Всичко ли е изгубено?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 29 Окт 2007, 17:38

///peter написа:Да приятел, ще стане... защото истински наглите избягаха от тук...
Ако искаш и ти да си като тях, давай бягай да миеш чинии ;)

мислиш ли че всички българи в чужбина мият чинии? или просто така си си решил за да ти е спокойно на пейзажа? :)

по темата - мисля че всичко е изписано...
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 29 Окт 2007, 18:16

amd написа:Eй тия дето НЕ са гласували да си траят, щото нямат право вече на глас! Големи сте ми шматки всичките, нямало за кой да гласуват - ей ви на сега, нека ви управляват цигани, турци, некадърници и измници щом се толкова отворени :evil: :!: Дано поне им дойде акъл на балотажа да се разпишат на бюлетината, ако не да млъкнат до следвашите избори! Аз гласувах и съм доволен, сега ще имам пълното право да критикувам новия кмет, след като не е моя.

Аз ще се цитирам :arrow:
bmw maniqk ivo bmw написа:Който плаща данъци има право да говори и да изисква от държавата да си върши работата.
Изображение

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 29 Окт 2007, 18:50

bmw maniqk ivo bmw написа:Аз ще се цитирам :arrow:
bmw maniqk ivo bmw написа:Който плаща данъци има право да говори и да изисква от държавата да си върши работата.

НЕ, ти нямаш право на глас. Това, че плащаш данъци, не ти дава право да ревеш. Дава ти се право да ревеш тогава когато си гласувал и си си платил данъците. Дори имаш право да ревеш и срещу човека когото си избрал, срещу него имаш право да ревеш най-много. Но сега, ти си никой, ти си бял лист, празно писмо в урната, което преди години беше всъщност глас за комунизма, сега е глас за турцизма и донякъде за комунизма. Дефкто, ако се замислим не е важно кой да е нашия кмет, важното е да десен.

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 29 Окт 2007, 19:10

D3BEP написа:Управляват ни едни и същи хора и пари. Насъскването ни срещу турци и цигани, насъскването на турци срещу цигани е проста политическа игра, тип "разделяй и владей". Интересите зад тея пропаганди, зад хилядите, уж случайни публикации във вестника, кото всъщност струват пари са едни и същи.
Върви, гласувай. Ти ги промени. Желая ти успех.
Чекам я тая далавера на Бат' Бойко, дет от нея ще намаже и той и целият народ. Леле. Ако се появи такъв политик ще му разцелувам ръцете. Откога го чакам.
Вие май не се чувате какво говорите. Проблемът не е в наличието на Някаква, а в наличието на Неконтролирана корупция.
Коя фирма в България според тебе дава подкупи на администрацията за да свърши добре и готино за потребителите държавната поръчка например? Защото това е единствения начин да е доволен Бойко, Фирмата и потребителите, т.е. електората.
Има нещо много несвързано в тази хипотеза.

Вярно,вярно,вярно..... :confused: :( :evil: мамка им и полити4еска тиня...
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 29 Окт 2007, 19:11

sonny написа:НЕ, ти нямаш право на глас. Това, че плащаш данъци, не ти дава право да ревеш. Дава ти се право да ревеш тогава когато си гласувал и си си платил данъците. Дори имаш право да ревеш и срещу човека когото си избрал, срещу него имаш право да ревеш най-много. Но сега, ти си никой, ти си бял лист, празно писмо в урната, което преди години беше всъщност глас за комунизма, сега е глас за турцизма и донякъде за комунизма. Дефкто, ако се замислим не е важно кой да е нашия кмет, важното е да десен.

Не съм съгласен имам право и плюс това баща ми си плаща данъците :!: Повече няма да пиша защото тази тема се изчерпа и ми писна някой да ми казва как трябвало да се гласува.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше e34 520
Мечтае да кара: E34 535

Мнение от TheBlame » 29 Окт 2007, 20:14

подкрепям мнението на сони от първата страница наистина бат Бойко сърши много и сега за 2-ри път гласувах за него а и той да не е господ че да оправи не който и да е град а София дето сме се събрали една камара хора ;)
За да станеш хищник трябва опонента ти да е хищник !
Когато има колебание,няма решение !
Няма лека война!
Целта винаги е да унищожиш врагът!
НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙ

Алчността убива всички !

