Помощ за номер в КАТ .....

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Помощ за номер в КАТ .....

Мнение от ///sasho » 22 Окт 2007, 18:37

Значи проблема е следния: Един познат си купува чисто ново Пежо на лизинг и иска да си сложи хубав номер. От пежо му казват да ходи в кат и да вземе молба за номер и да им я занесе , тъй като идвал човек от КАТ при тях и поставял номера. Отива той в КАТ , а там му заявяват , че след като колата не е там немогат и не е минала през канала немогат да му дадат никаква молба за хубав номер. След като им обяснява , че от Пежо са му казали , че колата въобще няма да ходи в КАТ - ония му викат , че нямало такова нещо , а всички коли минават от там. И така само си прехвърлят топакта от Пежо към КАТ и от КАТ към Пежо.

Някой знае ли как може тоя човек да си вземе хубав номер или е невъзможно да имаш нова кола и хубав номер?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 22 Окт 2007, 18:42

Просто тия от пежо не им се занимава. Трябва като подават документите на колите ( щото те ходят обикновенно с няколко) да кажат за тая искам ....... номер и да попълнят молбата. А при тях наистина идван на крака ама само да сверяват рамата, двг. и после да им тургат номерата. Но за да дойдат на крака трябва да са подали документите и молбата за номер. И да не ти излизат с номера требе лично, щото аз съм минавал няколко автомобила за "хубави" номера без да са на мое име и не ми искат нищо.

ентусиаст
Аватар

Мнение от grnka » 22 Окт 2007, 18:46

хем пежо на лизинг хем гъзарски номер...сори но твоя приятел кърти мивки...и после какво?ще гледа лошо зад прозореца?и отзад ОВ 4444 АР и една лепенка Франс Ауто лизинг...бриииееее!!! :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от add1cted » 22 Окт 2007, 18:47

Дам, на тия от Пежо не им се занимава... Ние сме взимали 3 нови пежа и винаги питат за номера какъв искаме и те се оправят с това нещо и не ни занимават с глупости...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///sasho » 22 Окт 2007, 19:04

grnka написа:хем пежо на лизинг хем гъзарски номер...сори но твоя приятел кърти мивки...и после какво?ще гледа лошо зад прозореца?и отзад ОВ 4444 АР и една лепенка Франс Ауто лизинг...бриииееее!!! :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

По добре да си купи ново Пежо на лизинг и на него да сложи хубав номер , отколкото да си купи 10-15 годишна кошница в кеш и да и сложи хубав номер както правят повечето в последно време.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 740xd lci M-Packet

Мнение от Facheff » 22 Окт 2007, 19:28

grnka написа:хем пежо на лизинг хем гъзарски номер...сори но твоя приятел кърти мивки...и после какво?ще гледа лошо зад прозореца?и отзад ОВ 4444 АР и една лепенка Франс Ауто лизинг...бриииееее!!! :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Т'ва можеше и да си го спестиш :winky:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Х5

Мнение от stambo_81dg » 22 Окт 2007, 20:04

///sasho написа:

По добре да си купи ново Пежо на лизинг и на него да сложи хубав номер , отколкото да си купи 10-15 годишна кошница в кеш и да и сложи хубав номер както правят повечето в последно време.

немоа да разбера някои хора като се вманиячат по хубав номер
и кат ти е хубав номера си хванал господ за х...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E70

Мнение от El Diablo » 22 Окт 2007, 20:13

ново пеЖО :mhihi:
даи ше му докараме на 1-2г от германия на половин пари дето ше даде за ново :mhihi:
една мацка си продава 206 4 врати сив металик 2005-та 1.4 клима на 10 000 км ако е нещо такова да свирка още е в гранция и е на лизинг :mhihi:
плаща 4000 лв и си поема лизинга които е още не знам колко (ако си търси такава малка кола де :mhihi:)
с здраве

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///sasho » 22 Окт 2007, 20:25

BMW-E39 написа:ново пеЖО :mhihi:
даи ше му докараме на 1-2г от германия на половин пари дето ше даде за ново :mhihi:
една мацка си продава 206 4 врати сив металик 2005-та 1.4 клима на 10 000 км ако е нещо такова да свирка още е в гранция и е на лизинг :mhihi:
плаща 4000 лв и си поема лизинга които е още не знам колко (ако си търси такава малка кола де :mhihi:)
с здраве

Не взима такова , а нещо доста по голямо.
Пък и ако човека е искал втора употрба отдавна да си е докарал.
Толкова мнения , а само един смислов отговор.

