Климатроник - проблем
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- kyna
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318i E36 M43 '95
- Мечтае да кара: Ново ...
Климатроник - проблем
Здравейте.
Имам следния проблем с климатронка(с врътките) - не иска да пусне топлото в купето - т.е. клапаните за двете зони на парното са постоянно затворени - подадео им е напрежение. Като откача буксата парното тръгва. Явно климатроника не работи както трябва, а всики копчета са на мах. топло. Другия проблем е че като включа да върти въздуха само в купето ми тръгва и климатика. Незнам дали това има нещо общо с първия проблем.
Някой ако може да ми помогме предварително благодаря.
ПС: Клапаните за парното си работят нормално- проверени са!
Имам следния проблем с климатронка(с врътките) - не иска да пусне топлото в купето - т.е. клапаните за двете зони на парното са постоянно затворени - подадео им е напрежение. Като откача буксата парното тръгва. Явно климатроника не работи както трябва, а всики копчета са на мах. топло. Другия проблем е че като включа да върти въздуха само в купето ми тръгва и климатика. Незнам дали това има нещо общо с първия проблем.
Някой ако може да ми помогме предварително благодаря.
ПС: Клапаните за парното си работят нормално- проверени са!
от ръководството пише че лявата врътка когато е на макс. и мин. положение, климатроника се изключва за да може все пак да работи нещо ако е пореден климатроника. т.е. нещо като ръчен режим , а за да управлява , температурата трябва да е сложена малко по малко от максималното.
така си го обеснявам аз.
копчето за въртене на въздуха също пише че включва само климатроника за по-добра работа (но и казват не трябва да е включено дълго време).
така си го обеснявам аз.
копчето за въртене на въздуха също пише че включва само климатроника за по-добра работа (но и казват не трябва да е включено дълго време).
- kyna
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318i E36 M43 '95
- Мечтае да кара: Ново ...
А къде се намира електронния блок (климатроника) в колата? Това зад врътките ли е или някъде из таблото?
- PIPERKOV
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e60 530i SMG
- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
PIPERKOV написа:Под запалката
По-скоро "пред запалката"

БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли!
552 к.с. GAS POWERED
Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."

Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."
Виж и тази тема за климатроника с копчетата (не е с врътките като твоя, но мисля, този кондензатор на платката, който създава проблемите го има и при теб
http://www.macadamizer.com/bmwfix.html
- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
tsb_bg написа:Виж и тази тема за климатроника с копчетата (не е с врътките като твоя, но мисля, този кондензатор на платката, който създава проблемите го има и при теб
Грешно мислене имаш

БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли!
552 к.с. GAS POWERED

7 мнения
• Страница 1 от 1