Образование в чужбина...:)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 24 Окт 2007, 12:51

_BoBI_ написа:
На мен всичко ми изглежда толкова далечноДа, но ако ще трябва 4 години да мизерствам и дори да не се кача на кола, пък и не се знае дали ще успя да го завърша и се отказвам

мамка му,и аз съм така,при положение 4е и ве4е съм у4ил веднъж.. неуспешно...:confused:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от saywhat| » 24 Окт 2007, 14:59

add1cted написа:
saywhat| написа:Хм, не знам защо днеска се сетих за тази тема, пуснал съм я точно преди една година...

Остава ми TOEFL януари и евентуално да почна лекции есента @ www.mcgill.ca .... / management.

Дано ме приемат, стискайте палци. ;)

В началото management, после към какво конкретно, един Бог знае...

Поздрави. :)

Успех! И аз догодина заминавам за САЩ да уча business management заедно с приятелката ми чийто баща и брат са там. Ходил съм веднъж до там и ми допадна само храната е много гадна... За Европа имам доста приятели насам-натам. В Холандия, Швейцария, Англия, Германия и Франция.. Ако искаш нещо определено да ги питам казвай ;)
ПС: Става дума за такива, които учат там, а не да живеят и работят.

Супер, успех и на тебе.

Аз предпочитам някъде в Европа, но гражданството и близките са решаващи фактори да отида толкова далече.

Мен си ме влече да пътувам, нови хора, ядене :mhihi: :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от seven-eight » 24 Окт 2007, 15:21

_BoBI_ написа:...

Аз пък бих предпочел 4 години да мизерствам ,но да знам ,че ще си струва и после ще си намеря работа за цял живот,която да ме осигури и ще съм сигурен. 8) Даже бих продал и колата ако се налага през тия 4 години.Но това си е мое мнение ;)

saywhat| успех ти желая и знай,че като завършиш в някой чужд университет,ако решиш някога да се връщаш в България всеки би те наел за работа като кажеш къде си учил ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc

Мнение от _BoBI_ » 25 Окт 2007, 3:14

seven-eight написа:Аз пък бих предпочел 4 години да мизерствам ,но да знам ,че ще си струва и после ще си намеря работа за цял живот,която да ме осигури и ще съм сигурен. 8) Даже бих продал и колата ако се налага през тия 4 години.Но това си е мое мнение ;)

Както ти сам казваш "но да знам ,че ще си струва и после ще си намеря работа " Аз незнам, дали няма да ме изгонят или дали ще си намеря работа.Немога да стрелям така в тъмното.Всеки отивам там с надежда, но надеждата е доста по голяма когато имаш гръб.Друго е когато имаш роднини или достатъчно много пари за да не се притесняваш за всеки един ден какво ще стане и да трепериш.Искам ако уча така да го правя и да мога да си позволя да живея нормално.Както казах, ако съм сигурен, че като ида ще го завърша и после ще си намеря работа ОК тогава да заминавам, но не съм.
Въпрос на личен избор, късмет и най-вече желание...

Предишна

Назад към Извън Темата