BMW ISETTA
Модератор: Общи модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- MobbDeep
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61
BMW ISETTA
Седя си аз в една хижа и си пиим и си лафим и всичко ок.. и случайно ми пада батерията на телефона и викам да оида да си го сложа да се зарежда в колата.. Тръгвам аз към колата вали си мрачно време.. и нещо се заглеждам гледам нещо странно седи завито в някви одела и найлони.. и понеже съм малко любопитен с цялата си наглост отидох да видя какво е това.. махам аз юргани и всичко останало и що да видя BMW Isetta
тааа веднага отиване при хижаря и разпит.. колата била 57год 250ц.ц. 12коня.. и последно го питам продаваш ли я.. и чакам положителен отговор и той вика НЕ.. ела тука седни сега на наща маса.. кво ще пиеш.. той веднага ракия.. тай му една голяма отлежала.. дай втора дай трета.. и почнахме да си идваме на думата
Утре ще се видим и разберем за какви пари си говорим каза че ще ми я продаде за нормални пари около 500лв колата найстина е много занимарена.. но ламарините се оправям само незнам двигателя в какво състояние е.. и случайно ако някой може да ми съдейства и помогне ако човека ми я продаде за направата на колата нека пище в темата понеже много искам да се занимавам с тази кола а после ще се мисли какво ще се прави дали ще се продава дали ще си я оставя за мен и т.н.
Поздрави Георги

Поздрави Георги
- tin
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 328i
- Детайли за колата: Estoril blue Convertible - the best e36 :)
еее късметлия!Ако имаш достатъчно пари,време и нерви,колицата ще стане сладурска!
пп-това БМВ е запечатано в периода след Втората Световна Война,когато през границите на Западна Германия са преминавали хора от изтока като трети пасажери скрити в задния отсек.Трудни врремена са били,а Исетата е била спасение за накои,за други пагубна
пп-това БМВ е запечатано в периода след Втората Световна Война,когато през границите на Западна Германия са преминавали хора от изтока като трети пасажери скрити в задния отсек.Трудни врремена са били,а Исетата е била спасение за накои,за други пагубна

- ///eMo
- младши ентусиаст
-
- Кара: го спокойно
GVT написа:Бах мама му,таа безпари бе.Преди години на един съм се молил като малко дете да ми я продаде ,бех готов и свирка да му направанакрая селяка я беше дал за отпадъци.
![]()
За такива СМЪРТ

така наредени са много сладки

- MobbDeep
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Аз и без документи я взимам.
Майтапа настрана, ако има някакъв проблем дай да помислим, нали съм ти казвал, че тъстът беше шеф на регистрацията при вас. Може да го помолим за съпорт.

Майтапа настрана, ако има някакъв проблем дай да помислим, нали съм ти казвал, че тъстът беше шеф на регистрацията при вас. Може да го помолим за съпорт.

За 400 какво и плащаш?Вземи я реставрирай първо,па после ще му мислиш.то и без това ще ти трябва минимум година две да я направиш.
За един такъв проект трябва дзоста пари и много време и нерви.През 95 намерих едно 321 ,бартеросах го за един кадет.За три години по него хвърлих 7-8 хил.марки за части материали телефони и пътни,нервите и времето не ги броя,и колата така и остана не довършена.През 99 замина за Италия,и немам никаква идея какво стана по нататък..Покрай нея станах майстор калайджия
и некой циганин може да ми завиди.
Но като махнем всичко това удоволствието да реставрираш една кола е несравнимо.
За един такъв проект трябва дзоста пари и много време и нерви.През 95 намерих едно 321 ,бартеросах го за един кадет.За три години по него хвърлих 7-8 хил.марки за части материали телефони и пътни,нервите и времето не ги броя,и колата така и остана не довършена.През 99 замина за Италия,и немам никаква идея какво стана по нататък..Покрай нея станах майстор калайджия

11 мнения
• Страница 1 от 1