Помощ за номер в КАТ .....
Модератор: Общи модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Помощ за номер в КАТ .....
Значи проблема е следния: Един познат си купува чисто ново Пежо на лизинг и иска да си сложи хубав номер. От пежо му казват да ходи в кат и да вземе молба за номер и да им я занесе , тъй като идвал човек от КАТ при тях и поставял номера. Отива той в КАТ , а там му заявяват , че след като колата не е там немогат и не е минала през канала немогат да му дадат никаква молба за хубав номер. След като им обяснява , че от Пежо са му казали , че колата въобще няма да ходи в КАТ - ония му викат , че нямало такова нещо , а всички коли минават от там. И така само си прехвърлят топакта от Пежо към КАТ и от КАТ към Пежо.
Някой знае ли как може тоя човек да си вземе хубав номер или е невъзможно да имаш нова кола и хубав номер?
Някой знае ли как може тоя човек да си вземе хубав номер или е невъзможно да имаш нова кола и хубав номер?
Просто тия от пежо не им се занимава. Трябва като подават документите на колите ( щото те ходят обикновенно с няколко) да кажат за тая искам ....... номер и да попълнят молбата. А при тях наистина идван на крака ама само да сверяват рамата, двг. и после да им тургат номерата. Но за да дойдат на крака трябва да са подали документите и молбата за номер. И да не ти излизат с номера требе лично, щото аз съм минавал няколко автомобила за "хубави" номера без да са на мое име и не ми искат нищо.
grnka написа:хем пежо на лизинг хем гъзарски номер...сори но твоя приятел кърти мивки...и после какво?ще гледа лошо зад прозореца?и отзад ОВ 4444 АР и една лепенка Франс Ауто лизинг...бриииееее!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
По добре да си купи ново Пежо на лизинг и на него да сложи хубав номер , отколкото да си купи 10-15 годишна кошница в кеш и да и сложи хубав номер както правят повечето в последно време.
- Facheff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 740xd lci M-Packet
grnka написа:хем пежо на лизинг хем гъзарски номер...сори но твоя приятел кърти мивки...и после какво?ще гледа лошо зад прозореца?и отзад ОВ 4444 АР и една лепенка Франс Ауто лизинг...бриииееее!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Т'ва можеше и да си го спестиш

- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
///sasho написа:grnka написа:хем пежо на лизинг хем гъзарски номер...сори но твоя приятел кърти мивки...и после какво?ще гледа лошо зад прозореца?и отзад ОВ 4444 АР и една лепенка Франс Ауто лизинг...бриииееее!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
По добре да си купи ново Пежо на лизинг и на него да сложи хубав номер , отколкото да си купи 10-15 годишна кошница в кеш и да и сложи хубав номер както правят повечето в последно време.
немоа да разбера някои хора като се вманиячат по хубав номер
и кат ти е хубав номера си хванал господ за х...
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
ново пеЖО
даи ше му докараме на 1-2г от германия на половин пари дето ше даде за ново
една мацка си продава 206 4 врати сив металик 2005-та 1.4 клима на 10 000 км ако е нещо такова да свирка още е в гранция и е на лизинг
плаща 4000 лв и си поема лизинга които е още не знам колко (ако си търси такава малка кола де
)
с здраве

една мацка си продава 206 4 врати сив металик 2005-та 1.4 клима на 10 000 км ако е нещо такова да свирка още е в гранция и е на лизинг

плаща 4000 лв и си поема лизинга които е още не знам колко (ако си търси такава малка кола де

с здраве
BMW-E39 написа:ново пеЖО![]()
една мацка си продава 206 4 врати сив металик 2005-та 1.4 клима на 10 000 км ако е нещо такова да свирка още е в гранция и е на лизинг![]()
плаща 4000 лв и си поема лизинга които е още не знам колко (ако си търси такава малка кола де)
с здраве
Не взима такова , а нещо доста по голямо.
Пък и ако човека е искал втора употрба отдавна да си е докарал.
Толкова мнения , а само един смислов отговор.
stambo_81dg написа:///sasho написа:grnka написа:хем пежо на лизинг хем гъзарски номер...сори но твоя приятел кърти мивки...и после какво?ще гледа лошо зад прозореца?и отзад ОВ 4444 АР и една лепенка Франс Ауто лизинг...бриииееее!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
немоа да разбера някои хора като се вманиячат по хубав номер
и кат ти е хубав номера си хванал господ за х...
Що бе Стъни,тва не е мания,просто като отида да регестрирам някоя кола човека сам си предлага да се поровя по кашончето да видя какво има,

- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
GVT написа:...
Що бе Стъни,тва не е мания,просто като отида да регИстрирам някоя кола човека сам си предлага да се поровя по кашончето да видя какво има,само четирите еднакви не барам ,че там иска кихане ...
Как пък го измисли това? Плащат се всички "хубави" номера. Естествено такива от рода на 3456 не са регламентирани и може да минеш без пари. Но всичко, което е "чифтови", "огледални", "кръгли", "еднакви в чифта", "четири еднакви" се плаща. И то по различна тарифа(има си специална заповед по въпроса). Но какво ли разбирам аз? Нямам си човек в КАТ, който да ми дава да си ровя из кашончето! (само за твоя консумация, тъстът беше до скоро началник на регистрацията на КАТ-В. Търново). Айде стига сме писали глупости, дори и в раздел "Извън темата"!

- Veson
- младши ентусиаст
-
- Кара: E87 120d
- Мечтае да кара: x6
А ако искам номер (примерно 3 еднакви числа) веднага ли става ? Или се чака известно време, докато го израбоят ?? И ако съм с временни номера какво се случва ако се чака повече от 2 седмици ??
stay tuned

TheBoss написа:GVT написа:...
Що бе Стъни,тва не е мания,просто като отида да регИстрирам някоя кола човека сам си предлага да се поровя по кашончето да видя какво има,само четирите еднакви не барам ,че там иска кихане ...
Как пък го измисли това? Плащат се всички "хубави" номера. Естествено такива от рода на 3456 не са регламентирани и може да минеш без пари. Но всичко, което е "чифтови", "огледални", "кръгли", "еднакви в чифта", "четири еднакви" се плаща. И то по различна тарифа(има си специална заповед по въпроса). Но какво ли разбирам аз? Нямам си човек в КАТ, който да ми дава да си ровя из кашончето! (само за твоя консумация, тъстът беше до скоро началник на регистрацията на КАТ-В. Търново). Айде стига сме писали глупости, дори и в раздел "Извън темата"!![]()
![]()
Така е,но 30 или 50 лева ,в зависимост от номера ,дали регистрацията ще е60 или 90,110 лева нема значение,мисълта ми беше ,че за 4 еднакви говорим за съвсем друга цифра..Ако ти примерно имаш приятел доктор и отидеш в болницата при него няма ли да ти обърне повече внимание?

20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2