зариадно
Модератор: Общи модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- KickingKing
- ентусиаст
-
He

Изяж бобър - спаси дърво!

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
- 100imenov
- ентусиаст
-
- Кара: с Adaptive Drive
- Мечтае да кара: F06 с B58
- KickingKing
- ентусиаст
-
Новите зарядни реално нищо друго не правят освен да ти направят вотажа и амперите подобаващо. Самото зарядно е вградено в телефоните...

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci

Парите за зарядно вземи ги дай за частен учител по Български език и ще останеш по доволен
Joke

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
tsb_bg написа:Icco® написа::) зарИАдно за кола не развалИА батерИАта на тИлИфона
Парите за зарядно вземи ги дай за частен учител по Български език и ще останеш по доволен
Joke![]()
![]()
А иначе всички ще сме най-доволни, ако между "по" и "доволен" има чертичка, т.е. по-доволен, най-доволен
ти ка му сипа колега не е истина

- KickingKing
- ентусиаст
-
Гладни хора...

Re: зариадно
fen_na_bmw написа:Мисля да си купувам зариадно за GSM за в кола,но ми казаха че разваля ли батерията на тела вярно ли е или не
Автомобилното зарядно по-бързо пълни батерията, но намалява ефективността и. Ако батерията ти има 1500 презареждания жизнен цикъл с по 10 часа стендбай, то ако зареждаш само в автомобила ще намалиш стендбай-а на 8-9 часа. Мисля, че никой не си ползва толкова дълго мобилния

///M Club Member
- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
Re: зариадно
SkyWalker написа:fen_na_bmw написа:Мисля да си купувам зариадно за GSM за в кола,но ми казаха че разваля ли батерията на тела вярно ли е или не
Автомобилното зарядно по-бързо пълни батерията, но намалява ефективността и. Ако батерията ти има 1500 презареждания жизнен цикъл с по 10 часа стендбай, то ако зареждаш само в автомобила ще намалиш стендбай-а на 8-9 часа. Мисля, че никой не си ползва толкова дълго мобилния
Нещо обърка часовете с дните ми се струва

It's not who You are, it's who You know...
- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
bam-bam написа:tsb_bg написа:Icco® написа::) зарИАдно за кола не развалИА батерИАта на тИлИфона
Joke![]()
![]()
А иначе всички ще сме най-доволни, ако между "по" и "доволен" има чертичка, т.е. по-доволен, най-доволен
ти ка му сипа колега не е истина
Да ве ама съм и аз един

20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2