Какво ви дразни най-много в Е36?АНКЕТА...
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
46 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
Kris написа:Чесно да си кажа моного малко смислени отговори прочетох за два дни в тая тема.
Кажете какво ви дразни като цяло в Е36-ците, а не какво ви липсва във вашата кола. Това че нямаш шпер или че 325-ците са акцизни и т.н. според мен не са отговори, все пак това са опции които сам си избиташ нали?
Кажете примерно: както някой беше казал "Мястото на пепелника ме дразни", "Не са удобни седалките", "Неми харесва возията", "Не са добре подредени уредите по таблото и средната конзола" и такива.
Моето мнение е че: На мен много ми харесват и от опита ми с чужди марки коли ( всякакви години на производство) единствено бих я сменил за друго BMW.
Ам точно! Евала, че най-накрая някой го каза!
На мен не ми харесва това, че пепелника е малък и огледалата също са малки, но пък за магистрала и тн са перфектни! Колана също е леко неудобен, но всички купета и въобще двувратки, поне тези с които аз имам опит са така. Веднъж закопчаеш ли колана и като запалиш мотора, приказката започва!!

_!_
- BMW дизайн
- ентусиаст
-
- Кара: икономично
- Мечтае да кара: на 1.2лв/л бензин
Несъм имал такава и немога да кажа какво неми харесва като възможности или технически характеристики но мога да кажа,че неми харесва дизаина на колата и това,че в софия може да участва в някоя "масовка" ако ме разбирате 

г
Le Transporteur написа:AHTuBuPyC написа:Мен ме дразни това, че се кара от ужасно много хора без синьо-бял пламак в очите ....
Това горе е и моят отговор, на човек със синьо-бял пламък в очите. Разбира се, че не може нещо да не ми харесва , но удоволствието на пътя потапя всички отрицателни емоции. Главно ме дразни да се прибера в 3 часа и да видя подобна тема(вече втора) пусната не от Троянски кон , а от притежател на Е36-ца, мяркал съм се и по други форуми , е такава простотия няма! БМВ, това звучи гордо!
Аре бе псевдо " патриоти" аман от разни манияци.
Ако не ме кефеше щях ли да си слагам големи бордове, М-огледала и джанти, нови скорости и съединители и разни путки майни и то само от Дару и камор ?
Ти като си толкова отворен к'во подобрение направи на твойта ?
Караш ли ламарините или само ги лъскаш пред блока?
Нали затова е колата да се кара, не да се издига в култ?
Не искам да звучи като заяждане , но това е форум, нали?
ШЕ РАЗБЕРЕШ!!!

- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Нещо ме бъркаш с някой! Тоя повер да го беше впрегнал ,да прекопаеш градинката пред блока.
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
ре
Това, че издигаш нещо в култ, не значи че не го използваш! И ти не ме разбирай погрешно, нали сме във форум 

///M Club Member
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Re: г
irkum написа:Le Transporteur написа:AHTuBuPyC написа:Мен ме дразни това, че се кара от ужасно много хора без синьо-бял пламак в очите ....
Това горе е и моят отговор, на човек със синьо-бял пламък в очите. Разбира се, че не може нещо да не ми харесва , но удоволствието на пътя потапя всички отрицателни емоции. Главно ме дразни да се прибера в 3 часа и да видя подобна тема(вече втора) пусната не от Троянски кон , а от притежател на Е36-ца, мяркал съм се и по други форуми , е такава простотия няма! БМВ, това звучи гордо!
Аре бе псевдо " патриоти" аман от разни манияци.
Ако не ме кефеше щях ли да си слагам големи бордове, М-огледала и джанти, нови скорости и съединители и разни путки майни и то само от Дару и камор ?
Ти като си толкова отворен к'во подобрение направи на твойта ?
Караш ли ламарините или само ги лъскаш пред блока?
Нали затова е колата да се кара, не да се издига в култ?
Не искам да звучи като заяждане , но това е форум, нали?
Бате ако си купил скоростна кутия или джанти от Камор и Дару .....
ми тъпичък си кво да те правим...

Нали знаеш че струват повече от една кола

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
sdf
Аре да не си говорим глупости, щото в нета всеки е супер сила и е безсмъртен.
Задал съм въпроса с някаква цел, и моля за коректни и точни отговори. Защитавайте марката и модела, но искам да знам какво точно не харесват хората в колите си, за да го подобрим заедно.
Задал съм въпроса с някаква цел, и моля за коректни и точни отговори. Защитавайте марката и модела, но искам да знам какво точно не харесват хората в колите си, за да го подобрим заедно.

ШЕ РАЗБЕРЕШ!!!

Re: sdf
irkum написа:Аре да не си говорим глупости, щото в нета всеки е супер сила и е безсмъртен.
Да не мислиш да издаваш E36 наново...
... с подобрения

///M Club Member
Alexi написа:джантите обичат да заклинват в главините;

уви,това го има и при Е46-цитеerr0r написа:Досадното капене на вода от предното стъкло при отворени прозорци на предните врати..
И разбира се изпотените Фарове-запазена марка

А да и маркучите за бензина,които се сменят всяка година
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
мен ме дразнят тия халогени,които сякаш са за временно..,платът по корите до дръжките стои някак ефтино
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Re: sdf
SkyWalker написа:irkum написа:Аре да не си говорим глупости, щото в нета всеки е супер сила и е безсмъртен.
Да не мислиш да издаваш E36 наново...
... с подобренияАко ДА, да сложиш на ///М-ката V8
Абе сульо , кога стана циганин кога гъза ти почерня, деба и пубера пъпчив.
Виж си само мненията и си продай колата бе. Ти си позор за форума...
ШЕ РАЗБЕРЕШ!!!

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
46 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4