Рутинни проверки
Модератор: Общи модератори
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Рутинни проверки
Така може ли някой да ми каже.
Първо може ли Охранителна Полиция да ме спира.
Второ може ли да ме спират на тумни и сумрачни места, или някъде в закона пишпеше, че полицайте трябва да ме спират само на добре осветени места и да са със сигнални жилетки?
Повод за въпроса ми
Първо може ли Охранителна Полиция да ме спира.
Второ може ли да ме спират на тумни и сумрачни места, или някъде в закона пишпеше, че полицайте трябва да ме спират само на добре осветени места и да са със сигнални жилетки?
Повод за въпроса ми
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Да могат да те спират,но не могат да ти кажат например "карахте с превишена скорост" или нещо по правилника за движение...
Могат само за проверки по документи и лица.
Няма проблем, че са без жилетки или коли, в случая са били пеши патрул на охранителна полиция
А и не забравяй, че това им е работата, да се съмняват във всеки
Могат само за проверки по документи и лица.
Няма проблем, че са без жилетки или коли, в случая са били пеши патрул на охранителна полиция

А и не забравяй, че това им е работата, да се съмняват във всеки

- KickingKing
- ентусиаст
-
Ако те спрат според член 103 трябва сигнала да е ясен, че е за теб. И в него или в друг (мога да проверя) пише, че трябва да са на осветено място и да се виждат. Да не са зад коли, храсти, дървета и т.н.
Утре съм в съда заради такива парцали, че обжалвам.
Утре съм в съда заради такива парцали, че обжалвам.

Изяж бобър - спаси дърво!

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Taзи вечер мисля да бъда много внимателен, щото не ми се дава подкуп като предишния Вторник, а и не ми се губят половината точки от книжката. Благодаря за предупреждението, MARFI продължавай в същия дух колега, пускаш полезни теми с предупреждения последно време. Иначе е много досадно това постоянно спиране, тука в Дружба колко пъти ми се случи вече, почвам и аз да се дразня
Веднъж ме спряха посред бял ден на 5 метра от входа ми, паркирали пред моето място пред блока и ме държаха 15 минути пак се обаждаха по станцията, питаха ме дали имам наркотици в мен, кви ли не измишльотини.

BMW only!
Тя полицията за това е полижия да може да спира и проверява и това не е най-лошото
Лошото е когато "рутинната" проверка клони към "тенденциозна" и когато теб те спрат за нищо, а в същото време фрапиращи нарушения не се забелязват въобще и когато имаш нужда от точно тия проверяващи тях ги няма никакви ....
Лошото е когато "рутинната" проверка клони към "тенденциозна" и когато теб те спрат за нищо, а в същото време фрапиращи нарушения не се забелязват въобще и когато имаш нужда от точно тия проверяващи тях ги няма никакви ....
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
tsb_bg написа:///peter написа:Фрапиращите нарушения се правят от лъскавите коли, а нали се сещаш, че и ти да си няма да ги спреш
Със сигурност няма да се набутам сам между шамарите, но и няма да си избивам комплексите върху тези с по-нелъскавите коли
Е избиване на комплекси не мисля

24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2