325 TD vs 190
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
325 TD vs 190
Здравейте, колеги.
Още не съм от Вашия клуб, но мисля да стана. Прицелил съм се в едно 325 ТД 94г. Много ми хареса. Един приятел, който скоро си купи Мерцедес 190, като ме заубеждавал, колко по-зле били Е36 от 190. По-слаб мотор, по-калпава ходова част, по-скъпа поддръжка и консумативи. Дали са верни тия приказки, не че ще ме откажат, но поне да знам какво ме чака. Иначе 190-та може и да е добра, но изглежда като каруца, пенсионерска някак си.
Та, ако дадете малко инфо ще съм благодарен
Още не съм от Вашия клуб, но мисля да стана. Прицелил съм се в едно 325 ТД 94г. Много ми хареса. Един приятел, който скоро си купи Мерцедес 190, като ме заубеждавал, колко по-зле били Е36 от 190. По-слаб мотор, по-калпава ходова част, по-скъпа поддръжка и консумативи. Дали са верни тия приказки, не че ще ме откажат, но поне да знам какво ме чака. Иначе 190-та може и да е добра, но изглежда като каруца, пенсионерска някак си.
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
Re: 325 TD vs 190
Turing написа:Здравейте, колеги.
Бах чак със 190ката ли почнахте да сравнявате е36... Поне преди с цедката беше малко по-добре

ПС: A пък ако знаеш на москвич 408 колко са му евтини частите...
- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
тоя твоя "френд"данеби вече да продава 190-та
Между двете коли просто няма място за сравнение от към визия и интереор,но за подръжка може и по ефтено да излиза мергела по старо испълнение и по малко неща има за ремонт.Тука е нещо като да сравняваш Е30 със по новите си събратя

Между двете коли просто няма място за сравнение от към визия и интереор,но за подръжка може и по ефтено да излиза мергела по старо испълнение и по малко неща има за ремонт.Тука е нещо като да сравняваш Е30 със по новите си събратя
Заменям си усилвателя!!
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...

- Enslaving_Lecher
- ентусиаст
-
- Кара: E83 LCI, Е60
- Мечтае да кара: BmW F06 M
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
нека мергела да е няква бензинка(2.5),няма го пропусна..
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
то хубаво си писал тд за бмв-то , ама 190 има 2 дизела /май/ и 4 бензинови мотора... големия 2.6 ще го праи тоя нашия дизел точка... така че, не знам какво точно сравняваш 

ре
Enslaving_Lecher написа:Ще перефразирам един слух, носещ се сред населението: "Мерцедес 190 е Бмв-то на пенсионерите"

///M Club Member
- grayscale
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 318i touring '96
Ако имаш чалъм и време им тури по 20-лв гориво па си ги покарай и стреляи после. Стара,модерна,грозна,убава... няма голямо значение ако на тебе си ти харесва. Няма смислъл да си зимаш кола която кефи другите
Инак мисля и двете са сериозни марки автомобили-нема лабаво. Най-важното е да си купиш убава бройка без значение коя от двете.
Например като търсих моята голям мерак ми беше да има подлакътник (както и на 99% от усерите тука
), обаче покарах една 320ка дето имаше и ми беше доста неудобно с него и го от****, така че най-хубаво е да ги пробваш и да прецениш коя ти пасва лично на тебе като особености.

Например като търсих моята голям мерак ми беше да има подлакътник (както и на 99% от усерите тука

- _BoBI_
- ентусиаст
-
- Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc
Re: 325 TD vs 190
Turing написа:Здравейте, колеги.
Добра е да, това е най-калпавия и несериозен Мерцедес сигурно и това го казвам не само аз а феновете на макрата.
Аз имах 190 преди не отдавна и да ти кажа не си е работа ако обичаш по-спортните коли.Влизам в по-голяма скорост в завой и колата започва да се клати като кораба Радецки, накланясе почти колкото Лада и прочие.Не ме кефи определено, но има и такива с спортно окачване моя не беше, а си беше най-комфортния вариант...
Слаби двигатели ли на БМВ-то

Е36 вози доста по-твърдо, да но това е идеята за по-спортен дух имаш усещане за пътя и като влизаш в завой не се чувстваш несигурен, както при Мерцедеса.За мен е скучна кола (не говоря за супер спортните модели по една камара пари) това е - покарай и двете и виж какво ти харесва повече.

Иначе возията е супер и има много шукаритетни неща, волана се върти супер лесно, лостчето за скоростите се сменя с лекота и така, просто кола за улегнали хора, сам си прецени
- _BoBI_
- ентусиаст
-
- Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc
Дано си случил и на кола остава да кажа
Честита да ти е колега
А за инфото, можеш да потърсиш из форума почти няма нещо за което не е изписано ацки много.Търсачката ще ти свърши чудесна работа като за начало...

Честита да ти е колега

А за инфото, можеш да потърсиш из форума почти няма нещо за което не е изписано ацки много.Търсачката ще ти свърши чудесна работа като за начало...
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2