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 29 Окт 2007, 20:20

по темата:
битката за родния град не е загубена...напълно!
става дума за балотаж,тази неделя пак ще се гласува!
единственото тъпо, е че турците издигат 1 кандидат и си гласуват само за него, а ние сме ПРОСТ народ, сульо и пульо се кандидатира, неговите познати гласуват съответно за него и гласовете се разпределят между всичките 20 (да кажем) кандидати :idea:

та сега в неделя, даже и да спечелим ще има ужасно много турски общински съветници :evil:

АБЕ ПО ДЯВОЛИТЕ! ТЕ НЕ МОГАТ ДА ГОВОРЯТ БЪЛГАРСКИ, ТРЪГНАЛИ ДА НИ УПРАВЛЯВАТ :idea:
Изображение

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 29 Окт 2007, 21:09

Stanchev написа:по темата:
битката за родния град не е загубена...напълно!
става дума за балотаж,тази неделя пак ще се гласува!
единственото тъпо, е че турците издигат 1 кандидат и си гласуват само за него, а ние сме ПРОСТ народ, сульо и пульо се кандидатира, неговите познати гласуват съответно за него и гласовете се разпределят между всичките 20 (да кажем) кандидати :idea:

та сега в неделя, даже и да спечелим ще има ужасно много турски общински съветници :evil:

АБЕ ПО ДЯВОЛИТЕ! ТЕ НЕ МОГАТ ДА ГОВОРЯТ БЪЛГАРСКИ, ТРЪГНАЛИ ДА НИ УПРАВЛЯВАТ :idea:

Затова брат, на балотажа, ако има човек останал вкъщи и да не гласува, треа да го вкарат в една турсака баня на саме с теляка и ше видиш къ ше припа после на всички избори

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 29 Окт 2007, 21:10

amd написа:Eй тия дето НЕ са гласували да си траят, щото нямат право вече на глас! Големи сте ми шматки всичките, нямало за кой да гласуват - ей ви на сега, нека ви управляват цигани, турци, некадърници и измници щом се толкова отворени :evil: :!: Дано поне им дойде акъл на балотажа да се разпишат на бюлетината, ако не да млъкнат до следвашите избори! Аз гласувах и съм доволен, сега ще имам пълното право да критикувам новия кмет, след като не е моя.

Aaaa. Ясно.
Като се замисля колко "твои" кметове или наши са минали без да са критикувани работата е ясна.
Значи, имаш право да критикуваш само ако си гласувал за опонент. Те затва нит ги критикуват, нит ги съдят значи. Ако си гласувал за същия човек или не си гласувал, требе да си доволен. Еми то така 95% от населението все е доволно. 70% негласували и 25% подкрепили някое мекере...
Хубаво, че все някъде има едни 5% идиоти дето да подклаждат огъня и да викат, че всички други са маскари. Ама и те няма какво да направят, хората харесват стария кмет.
Ок.
А при какви условия имам правото да го набия(новия кмет)? :mhihi: Чисто Хипотетично. :help:

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 29 Окт 2007, 22:24

Гласуването и негласуването е право на избор! За тва е демокрация!
Ако иска човек-гласува,ако не иска или не намира за кой-не гласува!
Начи ,щото не съм намерил най-малкото мекере в тумбата и не съм си дал гласа за него нямам право да искам от общината....!?!? Е не става така! Що па да не е критерият-който е платил над 5000лв данъци само той да има право да критикува,или който е по-стар от 30г ,...или ,който знае два езика! Нещо много не ми се нрави некой да ми дава акъл кво да правя! Така съм решил-така съм направил! Гледам ги и не намирам човек, на който да повярвам! Сори-не гласувам! Но тва не значи ,че нямам права в тоя град! Тогава да ме освободят от данъци-само сеир ше гледам-нека ми викат ,че съм прост и със спестените пари ше си оправям колата от дупките и ше си ходя на платени лекари и така....!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 29 Окт 2007, 22:44

работата тук е адски забатачена,хората се продават много евтино..
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

старши ентусиаст
Аватар
Кара: KiA, Volvo, Ford
Мечтае да кара: Болид от F1
Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021

Мнение от logout » 29 Окт 2007, 23:09

SKISA написа:Гласуването и негласуването е право на избор! За тва е демокрация!
Ако иска човек-гласува,ако не иска или не намира за кой-не гласува!
Начи ,щото не съм намерил най-малкото мекере в тумбата и не съм си дал гласа за него нямам право да искам от общината....!?!? Е не става така! Що па да не е критерият-който е платил над 5000лв данъци само той да има право да критикува,или който е по-стар от 30г ,...или ,който знае два езика! Нещо много не ми се нрави некой да ми дава акъл кво да правя! Така съм решил-така съм направил! Гледам ги и не намирам човек, на който да повярвам! Сори-не гласувам! Но тва не значи ,че нямам права в тоя град! Тогава да ме освободят от данъци-само сеир ше гледам-нека ми викат ,че съм прост и със спестените пари ше си оправям колата от дупките и ше си ходя на платени лекари и така....!

