ВЪПРОС!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- to6o6o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 coupe M3
- Мечтае да кара: M6
ВЪПРОС!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Колеги извиняам се знам че това не е за тук но доста хора искам да ми отговорят на въпроса ако може!!!и админа да ме извини!!! искам да попитам дали е възможно поставянето на диготален климатроник на мястото на този сас вратките и къде е възможно това ако някои знае благодаря предварително коолеги.
Re: ВЪПРОС!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
to6o6o написа:Колеги извиняам се знам че това не е за тук но доста хора искам да ми отговорят на въпроса ако може!!!и админа да ме извини!!! искам да попитам дали е възможно поставянето на диготален климатроник на мястото на този сас вратките и къде е възможно това ако някои знае благодаря предварително коолеги.
Не може щото едното е с жила а другото си има система с моторчета дето го управляват

Re: ВЪПРОС!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nightmare написа:to6o6o написа:Колеги извиняам се знам че това не е за тук но доста хора искам да ми отговорят на въпроса ако може!!!и админа да ме извини!!! искам да попитам дали е възможно поставянето на диготален климатроник на мястото на този сас вратките и къде е възможно това ако някои знае благодаря предварително коолеги.
Не може щото едното е с жила а другото си има система с моторчета дето го управляват
Е как да не може. С пари всичко става. Някой го беше смятал, ама беше 1500+ лева...
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
- Lacho
- ентусиаст
-
- Кара: 525XD LCI
Може и не е много сложно, сменя вътрешната част, дисплея+парното и това е 

0878 500 286
Chip Tuning ПРОМОЦИИ EDC15; EDC16; EDC17; Имобилайзери; FAP & DPF OFF;