боя
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
боя
здравейте,
наскоро си боядисах в сервиз преден капак и калници. Открих, че каквото и да се направи по него - да се обърше с карпа, да се пипне с пръст и тн и се издрасква фино. Все едно остава петно, но после разбираш, че всъщност са драскотини. Това не може да е нормално.
Искам да ви питам дали има някакви лакирания и тн, които пазят боята, и които явно не са ми направили. И за място където могат да ми боядисат добре колата. Много мерси
наскоро си боядисах в сервиз преден капак и калници. Открих, че каквото и да се направи по него - да се обърше с карпа, да се пипне с пръст и тн и се издрасква фино. Все едно остава петно, но после разбираш, че всъщност са драскотини. Това не може да е нормално.
Искам да ви питам дали има някакви лакирания и тн, които пазят боята, и които явно не са ми направили. И за място където могат да ми боядисат добре колата. Много мерси
- Пепинко
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 Е46 N42B20; '99 E39 M52B20
- Мечтае да кара: ///M

П.П. Това не е нормално да става дори ако ти е качествена боята! Не знам с какво са тия пръскали, но жестоко са те прецакали

Realize..
Real eyes..
Real lies..
- V-max
-
-
- Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
kasabov написа:Не беше прясна боята ..
Но ще си призная - срам ме е малко, но я бях оставил при застрахователите - БУЛИНС. Предполагам това обяснавя някои неща![]()
да, обяснява всичко

- Spoika
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E71 4.0xd
- Мечтае да кара: M3 E92
8 мнения
• Страница 1 от 1