Лепене на предно стъкло

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Лепене на предно стъкло

Мнение от Sharo » 28 Окт 2007, 18:03

Преди време бях чел една тема за няква фирма, която лепи спукани предни стъкла ... ама нещо немога да я намеря :uups:

Трябва ми за предния джам на един миниван WV Sharan
луспата е дребна 3-4мм сигурно

:help:
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

старши ентусиаст
Аватар
Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
Мечтае да кара: още по-бавно
Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Мнение от Владо » 28 Окт 2007, 18:57

навремето ми лепиха мойто от автогара юг посока дианабат в някой от дворовете отдясно... тва ако си там някъде можеш да провериш...
а, и още държи...

Аватар
Кара: CLS350 и Е39

Re: Лепене на предно стъкло

Мнение от ivoo » 29 Окт 2007, 0:05

Sharo написа:Преди време бях чел една тема за няква фирма, която лепи спукани предни стъкла ... ама нещо немога да я намеря :uups:

Трябва ми за предния джам на един миниван WV Sharan
луспата е дребна 3-4мм сигурно

:help:
АВТОСТЪКЛА ВЪЗСТАНОВЯВА!
GlasWeld, USA 02/963 10 44 e-mail: asg@solo.bg ВЪЗСТАНОВЯВА АВТОСТЪКЛА!
GlasWeld технологиите за възстановяване на автостъкла - патент на GlasWeld Systems, Inc. USA са разработени и широко се прилагат в САЩ и повече от 40 страни в цял свят.
От 1997 г. в България се предлага уникалната възможност челното стъкло на автомобила да се възстанови вместо да се подменя. Специално обучен и сертифициран в САЩ, екипът на ASG-Bulgaria,Ltd. предоставя тази услуга на адрес: София, кв. Дианабад, ул. Тинтява 100. тел. 963 1044
В случаи на:
* удари от камъче,
* малки пукнатини,
* следи от чистачки,
Не подменяйте стъклото на Вашия автомобил! Технологията GlasWeld
за 45 минути /или до 1 час/:
* възсановява здравината и видимостта
* запазва оригиналното стъкло * спестяват време и пари
Стъклото се обработва без демонтаж и така се избягват усложненията при подмяна /напр. теч и др./
Ако имате повреда върху стъклото на Вашия автомобил, обадете ни се още днес !!
Не отлагайте, не рискувайте стъклото да се разпука непоправимо! Ако не, запазете този номер 963 1044. Утре може би ще Ви потрябва!
ASG-Bulgaria, Ltd. изключителен дистрибутор за България на
GlasWeld Systems, USA тел. 963 1044 София, Дианабад, ул. Тинтява № 100.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от ACCELERATOR » 29 Окт 2007, 5:12

Карах близо година с една люспа на предното стъкло. Не помня защо реших да я лепя - на Тинтява 100. 1 седмица след "лепенето" от люспата ми тръгна пукнатина и се спука цялото стъкло... Все пак след оплакването човека ми върна парите, така че в това отношение е точен. Но си имай едно на ум, според мен - по-добре сложи ново стъкло.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Adrenalinka » 29 Окт 2007, 8:29

В Пловдив някъде има, татко си лепи предното стъкло на WV, като луспата е направена от въздушна пушка, позаглади се след залепянето ;)
Изображение
Жена в колата е като звезда в небето, ти нея виждаш, тя тебе НЕ!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 328i
Детайли за колата: Estoril blue Convertible - the best e36 :)

Мнение от tin » 29 Окт 2007, 11:35

в Кобра не лепят ли ?
Изображение

ентусиаст
Аватар

в

Мнение от bobi_maxo » 29 Окт 2007, 11:47

На този номер няма такъв! Човекът който ми вдигна каза, че и преди са търсили същото на този телефон. Изглежда сега е сменен, ако някой има инфо, моля да помогне!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Sharo » 29 Окт 2007, 12:59

0898/586363
dimo ми прати на лично този номер може да го пробвате ... аз пратих вана направо на адреса ...
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 29 Окт 2007, 13:06

Няма смисъл да се сменя цялото стъкло,турско за шаран е 200 лв,а оригиналното е около 500 :confused:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Sharo » 29 Окт 2007, 13:13

Bogat-Beden написа:Няма смисъл да се сменя цялото стъкло,турско за шаран е 200 лв,а оригиналното е около 500 :confused:

аве не е там проблема има си зстраховка .. ама некви като знам как разлепят и залепят стъклата ... според мене е за предпочитане да се пробва с лепене 1во ..

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 29 Окт 2007, 13:18

Пък и време и нерви може да си спестиш... 8)
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 29 Окт 2007, 14:02

Има едно момче от Русе, има такива системи из цялата страна, всичките номера на дърветата и стълбовете около светофарите са негови. Оглеждай се и ще видиш номера. Ама да знаеш, че не е много оферта тая работа. Имал съм такава систева и не е на 100% далавера, даже на комбито джама е лепен и си личи.

Потребител
Аватар
Кара: BMW E36 97
Мечтае да кара: BMW M5

Автостькла от КОБРА

Мнение от Sasho_316 » 13 Ное 2007, 0:28

Днес бях вав сервиз на Кобра за да ми сменят предното стькло.Беше пукнато от дясната страна и пукнатината растеше.Сервиза в които отидох е този при кино Арена-Запад.Взеха ми 156лв но смея да кажа че сьм доволен от работата на момчетата,а и сравнително бьрзо го направиха. Ако някой има нужда от подобна услуга препорьчвам да отидете там .

ентусиаст
Аватар
Кара: E38

Мнение от the_gate » 13 Ное 2007, 8:41

аз съм чул,че ако се залипи до една седмица (пукнатината)не се забелязва изобщо....но ако закъснеете ,лепи се но се и вижда ;)
в хасково лепихме един прозорец на по малко от 24 часа и напълно изчезна пукнатината

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30, е36, e39
Мечтае да кара: ///M
Детайли за колата: Nuclear Touring

Re: Автостькла от КОБРА

Мнение от Nucl3arDru1D » 13 Ное 2007, 9:41

Sasho_316 написа:Днес бях вав сервиз на Кобра за да ми сменят предното стькло.Беше пукнато от дясната страна и пукнатината растеше.Сервиза в които отидох е този при кино Арена-Запад.Взеха ми 156лв но смея да кажа че сьм доволен от работата на момчетата,а и сравнително бьрзо го направиха. Ако някой има нужда от подобна услуга препорьчвам да отидете там .

:OT:

там са невероятни мърлячи, не бих препоръчал тази Кобра, по-добре тая в Орландовци (май така се казваше квартала) ;)
Изображение
Изображение

Назад към Извън Темата