Дразнещ резонанс

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Дразнещ резонанс

Мнение от Penchev » 25 Окт 2007, 14:23

Изображение

Колеги, от известно време кората на задното стъкло ,която съм снимал потропва точно от страната ,която се вижда от снимката.Возих се на задната седалка и когато я натисна надолу,няма никакво потропване.
Като си завра пръста,там където свършва кората непосредствено до задното стъкло и дръпна нагоре тя мърда осезаемо а отдругата страна на третия стоп няма луфт - няма проблем :roll:

Въпроса ми е ,щипки ли има някъде там,сблъсквал ли се е някой с такъв дребен ,но дразнещ проблем за да знам какво да правя,че иначе всичко си е стегнато по колицата и цялото удоволствие отива накино докато я карам :help:

Георги Пенчев
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 25 Окт 2007, 15:13

като се отвори багажника,там кадето се намира кората отдолу има някви дупки,при мен така леко поскръцваше та там пъхах някви дунапрени и спря :D

ентусиаст
Аватар
Кара: харабийската
Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
Детайли за колата: Пълно шукаритети!

Мнение от Richmond » 25 Окт 2007, 15:22

А, аз се чудех какво толкова гледахте на красавицата, а то какво било :) Виж може да е на някаква щипка и да се е откачила/счупила. ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от tsb_bg » 25 Окт 2007, 15:27

Свали решетката на говорителя и виж там да не се е откачило нещо

Сватбаря
Аватар

Мнение от Penchev » 25 Окт 2007, 18:49

Ще поразгледам от към баганика, явно това е първата кола с такива симптоми :shock: Направи ми впечатление ,че накрая тази кора завършва с едни такива "мъжки",които влизат във финни шлицове, та там може да има някаква щипка :roll:

Мерси за информацийте :D

Георги Пенчев
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: вана
Мечтае да кара: E46 M3 >:)

Мнение от Bloodnoon » 25 Окт 2007, 18:54

При мен пасажерското стъкло прави подобни номера, но немога да разбера точно от какво е уплътнения стъкло или нещо друго като се разтресе малко колата и се чува яко, като си залепиш лапата на него и спира .. някакви идеи :help:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Табуретка със спортно окачване...
Мечтае да кара: Фотьойл
Детайли за колата: БМВ e46, M54B25

Мнение от indianeca » 25 Окт 2007, 19:08

Виж и друго нещо, аз преди няколко дни си карам и нещо при дрънква на ламарина, зачудих се защото продължи, а се оглеждам назад, защото сякаш от там идваше шума. Извадих вичко ненужно от багажника, ама си продължава дрънченето! И когато качих един прятел да го возя ми вика абе к*ре, какво ти дранчи в жабката? И зацепих че сложих една железна кутийка и проблема беше от нея, ама докато зацепя.... странно но факт! Виж всичко по багажника пренареди нещата, може да се окаже от друго нещо!!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw e46 330xi Touring
Мечтае да кара: S50B30 мурбо...

Мнение от FlippeR » 25 Окт 2007, 20:59

Аз го имах същият проблем и го реших по същия начин като колегата kiko ...сега всичко е ток и жица :)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 25 Окт 2007, 21:02

няма щипки тая кора, и на мен ми дрънчеше, по скоро като гадно скърцане, свалих я нацяло ама скърцането остана... накрая се оказа една пластмаса, като махнеш мокета на багажника се пада в ляво от резервната гума. там въпросната щипка липсваше.
Изображение

Сватбаря
Аватар

Мнение от Penchev » 26 Окт 2007, 14:01

От багажника през плафона с хиляда мъки вкарах една щипка,която затисна "мъжкото" към ламарината под кората :idea: Всичко заспа :)
Изкривих се да му се невиди :mhihi: :mhihi:

Не мога да дам снимка,защото ще ми трябва фотоапарат ,като тези с които хирурзите бъркат на хората по карантийте :lol:

Георги Пенчев
Изображение

Назад към E36