Как да .....
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Как да .....
Извинявам се предварително че пускам темата тук , а не в тунинг понеже си мисля че тук ще получа по пълноценен отговор.Искам да си махна часовника от таблото за да сложа монитор , оградила съм въпросната част която искам да демонтирам без да счупя нещо.Има снимка в галерията за което също се извинявам (надявам се че някой ден ще одобрят кандидатурата ми за фотолюбител и ще мога да качвам снимки) Благодаря за вниманието!
- furnata
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 sedan
Имай в предвид че като ги махнеш отзад няма много място горе долу 6-7см в дълбочина.Иначе махането лесно пиши едно лс ше дойда да ти ги махна -само ако си в Сф
НЕВОЛЯТА УЧИ........

- Lacho
- ентусиаст
-
- Кара: 525XD LCI
А ако Ники не успее да ти го махне аз ще помогна също 

0878 500 286
Chip Tuning ПРОМОЦИИ EDC15; EDC16; EDC17; Имобилайзери; FAP & DPF OFF;
POWERED BY EVC/WINOLS & Alientech Kess & K-Tag
Chip Tuning ПРОМОЦИИ EDC15; EDC16; EDC17; Имобилайзери; FAP & DPF OFF;
POWERED BY EVC/WINOLS & Alientech Kess & K-Tag
- furnata
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 sedan
Lacho написа:А ако Ники не успее да ти го махне аз ще помогна също
Ае ти нали си по слагането ве

махането на мен го остави

НЕВОЛЯТА УЧИ........

Щом е само часовник можеш спокойно да го махнеш - на колата не и трябва, а като гледам и ти не държиш да е на таблото
По дълбочина във всички случаи ще се събере LCD дисплей с куплунзите (захранване и входове) ако са на гърба, по-сложно е ако са отстрани, но пак ще се намери решение.
Не знам само как ще го опазиш този монитор от айдуците ако го монтираш (фиксираш) неподвижно, а ако мислиш да го сваляш и прибираш, по-добре си остави часовника и барчетато под него, а за дисплея измисли стойка на подходящо място
Това е само лично мнение, ама като гледам какви поразии правят за обикновени касетофони и CD-та и то не от кой знае какъв висок клас ми се струва че е излишно да предизвикваш съдбата

По дълбочина във всички случаи ще се събере LCD дисплей с куплунзите (захранване и входове) ако са на гърба, по-сложно е ако са отстрани, но пак ще се намери решение.
Не знам само как ще го опазиш този монитор от айдуците ако го монтираш (фиксираш) неподвижно, а ако мислиш да го сваляш и прибираш, по-добре си остави часовника и барчетато под него, а за дисплея измисли стойка на подходящо място
Това е само лично мнение, ама като гледам какви поразии правят за обикновени касетофони и CD-та и то не от кой знае какъв висок клас ми се струва че е излишно да предизвикваш съдбата

- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
Там където е иконката от снмката в това джобче като опипваш горната му страна с пръсти ще усетиш че има дупки 2 броя в които можеш да си сложиш пръстите и с натиск лек нагоре и навън си излиза без грижи 

ре
Kris написа:Icco® написа:Там където е иконката от снмката в това джобче като опипваш горната му страна с пръсти ще усетиш че има дупки 2 броя в които можеш да си сложиш пръстите и с натиск лек нагоре и навън си излиза без грижи
Все едно ще го израждаш![]()
![]()

Аз скоро ще правя обратната интервенция

///M Club Member
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Kris написа:Icco® написа:Там където е иконката от снмката в това джобче като опипваш горната му страна с пръсти ще усетиш че има дупки 2 броя в които можеш да си сложиш пръстите и с натиск лек нагоре и навън си излиза без грижи
![]()
Ае направо му намери G-точката

- Enslaving_Lecher
- ентусиаст
-
- Кара: E83 LCI, Е60
- Мечтае да кара: BmW F06 M
Mollov написа:Kris написа:Icco® написа:Там където е иконката от снмката в това джобче като опипваш горната му страна с пръсти ще усетиш че има дупки 2 броя в които можеш да си сложиш пръстите и с натиск лек нагоре и навън си излиза без грижи
![]()
Ае направо му намери G-точката![]()
![]()
Ае направо му намери G-точката

- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
За точката, че се опитаме , ама за часовника , че ми е трудно.. 

"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- Новини
-
Re: Как да .....
k_remi написа:(надявам се че някой ден ще одобрят кандидатурата ми за фотолюбител и ще мога да качвам снимки)
Готово
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2