Странна работа със спирачките
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
Странна работа със спирачките
Днеска като паркирах ми се случи следната работа. След 10 минути каране при натискане на спирачката педала омекна, чу се някакво бълбукане и при припомпване се чу пак, но педала се втвърди. След това спирачктие станаха много твърди, а този звук изчезна. Помислих, че отнякъде влиза въздух, но след хубаво припомпване педала се втвърди даже повече от обикновеното. След кратко чудене и гледане под колата, натиснах пак леко спирачките и същото бълбукане пак се чу
Нямам никаква идея за какво иде реч. Впоследствие разбрах, че и друг път е правила така, но спирачки си има
Някакви идеи?

- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
По-вероятно е проблема да е от сервоусилвателя или спирачната помпа - монтирана друга с различен номенклатурен номер, загуба на течност или прегънат тръбопровод.
Ако усещането е като това което написах,така е при всички коли с ABS,това не е проблем,така трябва да е
На мен като ми го направи,се стреснах и си помислих че нямам спирачки
,същото ми се случи и с една друга кола която имаше ABS и като попитах ми казаха че така е при колите с ABS 

На мен като ми го направи,се стреснах и си помислих че нямам спирачки

Proud owner of Мini Cooper S R53 04' and BMW E66 08'

- I.V.G.
- младши ентусиаст
-
- Кара: E-39TDS
За балбукането си свали цялата кутия на филтьра (климатика), който е пред волана и отдолу ще видиш ооо изненада вода?madeinbg написа:Ами да ти кажа карал съм други коли с абс и такова хлътване не е имало, нито бълбукането

Навиваш си рькавите и бьркаш под тенджерата на сервото и тьрсиш дупка (запушена), отпушваш я и си готов.

- I.V.G.
- младши ентусиаст
-
- Кара: E-39TDS
Kакво стана, има или няма? Защото на мене след една автомивка ми се беше напьлнило и някаде от усилвателя ми джвакаше.madeinbg написа:...
11 мнения
• Страница 1 от 1