Как да сваля ??????

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

ентусиаст
Аватар

Как да сваля ??????

Мнение от go4et0o » 25 Окт 2007, 0:25

Абе хора може ли някои да ми каже как да сваля тапата конзола тама дето е часовника искам да сваля часовника и нз как сними ако имате ще е по лесно щото сам малко тап искам да сменя световата гама на часовника на обратно само да мога да го сваля после ще кача пикове да видите какво сам искал да направя ааа и да кажа мн сам уплашен маи ще си лея коршум щях да се бланса преди 2 дена на един завой свлнах малко по барзо и дадох газ в завоя на мокро една дарво варя един кош и малко по малко в патя я вкарах ма треперя пфф мн се вартат деиба и колите айде чакм да ми пишете за часовника как се сваля мерси предварително :Д

ентусиаст
Аватар
Кара: дизелaка да пропушва
Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D

Мнение от LAST RIDE » 25 Окт 2007, 0:32

пусни едно ЛС на SuPeR FLY преди време тои си беше сменял осветлението по таблото
Заменям си усилвателя!!

viewtopic.php?f=64&t=228928

коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават... :D

ентусиаст
Аватар

Мнение от go4et0o » 25 Окт 2007, 0:43

да бе сега няма да го тарся нека някои ми пише тука нещо понекак да го сваля тапият часовник без да счупя половината барче не е толкова сложно се някои ще пиши тук ае плс хора

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 25 Окт 2007, 7:18

:confused: :confused: :confused: :confused:
Хващаш часовника от вътрешния ръб (този,който е от към волана) и го издърпваш напред..само часовника,без барчето около него ;)
Той ще излезе леко напред,после го дърпаш наляво и си ти
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

Назад към E36