опашка за да врътнат един задник

Не се води по слухове а я закарай на подробен преглед. И сам може да си направиш някои тестове, огледай тръбите на охладителната система за твърдина, пробвай студен и топъл старт, вслушай се как работи двигателя(за звуци, вибрации), покарай я в задръстане и на дълъг път и решавай.
Успех и поздрави
- Lunaticc 1
- младши ентусиаст
-
- Кара: 745i;740d;330xd;330i-Convertible
- Мечтае да кара: кока & цици
- Детайли за колата: с чип !!!
няма клас в които БМВ-то да не е по-добро от Мерцедес-а като динамика а като возия е обратното,Ти най-добре си прецени какво искаш от една кола да се возиш или да караш ти избираш
последно само да кажа как наказах една Ц-ка(2003-4) връщаики се от Калотина и тоя пич къси дълги и аз го пуснах отпред след това ме засича и разни пинизи и аз побеснях начи по завоите карах с 180 някаде издържа точно 2 минути и не го и видях повече.Говоря за М52Б20 с Ванус и то на кабрио което е маи пт тежко и от комбито ми
И все пак ти трябва да прецениш аз лично не ми се става пенсия на тия години

последно само да кажа как наказах една Ц-ка(2003-4) връщаики се от Калотина и тоя пич къси дълги и аз го пуснах отпред след това ме засича и разни пинизи и аз побеснях начи по завоите карах с 180 някаде издържа точно 2 минути и не го и видях повече.Говоря за М52Б20 с Ванус и то на кабрио което е маи пт тежко и от комбито ми

И все пак ти трябва да прецениш аз лично не ми се става пенсия на тия години

Чеп Туринг !
Мантинела Тунинг !!!
Леген Пауър Рейсинг !!!!!
Перални,Тостери,Миксери, и Гипсокартонь на ЧАСТИ !!!

Мантинела Тунинг !!!
Леген Пауър Рейсинг !!!!!
Перални,Тостери,Миксери, и Гипсокартонь на ЧАСТИ !!!

- pit55
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: бос през тръни
- Детайли за колата: 325TDS комбинезон, 728i
Turing написа:Днес убиха детското в мен![]()
Дееба
Колеги няма ли някой свободен дизелджия да погледне тая кола и да си даде мнението?

А ти колега вземи я заведи на диагностика, после пусни климатика на 16 градуса и я покарай като за последно - под 3000 оборота да непада, може и на по-ниските предавки (нема нужда да се правиш на шумахер). Виж дали загрява и дали надува маркучите. Виж за течове на нафта около гнп-то и около 4-та дюза (трябва да се свали пластмасата дето е отгоре на двигателя) на капака на гнп-то има един болт с триъгълна глава виж дали няма следи по него - много сервизи нямат ключ за този болт и ако е пипана помпата си личи по него.
И най важното -късмет! Аз като купих моята нищо неразбирах от дизела - на късмет я взех и за сега нема сериозни проблеми.
Доста се колебая. Колата изглежда доста добре. Най-ме обезсърчи един приятел, който има сервиз близо до 2-ра база на Илиянци,Йонко се казва. Той общо взето се занимава само с бимки. И ми вика, ако я земеш хич да не ми я водиш после тук. Защо бе? Щото ще е проблемна. Даже и за диагностика не ще да чуе. 94г. вика, за 5к, на 180к км.? Тая се е разпаднала. Ебати дивака. И аз кво. А ми е приятел. Иначе колате е 94г. 325 ТД, двузонен климатик, абс и пр. Вкарал я е един пич от Раднево. пет и нещо и търси. Което пък като цена верно си е супер малко. Много готин светло син цвят.
Аз имам и една оферта за 320i и сега ще ходя да гледам и него, та хептен да се ошашавя. Та ако твърдо се откажа от ТD някой ако го иска мога да му дам тлф. Друг вариант, ако има някой дизелджия, да го водя да я погледне, пък за консултацията естествено ще си платя. Вместо на разни измислени сервизи.( В Дару Кар нямаха места и за другата седмица) Бах колко бимки има в тая БГ.
Аз имам и една оферта за 320i и сега ще ходя да гледам и него, та хептен да се ошашавя. Та ако твърдо се откажа от ТD някой ако го иска мога да му дам тлф. Друг вариант, ако има някой дизелджия, да го водя да я погледне, пък за консултацията естествено ще си платя. Вместо на разни измислени сервизи.( В Дару Кар нямаха места и за другата седмица) Бах колко бимки има в тая БГ.

- His Shadow
- младши ентусиаст
-
беее зимай дизелака ве остай тия слухове
жопиш върви харно какво повече искаш ! само сменяш водната помпа и термостата че от там бая ядове могат да тръгнат !!! иначе аз съм признал дизелите на BMW няма толкова пъргави и тихи дизели за времето си когато са правени

24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2