Откраднаха ми бъбреците....
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Откраднаха ми бъбреците....
В петък бях оставил колата / 318 i/ в паркинга на сити центъра за няма и половин час и като се върнах гледам бъбреците ги няма...бях очаквал лайсните или емблемата да заминат, но бъбреците да смъкнат...баси крадливите копеленца...отидох при охраната, показаха записите от камерите,да се чуди човек защо изобщо са ги сложили-само някакъв силует се вижда как ги смъква с една отверка за секунди и си заминава...
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Сериозно съм се замислил да поставя някакви камери в колата вече, но ме е страх че ще разбият колата за да ги откраднат и тях
. Бах ти му крадливите копелета някой ден ще оставя колата отворена с ценни неща вътре и ще я наблюдавам докато някой се развърта около нея после или аз или той ще остане инвалид.

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
kiko написа:интересно ще е ако изискаш записа за пред застрахователи дали ще ти ги платят
Те на мен нямаше да ми го дадат-трябваше да отида до 4-то и да подам жалба,пък те да изискват записа по служебен път и т.н и на мен не ми се разправяше...но според мен и да видят записа нищо няма да платят-може аз да съм се маскирал и да съм си ги свалил сам

- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
8 мнения
• Страница 1 от 1