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 22 Окт 2007, 20:56

stambo_81dg написа:
///sasho написа:

немоа да разбера някои хора като се вманиячат по хубав номер
и кат ти е хубав номера си хванал господ за х...

Що бе Стъни,тва не е мания,просто като отида да регестрирам някоя кола човека сам си предлага да се поровя по кашончето да видя какво има, ;) само четирите еднакви не барам ,че там иска кихане :mhihi:само един път съм искал номер по желание и чаках няколко месеца,ама все пак беше за 60 годишнината за бащата ,6000.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от euroto » 23 Окт 2007, 0:05

Новото Пежо на лизинг точно след 2 години ще е не кошница ами да не говоря какво :mhihi: .
За номера - просто не им се занимава ...
Изображение

Полковника
Аватар
Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

Мнение от TheBoss » 23 Окт 2007, 7:53

GVT написа:...
Що бе Стъни,тва не е мания,просто като отида да регИстрирам някоя кола човека сам си предлага да се поровя по кашончето да видя какво има, ;) само четирите еднакви не барам ,че там иска кихане ...

Как пък го измисли това? Плащат се всички "хубави" номера. Естествено такива от рода на 3456 не са регламентирани и може да минеш без пари. Но всичко, което е "чифтови", "огледални", "кръгли", "еднакви в чифта", "четири еднакви" се плаща. И то по различна тарифа(има си специална заповед по въпроса). Но какво ли разбирам аз? Нямам си човек в КАТ, който да ми дава да си ровя из кашончето! (само за твоя консумация, тъстът беше до скоро началник на регистрацията на КАТ-В. Търново). Айде стига сме писали глупости, дори и в раздел "Извън темата"! :evil: :evil: :evil:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ...

Мнение от 520i » 23 Окт 2007, 16:23

:mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E87 120d
Мечтае да кара: x6

Мнение от Veson » 23 Окт 2007, 16:35

А ако искам номер (примерно 3 еднакви числа) веднага ли става ? Или се чака известно време, докато го израбоят ?? И ако съм с временни номера какво се случва ако се чака повече от 2 седмици ??
stay tuned
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 23 Окт 2007, 17:31

TheBoss написа:
GVT написа:...
Що бе Стъни,тва не е мания,просто като отида да регИстрирам някоя кола човека сам си предлага да се поровя по кашончето да видя какво има, ;) само четирите еднакви не барам ,че там иска кихане ...

Как пък го измисли това? Плащат се всички "хубави" номера. Естествено такива от рода на 3456 не са регламентирани и може да минеш без пари. Но всичко, което е "чифтови", "огледални", "кръгли", "еднакви в чифта", "четири еднакви" се плаща. И то по различна тарифа(има си специална заповед по въпроса). Но какво ли разбирам аз? Нямам си човек в КАТ, който да ми дава да си ровя из кашончето! (само за твоя консумация, тъстът беше до скоро началник на регистрацията на КАТ-В. Търново). Айде стига сме писали глупости, дори и в раздел "Извън темата"! :evil: :evil: :evil:

Така е,но 30 или 50 лева ,в зависимост от номера ,дали регистрацията ще е60 или 90,110 лева нема значение,мисълта ми беше ,че за 4 еднакви говорим за съвсем друга цифра..Ако ти примерно имаш приятел доктор и отидеш в болницата при него няма ли да ти обърне повече внимание?
Изображение

Следваща

Назад към Извън Темата