Гласувахте ли?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Гласувахте ли?

да
94
52%
не
86
48%

Общо гласове : 180
младши ентусиаст
Аватар
Кара: пеш

Мнение от GTS » 28 Окт 2007, 19:15

аз след малко ще гласувам...
интересното е само за коя сбирщина от хора които не познавам да пусна гласа си... кмета е ясен....

това е първото ми гласуване обаче :mhihi: :mhihi:
Изображение
Резултати 1 - 20 от около 1 780 000 за bmwpower-bg.net

ентусиаст
Аватар
Кара: E21 79'

Мнение от Pin2 » 28 Окт 2007, 19:17

Владо написа:........ като се разбута работата пролетта с торентите..........

Там играта е друга, не се заблуждавай. Там става въпрос за сериозни хора със сериозно положение. Там политика няма. Ако си гласувал за нея заради това, явно си медийно измамен ....

бай печатар
Аватар
Кара: E34 525tds-A
Мечтае да кара: Е38 728i

Мнение от NeoPrint » 28 Окт 2007, 19:25

Аз не гласувах,просто защото ми дойде до гуша да гласувам всеки път за по-малкото зло вместо за личност,която искрено харесвам и подкрепям!
Въпросния Мартин е велосипедист и пешеходец и нали се сещате колко го е еня за нас шофьорите :evil:
Само Антония Първанова ми допада с позицията която застъпи около простотията с торентите,но това все пак само по себе си е недостатъчно.
Абе всичко е изгубено :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: KiA, Volvo, Ford
Мечтае да кара: Болид от F1
Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021

Мнение от logout » 28 Окт 2007, 19:34

Долу баклавата и тюрлю-гювеча!!! (Нищо лично против манджата ;) ) Гласувах, разбира се! Имаше и една мнооого спорна тема тук и бая народ се зарекоха вече да гласуват! Надявам се да са го сторили...
It's not who You are, it's who You know...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от GTS » 28 Окт 2007, 19:53

гласувах, ненавиждам партията но поне част от хората си вършат работата :roll: :roll: :roll:
още година две и се омитам оттук...
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: e39 525dA
Мечтае да кара: м6

Мнение от moni76 » 28 Окт 2007, 20:00

не, не заслужават такова уважение тия наши политици :!:
My BMW history:
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39

Изображение
http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c&NR=1 8)

ентусиаст
Аватар

Мнение от euroto » 28 Окт 2007, 20:09

Не виждам за кой бих могъл да гласувам, всички са се увълчили доста. Примерно Дончева ми е много смешна като каже как може да ни управляват Мутри, Бивши ченгета и т.н. .... а твоя мъж какъв е бе госпожо Дончева :mhihi: Малко са Мутрите като него ама какво да се прави ... тя честен човек :D
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Gamena » 28 Окт 2007, 20:11

Да ви е честито пак Бойко КУРВАТА ще е кмет

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 28 Окт 2007, 20:21

"Вали, вали ...

В цялата страна вали. Както си му е реда по избори. В цялото софийско поле също вали. Най-много дъжд се изсипа на Московска и там продължава да вали. По неофициални данни от няколко метеорологични агенции до сега там са се изсипали някъде към 53% на кв.м. Най-слаб валеж бе прогнозиран в района на изгорелия цирк - Позитано. Там едва-едва намокри и в момента е почти сухо. И за к'во да вали - той цирка си изгор'е ! За целия ден е ръснало едва 14% на кв.м. На Раковска - нищо ново - 18% на кв.м. Есен е. Нека вали !

При това положение през следващия уикенд в София ще преобладава слънчево време с изключение на района около Дондуков, където ще се наблюдава засилена (и засилваща се) атмосферна и сеизмична активност."

Из Арена-та :mhihi: :mhihi:

Георги Пенчев
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 28 Окт 2007, 20:21

Гласувах. И ви призовавам всички да го направите.
Не защото съм политик.
А защото е правилно ако имате мнение, дори и негативно, да вземете бюлетината, да я зачертаете цялата и да напишете "протестен вот" "Против всички" или каквото и да е там.
Вярвайте, докато 60% от българите не гласуват, а гласуват 140 % от турци и цигани, лсно е на тези, които са си купили гласове, да кажат "те са безотговорни и затова не гласуват".
Обаче като получат 80% активност от които 40% умишлено негативен вот, нека преправят и нека се правят че не обръщат внимание!
И те да не обърнат, ще се намери кой да обърне внимание отвън. И да фалшифицират и внасят гласове, не могат да фалшифицират толкова много!

Сватбаря
Аватар

Мнение от Penchev » 28 Окт 2007, 20:25

D3BEP написа:Гласувах. И ви призовавам всички да го направите.
Не защото съм политик.
А защото е правилно ако имате мнение, дори и негативно, да вземете бюлетината, да я зачертаете цялата и да напишете "протестен вот" "Против всички" или каквото и да е там.
Вярвайте, докато 60% от българите не гласуват, а гласуват 140 % от турци и цигани, лсно е на тези, които са си купили гласове, да кажат "те са безотговорни и затова не гласуват".
Обаче като получат 80% активност от които 40% умишлено негативен вот, нека преправят и нека се правят че не обръщат внимание!
И те да не обърнат, ще се намери кой да обърне внимание отвън. И да фалшифицират и внасят гласове, не могат да фалшифицират толкова много!

:bowdown: :bowdown: :bowdown:

Колега, какво пиеш :?: Питам сериозно :!:

Георги Пенчев
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от GTS » 28 Окт 2007, 20:32

не стигнах да гласувам :(
Много натоварен ден се очерта. Пък ако се стигне до балотаж може и да се разпиша :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '96 Е34 tds touring Individual
Мечтае да кара: E34 M5 Touring

Мнение от exvitermini » 28 Окт 2007, 20:36

Не, защото нема сми :mhihi: Едно ме е яд - в нашио край пълно с доктори в листите за съветници :shock: те немоат да излекуват хората и да дадат точна диагноза ще оправят града Нещастници!!! Абе т'ва са пущиняци!!!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 28 Окт 2007, 20:41

Penchev написа:
D3BEP написа:Гласувах. И ви призовавам всички да го направите.
Не защото съм политик.

:bowdown: :bowdown: :bowdown:

Колега, какво пиеш :?: Питам сериозно :!:

Георги Пенчев

Ше са разберем :) Аз не пия :) Ама ям много! :mhihi:

Сватбаря
Аватар

Мнение от Penchev » 28 Окт 2007, 21:00

Каня те на ЕКОто да ми дойдеш на гости :mhihi: ,имат хората добра скара, хочеш ? :lol:

Георги Пенчев
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата