Продаване на коли. Морал и етика

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 24 Окт 2007, 8:31

sonny написа:От многото смени на коли или бараки, се опитах да се науча на едно нещо, но уви неуспях напълно да го изкореня. А именно, да се привързвам към кола, просто като се привържеш към един невъодушевен ан пръв поглед предмет и започваш стремглаво да етиш надолу. Та това са куп ламарини забога.

Да де, куп ламарини, ама едно е, когато на купа ламарини седи синьо-бялата перка, друго е, когато пише "Киа", да речем... нали? Не вярвам в тоя форум да има много хора, за които една кола да е просто куп ламарини. ati беше написал нещо по въпроса в една от неговите истории...

На мен лично би ми било много чоглаво, ако трябваше да си продам Е39-ката... И със сигурност нямаше да я тормозя "като за последно". :roll:
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 24 Окт 2007, 10:07

Alexi написа:4 дни преди да продам моята 320 и смених накрайник ,купих най скъпия който имаше в магазина ... 1-2 седмици преди това и смених 3те ролки + 2та ремъка - имаше още хляб в тях но исках да е перфектна ..още ми е пред очите как завива в обратна посока и потегля ,от тогава не съм я виждал :(

Аз мойто купенце го погалих за последно,като 4е ли е 4овек... и аз не съм го виждал оттогава :( баси мъката ...
А по темата,до последно си го оправях и стягах,два дена преди да го вземат смених консумативи,и на купува4а му казах вси4ко от-до...и то преди да взема и стотинка :roll:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 535i, S500

Мнение от furiozo » 24 Окт 2007, 10:53

Имах Опел Астра GSI и карах с нея някъде към 2 години. Бях я стегнал, никакви забележки нямаше, а и не я бях мъчил изобщо. Беше си кукла. И сега лятото я продадох в перфектно състояние на едно момче, което много и се радва и адски е доволен. Сега като се замисля, се радвам, че е в негови ръце, защото момчето е свестно и ще се грижи за нея. :)

Предишна

Назад към Извън Темата