тест драйв на 2 уникални автомобила
Модератори: mitaka7, Общи модератори
36 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Значи казаха ми че в България има 3 броя от късата версия продадени а и този 57 от моите снимки също е поръчан за Бг - но това е напотвърдено инфо а и г-н Кагенек каза че таза 62-ка му е личния автомобил а другия е рекламен за изложение - или в София някъде с/у метро или заминава директно за Турция - не се знаеше точно . Както и да е някои от вас може вече да са ги видяли - трябва да са били пред Шератон около 2-3 час-а , а и между другото кой нормален човек би платил такива пари за кола която е пристигнала от Германия на собствен ход ... аз не бих особенно като знам Ро и Бг пътищата - затова мисля че са рекламни .
62-ката беше на 50 000км и имаше доста забележки - най очевадната беше спуканото предно стъкло но вероятно е от преминаването през северната ни съседка а 57-цата беше чисто нова - невероятна .
А между другото модела означава дължината на автомобила 57 е 5.7м а 62 6.2м за сравнение 760ил е 5.16м - едно от интересните неща беше в първия момент като се направят седалките в легнало полужение и при тази огромна дължина на задните врати е невъзможно да достигнеш дръжката и да затвориш вратата нооо веднага ме светнаха че тя се затваря чрез бутон на удобно място
Хората са помислили за всичко ... за феновете на аудио имаше долби дигитал аудио със само 23 говорителя ...
62-ката беше на 50 000км и имаше доста забележки - най очевадната беше спуканото предно стъкло но вероятно е от преминаването през северната ни съседка а 57-цата беше чисто нова - невероятна .
А между другото модела означава дължината на автомобила 57 е 5.7м а 62 6.2м за сравнение 760ил е 5.16м - едно от интересните неща беше в първия момент като се направят седалките в легнало полужение и при тази огромна дължина на задните врати е невъзможно да достигнеш дръжката и да затвориш вратата нооо веднага ме светнаха че тя се затваря чрез бутон на удобно място

[img]http://drifting-bg.info/landicar/landi.jpg/img]
- Cult Society
- кандидат ентусиаст
-
двуцветния - кремаво и зелен металик - май дългия .... го тестваха днес шофьорите при нас днес ..... ще има отзиви скоро
Сетих се нещо. Макар и off topic в "24 часа" в съботния брой имаше статия за двете лимузини. На късата база цената тръгва от 800 000 лв., за дългата от 1 000 000 лв. Има екстри, но не е невъзможно да се "накичи" още.
Между задната и предната седалка на тавана има същите датчици, както зад волана, за удобство на пътниците, да следят скороста, оборотите. Пълен шаш.
14 са общо автомобилите, които обикалят Европа.
И аз специално се загледах в марката на гумата му и с изненада открих, че са марка Continental ContiWinterContact. Това ми направи силно впечатление. Отделно цената на самите лимузини и красотата им. А в статията от вестника имаше догатка, че май ще се "купи" единия от тях... за шефа на НСО
ако добре си спомням.

Между задната и предната седалка на тавана има същите датчици, както зад волана, за удобство на пътниците, да следят скороста, оборотите. Пълен шаш.

14 са общо автомобилите, които обикалят Европа.
И аз специално се загледах в марката на гумата му и с изненада открих, че са марка Continental ContiWinterContact. Това ми направи силно впечатление. Отделно цената на самите лимузини и красотата им. А в статията от вестника имаше догатка, че май ще се "купи" единия от тях... за шефа на НСО

Да караш Peugeot е страст!
- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
Мога само да се поклоня пред това творение на изкуството
btw. Eva Continental e марката гуми с които МБ е сключил догоров всики нови автомобили излизат от заворидте с такива гуми .. знам го защото един приятел си купи нова С класа и беше със същите !

btw. Eva Continental e марката гуми с които МБ е сключил догоров всики нови автомобили излизат от заворидте с такива гуми .. знам го защото един приятел си купи нова С класа и беше със същите !

R.I.P Landikar
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
- ASEsound systems
- кандидат ентусиаст
-
ХА-ХА-ХА,а някой видя ли ръждясалите болтове на джантата?
все пак е кола от 300к EURO,eeeeee,на DAEWOO болтовете ръждясват.
Много ми е чудно дали някога ROLSS ROYCE и FERRARI ще тръгнат,ей така като на пазара,елате вижте моята кола е най хубава,виж кви екстри има,купете я,много е добра.....
ХА-ХА-ХА ръждясали болтове....
Ей много ме е яд на тея хора дето са дали заявка да си купят такава кола(става въпрос за България,вече двама души със сигурност си поръчали)Абе от каде тея пари веееееееее 900к лева за кола която не им е единствената,няма ли кой да ги утрепе тия измамници и крадци бе,
МОЛЯ,никой да не ме репликира!!!
П.П. Колата е добра,но ако е 150к EURO.
Tова е лично мое мнение,но е факт че болтовете на джантата са ръждясали!!!
все пак е кола от 300к EURO,eeeeee,на DAEWOO болтовете ръждясват.
Много ми е чудно дали някога ROLSS ROYCE и FERRARI ще тръгнат,ей така като на пазара,елате вижте моята кола е най хубава,виж кви екстри има,купете я,много е добра.....
ХА-ХА-ХА ръждясали болтове....
Ей много ме е яд на тея хора дето са дали заявка да си купят такава кола(става въпрос за България,вече двама души със сигурност си поръчали)Абе от каде тея пари веееееееее 900к лева за кола която не им е единствената,няма ли кой да ги утрепе тия измамници и крадци бе,
МОЛЯ,никой да не ме репликира!!!
П.П. Колата е добра,но ако е 150к EURO.
Tова е лично мое мнение,но е факт че болтовете на джантата са ръждясали!!!

0889424666
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
rtzankov написа:Eva Continental e марката гуми с които МБ е сключил догоров всики нови автомобили излизат от заворидте с такива гуми .. знам го защото един приятел си купи нова С класа и беше със същите !

ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna
- n1tr0s0x1d3s1st3m
- младши ентусиаст
-
LuBo1 написа:колко горят тия коли
хахаха горят яку
първо като си я купиш ти изгаря джоба или банковата сметка
и после докато си я караш ти изгасва портофеила

По-добре корем от бира, отколкото гърбица от работа...
йохохо... КАСА бира и бутилка ром в КОВЧЕГА на... шофьора... не си в морето
не карай пил - стигни жив!
йохохо... КАСА бира и бутилка ром в КОВЧЕГА на... шофьора... не си в морето

- BESSNIA
- Разработва двигатели и хотели
-
- Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
- Мечтае да кара: отново м3 е30 :)
Не знам това как ше го карат по улиците представете си ,че тамън сте го измили и лъснали и от некаде се излети бай Иван с москвича тамън ,обърнал 5-тата ракия. :x :x
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
LuBo1 написа:колко горят тия коли
Спорд мен не хар4ат много за тези двигатели, защото МБ S500 май смесено харчи 12л.
36 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3