Може би за себе си си прав, но... демокрация не значи свободия! Такива са правилата на демокрацията, трябва да ги спазваме. Като не те кефи никой, отиваш и се кандидатираш ти. Самият факт, че не участваш в изборния процес по правилата на същата тая демокрация, която всички я използваме в речника си, но малцина си дават сметка какво всъщност представлява тя, означава, че на практика се съгласяваш с това, което избират другите. Т.е. тебе по никакъв начин това не те интересува и ти е все тая. Ако не е така, тогава ходи и гласувай против всички. Само не казвай че е същото като да не гласуваш. ;)

Демокрация: a form of government in which the supreme power is retained and exercised by the people.

Ключовата дума тук е "the people" - демек народът. Каквото реши мнозинството, с това трябва да се съобразяват всички. И тук е моментът всички заблудени да прозрат истината - истинската демокрация е идеалният комунизъм. Ако не е така, да ми спре нета :mhihi: Ето защо ние живеем в една псевдо-демокрация, защото народът казва едно, а властта прави съвсем друго. И докато най-често издаваните звуци от електората са "беее" и "меее", се тетака ще е. Я една национална стачка, я няколко линча, я 200-300 разстреляни на улицата продажни политици, пък да видим после. Това обаче никога няма да се случи... Така че ни остава само надеждата, че следващите ще изпълнят поне малко от това, което обещават.
It's not who You are, it's who You know...

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 29 Окт 2007, 23:21

logout написа:
SKISA написа: и така....!

Може би за себе си си прав, но... Демокрация: a form of government in which the supreme power is retained and exercised by the people.

Ключовата дума тук е "the people" - демек народът. Каквото реши мнозинството, с това трябва да се съобразяват всички. И тук е моментът всички заблудени да прозрат истината - истинската демокрация е идеалният комунизъм. Ако не е така, да ми спре нета :mhihi: Ето защо ние живеем в една псевдо-демокрация, защото народът казва едно, а властта прави съвсем друго. И докато най-често издаваните звуци от електората са "беее" и "меее", се тетака ще е. Я една национална стачка, я няколко линча, я 200-300 разстреляни на улицата продажни политици, пък да видим после. Това обаче никога няма да се случи... Така че ни остава само надеждата, че следващите ще изпълнят поне малко от това, което обещават.

По-лесно е от гръцки: демос=народ,кратос=управление!
А иначе за моят избор...: избор означава аз да реша кво да правя! Решил съм от няколко избора насам,че щом никой не ме кефи така,както 91ва да изляза на улицата и да остана без глас и да не се прибирам 20 дена -начи няма да си давам гласа! Не казвам,че няма да призная избора на народа! Дори и да гласувам -щом мнозинството е решило друго-тва е положението! Приемам избора на мнозинството!Сега мнозинството реши да е Бойко-нека е той! Но това не означава,че нямам право да изисквам и от него и от общинските съветници и от сички там....да имам читави пътища,да е уреден трафика и да не вися по задръствания,да е чисто*като във Варна ,егати*! тва ,че не е моят избор не значи,че може да си прави квот си иска! Щото и тва не е демокрация! А бат'Бойко е твърде далеч от демократичните принципи!! Може и да е прав ,ма още не го е доказал! поне за мен не е ! Кара го диктатурно някакси,а всяка диктатура -включително и задължителното гласуване ме отвращава....!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 29 Окт 2007, 23:34

Наскоро ми попадна една книга на Георги Стоев...(за тези които не знаят това е един от хората, които са доста запознати с подземния свят)

Е прочетете я. Ще видите кой какво е правил и какво не е правил. Бойко може да прави много, но миналото му не е толкова бистро.

В книгата беше описан случая за убития на последната спирка на трамвая ватман в деня, в който бат Бойко заема позицията гл.секретар на МВР. Подробностите са по-важни...

Прочетете и не защитавате толкова сляпо някой, за който не знаете нищо... ;)

ентусиаст
Аватар

в

Мнение от bobi_maxo » 29 Окт 2007, 23:51

Само ще ти кажа, че Георги Стоев е запознат с мафията, колкото Буш с икономиката :mhihi:
Има един познат в тези среди( 8)) , и познава абсолютно всички!
Е те тоя не го познава!
Аман от смешници!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата