СТРАХ
Модератор: Общи модератори
28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- 200cm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E 34
СТРАХ
колеги не знам за вас ама мен вече ме е страх да спирам на пешаходните пътеки, гледам да съм колегялен към пешаходците, ама май от тая колегялност некои път може да стане беля, почти всеки път се намира някои малоумник като ме види че спирам на пешаходна пътека да ме изпревари от ляво (направо ми идва да го настигна и да го
), и вече съм принуден или да не спирам или да спирам напряко и в 2те платна, а нищо подозиращите пешаходци направо изтръпват като скоча на клаксона да им привлека вниманието та да спрат, понеже виждам в лявото огледало некои келеш да лети

Обичам Родината, Мразя Държавата
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
и аз се старая така да спра, че да не може да минат покрай мен, но наскоро така щяха да спрат в мен...от което последствията нямаша да са много по-малки.. ама това си е до стил на каране...

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- turboto
- ентусиаст
-
- Кара: E39 530i Touring
- Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
- Детайли за колата: току що излязла от завода! :)
- AGD
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15 xDrive30d N57T
- Мечтае да кара: 911 Turbo
Преди около година колега спира на пешеходна пътека и някакъв много бързащ удря пресичащ човек. Колегата се сърдеше като му казах , че е можел той да го предотврати , въпреки че не е виновен в случая.
Аз по принцип спирам , но ако преценя че някой е прекалено засилен или може и да не види пешеходците - минавам - по-добре мен да псуват хората ("селянин с бмв") , отколото да ги прегазят.
Аз по принцип спирам , но ако преценя че някой е прекалено засилен или може и да не види пешеходците - минавам - по-добре мен да псуват хората ("селянин с бмв") , отколото да ги прегазят.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?
- 200cm
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E 34
аз не мога да разбера що за тъпанари има, вижда ме че спирам на средата на платното и толкова ли не може да се сети че не съм спрял
на средата на пътя просто за спорта, ама много се надявам някои път като спра да направя път примерно на някои БЕТОНОВОЗ , да се извъди един такъв тарикат

Последна промяна 200cm на 27 Окт 2007, 1:07, променена общо 1 път
Обичам Родината, Мразя Държавата
- bigmurzi
- драфтаджия
-
как да ти го промуши и на теб...
в зависимост от спирането може и на друг да иска

в зависимост от спирането може и на друг да иска

- MoToPuCT
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 320d, E60 530xi, Yamaha YZF R1
- Мечтае да кара: E92 M3, E46 M3 CSL, всякакви Aston Martin
Re: СТРАХ
200cm написа:колеги не знам за вас ама мен вече ме е страх да спирам на пешаходните пътеки, гледам да съм колегялен към пешаходците, ама май от тая колегялност некои път може да стане беля, почти всеки път се намира някои малоумник като ме види че спирам на пешаходна пътека да ме изпревари от ляво (направо ми идва да го настигна и да го), и вече съм принуден или да не спирам или да спирам напряко и в 2те платна, а нищо подозиращите пешаходци направо изтръпват като скоча на клаксона да им привлека вниманието та да спрат, понеже виждам в лявото огледало некои келеш да лети
Аз вече не спирам на улици с повече от една лента за движение в едната посока. За последно спрях преди няколко месеца, за да могат две жени с едно бебе да пресекат "Г.М. Димитров". Един тъпак с пежо 205 се беше засилил да ме изпреварва и почти ги отнесе, спря по средата на пешеходната пътека, но отзад пък го гонеше един кадет, който не можа да спре и се натресе в пежото, изхвърли го още един метър напред! Добре че пешеходките се оказаха съобразителни, тръгнаха да пресичат, но като видяха другите коли застанаха пред моята и спряха. Ако беше се случило нещо с тях цял живот щяха да ми тежат на съвестта, нищо че съм невинен. Предпочитам пешеходците да ме псуват отколкото някой да бъде прегазен.
Спокойно!В Бургас може и 10 минути да чакаш на пешеходна пътека
. За да се премине трябва да изчакаш всички коли,;)

Последна промяна NEDQLKO на 26 Окт 2007, 21:43, променена общо 1 път
- bigmurzi
- драфтаджия
-
NEDQLKO написа:Спокойно!В Бургас може и 10 минути да чакаш на пешеходна пътека. За да се преминЕ трябва да изчакаш всички коли,;)

винаги спирам на пешеходни, а пък като пешеходец си вървя, щото си е мое право.
въпреки това преди време бях свидетел на това как един тип спира да пусне дете да пресече - вляво връхлита някакъв бакшиш - тоя тип дето спря само врътна волана на колата и със своята кола спря бакшиша............. иначе незнам какво щеше да стане.
въпреки това преди време бях свидетел на това как един тип спира да пусне дете да пресече - вляво връхлита някакъв бакшиш - тоя тип дето спря само врътна волана на колата и със своята кола спря бакшиша............. иначе незнам какво щеше да стане.
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Преди пешеходна пътека просто трябва да им подскажеш на задните ,че ще спираш , като "убиеш " скоростта малко по-рано, това разбира се важи за позната пътна обстановка, вашето населено място.
Аз лично винаги спирам на пътеките, нека си минат хората и аз съм бил в тяхното положение и ще бъда.Понякога като на дефиле ти минават красавици, поглеждат те, виждат че си пич, "о и в БМВ,значи имало и добри" и така те са преминали доволни, аз съм доволен че съм добър човек и не на последно място поне малко съм подобрил имиджа на марката.
Спор няма има и един тип пешеходци , които наричам не пресичащи,а "разхождащи се"
Хайде със здраве
Аз лично винаги спирам на пътеките, нека си минат хората и аз съм бил в тяхното положение и ще бъда.Понякога като на дефиле ти минават красавици, поглеждат те, виждат че си пич, "о и в БМВ,значи имало и добри" и така те са преминали доволни, аз съм доволен че съм добър човек и не на последно място поне малко съм подобрил имиджа на марката.
Спор няма има и един тип пешеходци , които наричам не пресичащи,а "разхождащи се"

Хайде със здраве

"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- MoToPuCT
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 320d, E60 530xi, Yamaha YZF R1
- Мечтае да кара: E92 M3, E46 M3 CSL, всякакви Aston Martin
Le Transporteur написа:Преди пешеходна пътека просто трябва да им подскажеш на задните ,че ще спираш , като "убиеш " скоростта малко по-рано ...
С колите отзад няма проблеми, ама на тия дето бързат да ме изпреварят отляво или отдясно как да им покажа, че трябва да спрат?
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
MoToPuCT написа:Le Transporteur написа:Преди пешеходна пътека просто трябва да им подскажеш на задните ,че ще спираш , като "убиеш " скоростта малко по-рано ...
С колите отзад няма проблеми, ама на тия дето бързат да ме изпреварят отляво или отдясно как да им покажа, че трябва да спрат?
Право,право, е няма как да огреем навсякъде

В кръга на шегата, може да се пробва със загряване на гуми

"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2