кражба на лайсни
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- bobreti
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320д
- Мечтае да кара: M550d
кражба на лайсни
хора помогнете,откраднаха ми лаисните на колата бмв е36 купе имали някой които продава но М-кови
- tin
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 328i
- Детайли за колата: Estoril blue Convertible - the best e36 :)
Re: кражба на лайсни
bobreti написа:хора помогнете,откраднаха ми лаисните на колата бмв е36 купе имали някой които продава но М-кови
ей това немога да разбера , как може да караш Бима - голям си гАзар и да ходиш в 3ч през ноща да краднеш на някой халогена дето ше му земеш 5-10лв , според мен това е по достойно за опелци 198х година дето колите им са по 780лв и си броят стинките да заредят 3л. Блу Форс Газ (че върви повече) , а според мен доколкото познавам хора от форума средния доход на юзерите тука е над 1500лв / месец

tin написа:според мен доколкото познавам хора от форума средния доход на юзерите тука е над 1500лв / месец
На някой им е 3 пъти по-малак и се справят с плащане на заем и ежедневен разход от 15/100 в София и пак не крадът!
Ако се спре с покупката на части 2-ра ръка от съмнителни морги, ще прекършите наркоманските поразии или поне ще ги ориентирате другаде. Др вариант няма ... или поне е много незаконен ...
п.с. съжелявам колега за загубата, дано намериш решение бързо ...
bmw
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
tin написа:а според мен доколкото познавам хора от форума средния доход на юзерите тука е над 1500лв / месец
Както казва turboto - колбаааааааааааааааааааси майката!!!!! Аз ако взимах над 1500лв месечно да съм си взел 7-ца отдавна... недей да говориш така

bobreti, метни един PM ако те интересуват ///М лайсни

- tin
- младши ентусиаст
-
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
...
е що да ти е трудно,знаеш ли колко хора изкарват доста по малко от това което си написал и се лишават от сумати работи за да могат да си карат и подържат колата
- tin
- младши ентусиаст
-
Re: ...
bavareca_86 написа:е що да ти е трудно,знаеш ли колко хора изкарват доста по малко от това което си написал и се лишават от сумати работи за да могат да си карат и подържат колата
и карадат лайсните на bobreti за да си ги сложат на М-Power-a

сига бе това са глупости , като нямам пари да си позволя БМВ , кво ше крада огледала и чистачки на хората ли , и ше сабера да си потдържам БМВто ?
То сега и работниците по строежите изкарват над 40лв надница ... кво той ше предпочете вместо да отиде на работа да ходи презнощите да се вре по храстите и да свали 8-9 халогена вместо това ? това ли е мисленето в България ?
да не говоря че има риск да излезеш и кърък и да попаднеш на някой жаден за спаринг както се случи на един дето ръчкаше по аудито в галерията-ми ... търгнал да бяга като го видели ама излезнало че тоя дето го гони е по-бърърз , след малко идва и още един да му помага бой песници у носа , кървища по тротоара и след малко полицаите идват ... и и те му ударили един хубав бой и аре в ареста за 24 часа

стига бе хора ...

- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
...
аз не сам казал 4е трябва да се краде,не ме разбирай погрешно,просто ти си правиш некви грешни изводи за доходите на хората и мислиш 4е като кара бмв и зима една торба с пари.аз също не оби4ам тия дето пипат и сам се заканил ако хвана некой да ми пипа по колата 4е ше го оставя на място
- tin
- младши ентусиаст
-
ок , щото темата беше за кражби , вие обърнахте мн внимание на мойто предположение за доходите затова ... явно не ви познавам всички но има ли вобще значение дохода на човек в случая , според мен не ... 

- vaskess
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318tds Touring , e46 330xd Touring
никой каращ BMW няма да ти гепи лаисните,ако ще дохода да му е 5лв на месец
това е работа само на разни херинги дето за поредната доза са готови
човек да убият
човек да убият
- bobreti
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320д
- Мечтае да кара: M550d
нещо не мога да разбера какво е това ПМMollov написа:tin написа:а според мен доколкото познавам хора от форума средния доход на юзерите тука е над 1500лв / месец
Както казва turboto - колбаааааааааааааааааааси майката!!!!! Аз ако взимах над 1500лв месечно да съм си взел 7-ца отдавна... недей да говориш такаИма хора с пари, ма среден доход на усерите... ебати общият знаменател тегли...
bobreti, метни един PM ако те интересуват ///М лайсни
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
...
vaskess написа:никой каращ BMW няма да ти гепи лаисните,ако ще дохода да му е 5лв на месец
човек да убият
именно

- tin
- младши ентусиаст
-
bobreti написа:нещо не мога да разбера какво е това ПМMollov написа:...
Драсни му един ред имал човека такива лайсни

19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2