Така се спори с полицай :)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Така се спори с полицай :)

Мнение от theOnly » 26 Окт 2007, 0:39

http://youtube.com/watch?v=LI9vXPDuDTg

Старо е,но ако не сте го гледали, ще се скъсате от смях. Знаещите руски ще го разберат в пълния му смисъл, аз не съм от тях, но в общи линий се говори : "Отворете буса отзад", "На какво основание, няма да го отворя,покажете ми протокол"."Отворете буса", "няма да го отворя","Отворете буса", "няма да го отворя,там има стъкло, погледнете през него,няма ли протокол няма да го отворя". "Ама може да карате престъпници или труп", "Това е ваш проблем" "Не това е ваш проблем", "Не,не е мой проблем,това е ваш проблем" . "Да,десет престъпника карам" "Каква е тази камера","Ми камера, в моята кола,с моята камера,ще правя каквото си искам","Дайте да видим пътния лист,попълнен ли е какво превозвате.Защо не пише какво возите","Ми щото не возя нищо":)))Накрая го пуснаха да си ходи, много силен :) И при нас е така и нямат право да ти проверяват багажника ако няма акция или прокурорска заповед, но тука нали органите винаги си превишават правомощията. Запънеш ли се с тях, какво ли няма да измислят за да те потъпчат.Този човек,го спаси това,че има камера, при нас в подобен случай ако се запънеш и не ги снимаш, ще те изкарат и наритат :(И накрая пак ти ще си виновен.Подадеш ли жалба, веднага ще излезнат с версията - опит за политически атентант срещу управляващите и дрън дрън. Като онзи човечец,от който искаха 50 лв и не им даде,го изкарали и пребили и заплашвали ,че ще го гръмнат.
Последна промяна theOnly на 26 Окт 2007, 0:54, променена общо 1 път

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E 34

Мнение от 200cm » 26 Окт 2007, 0:50

ако смееш заяж се с полицаи, винаги ще намери за какво да ти шибне поне фиш, а ако искаш после обжалвай, ама некои ако мое да ги снима в момент като получават поредния хонорар :mhihi:
Обичам Родината, Мразя Държавата

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Газ-ка

Мнение от бонго » 26 Окт 2007, 1:47

Еиб.... и нагласената работа :mhihi: нали под претекст, че са видяли нещо щяха да го помелат тоя и да му заврът камерата в анала :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от tsb_bg » 26 Окт 2007, 9:10

Ситуацията "спор с полицай" е долу горе като въпроса от една тема от вчера:

bat kir4o написа:... дали при удар със 100км челно в дърво челно ще се оцелее ...

:mhihi: :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от KickingKing » 26 Окт 2007, 10:48

Тия дойдоха некви подкрепления, некви работи...
Мене кат ме спряха тука преди година ме мислеха за престъпник 3 пъти търсиха колата, имаше 2 патрулки и една на КАТ :mhihi:
Вчера на прибиране от ЕКО некво е36 го беха разкосили две патрулки и нещо го праиха.... Мамицата са му :ranting:
Изображение
Изяж бобър - спаси дърво!

Изображение
По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!

Полковника
Аватар
Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

Мнение от TheBoss » 26 Окт 2007, 11:03

Снощи нещо и мергелите ги бяха подкарали. До нас поне три видяхме. Ама и полицията си върши работата, не е истина. А на последна спирка на 85 поне 15 минути някакъф "простак" рисува кръгчета и осмици по асфалта. И кво? Никой даже не мина да види какво става. :twisted: :twisted: :twisted:

П.П. полицейският участък е в блока до училището и липсата на бензин не може да е оправдание ;)
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от KickingKing » 26 Окт 2007, 11:05

TheBoss написа:Снощи нещо и мергелите ги бяха подкарали. До нас поне три видяхме. Ама и полицията си върши работата, не е истина. А на последна спирка на 85 поне 15 минути някакъф "простак" рисува кръгчета и осмици по асфалта. И кво? Никой даже не мина да види какво става. :twisted: :twisted: :twisted:

П.П. полицейският участък е в блока до училището и липсата на бензин не може да е оправдание ;)

Е оплакваш ли се? :lol:
Изображение
Изяж бобър - спаси дърво!

Изображение
По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от xeterov » 26 Окт 2007, 11:16

Баси шИфьорчето. Този е номер едно, че и законите си има в колата. Изкефи ме максимално. Сигурно не са първите катаджии, на които им скрива шапките. Евала на пича!
Познат ми е този участък, минавал съм от там няколко пъти. На 2 пъти са ме спирали за проверка, но след 15-20 секунден преглед на българските документи са ме пускали с пожелание за приятно пътуване. Иначе това е една от "хранилките" на пътните полицаи и тези с бусовете минават с 20 леи(няма и 2$) прилежно "скрити" в документите(това според един мой приятел с бус) :)
Say what you mean, mean what you say.
Alonso vs. Hamilton
ИЗРОД

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от turieca » 26 Окт 2007, 13:22

Иначе това е една от "хранилките" на пътните полицаи и тези с бусовете минават с 20 леи(няма и 2$) прилежно "скрити" в документите(това според един мой приятел с бус)

все си мисля че в русия леи невървят

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

..

Мнение от bavareca_86 » 26 Окт 2007, 13:28

ама тоя пи4 за да спори така си знае перфектно правата и не само неговите
евала на пи4а
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от xeterov » 26 Окт 2007, 15:18

turieca написа:
Иначе това е една от "хранилките" на пътните полицаи и тези с бусовете минават с 20 леи(няма и 2$) прилежно "скрити" в документите(това според един мой приятел с бус)

все си мисля че в русия леи невървят

Това се случва в Молдова, а не в Русия, нищо че говорят на руски :)
Последна промяна xeterov на 26 Окт 2007, 17:55, променена общо 1 път
Say what you mean, mean what you say.
Alonso vs. Hamilton
ИЗРОД

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от theOnly » 26 Окт 2007, 15:42

ааа чист руски си е:) Още една култова реплика: "Може да има двойно дъно", "Ми погледнете отдолу".:)

Каобой
Аватар
Кара: 318

Мнение от МРЪСНИЯТ_ХАРИ » 26 Окт 2007, 17:45

:mhihi: Баткооо порбай се тук да кажеш на милиционера че искаш протокол и ше те извади през джама,та дори ти самия да си писал ЗДП
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от euroto » 26 Окт 2007, 18:01

petio_petiov написа::mhihi: Баткооо порбай се тук да кажеш на милиционера че искаш протокол и ше те извади през джама,та дори ти самия да си писал ЗДП

Дълбоко се съмнявам да го направи полицая това :!:
Аз съм им искал протокол много пъри и е идвала оперативна кола - писали са го и са ровили в колата! Е имал съм случай на акция с предварително подготвен протокол :mhihi: , но това е друга бира :mhihi:
Изображение

Назад към Извън Темата