Странно скърцане от предното окачване
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Странно скърцане от предното окачване
Здравейте!
Значи да попитам защото несъм много сигурен от какво идва тоя звук отпред. Получава се единствено когато преминавам примерно спящи полицаи. Звукът е нещо средно между скърцане и стържене. Иначе през дупките не издава никакви такива звуци.
Според мен са изпуснали амортисьорите, ама да ви попитам и вас че в момента съм в Холандия и чак след месец се връщам. А и холандския ми не е много добър и нещо с майсторите ми е трудно да се разбера
Значи да попитам защото несъм много сигурен от какво идва тоя звук отпред. Получава се единствено когато преминавам примерно спящи полицаи. Звукът е нещо средно между скърцане и стържене. Иначе през дупките не издава никакви такива звуци.
Според мен са изпуснали амортисьорите, ама да ви попитам и вас че в момента съм в Холандия и чак след месец се връщам. А и холандския ми не е много добър и нещо с майсторите ми е трудно да се разбера
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Шарнирче , колега. Те издават едно специфично, дразнещо скърцане когато "изсъхнат".
Амортесьорите правят ебати дискотеката, все едно ще се разглоби цялата предница
Може да пробваш с спринцофка и малко масло да ги смажеш шарнирите - би трябвало да се оправят
Амортесьорите правят ебати дискотеката, все едно ще се разглоби цялата предница

Може да пробваш с спринцофка и малко масло да ги смажеш шарнирите - би трябвало да се оправят

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
Има външен и вътрешен шарнир.И двата се сменят,без да се налага да сменяш носача.
Външния е около 40 лв/бр.,а вътрешния - около 30 лв.
Външния е около 40 лв/бр.,а вътрешния - около 30 лв.

5 мнения
• Страница 1 от 1