Yes, FERRARI взе и двете титли !!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 22 Окт 2007, 17:36

формулата спрях да я гледам,откакто пуснаха разни тъпаци,грозни да коментират!
освен иван тенчев,друг не понасям,защото той като води,доста неща(технически)обясняваше и има покритие!
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 22 Окт 2007, 22:25

pavlin_e30 написа:формулата спрях да я гледам,откакто пуснаха разни тъпаци,грозни да коментират!
освен иван тенчев,друг не понасям,защото той като води,доста неща(технически)обясняваше и има покритие!

Тук не си прав, МОмчил Манчев е един страхотен коментатор, все пак е отскоро в таз сфера и му трябва малко дикция може би, но е наясно със спорта на 1000%

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 22 Окт 2007, 22:39

sonny написа:
pavlin_e30 написа:формулата спрях да я гледам,откакто пуснаха разни тъпаци,грозни да коментират!

Тук не си прав, МОмчил Манчев е един страхотен коментатор, все пак е отскоро в таз сфера и му трябва малко дикция може би, но е наясно със спорта на 1000%
Сонка догодина ще им покажем на Фераристите кво означава черното :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 23 Окт 2007, 0:30

WilliamsF1Team написа:
LiX написа:
WilliamsF1Team написа:Хамилтъъъъъъъъъннн... :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown:
Най-великия е!!! Мразя Мерцедес, но няма пилот който да кара толкова агресивно. Аз съм влюбен в стила му на каране. Колкото и да изостава има хъс да се бори и да мачка. На кой му стиска да прави такива ненормални изпреварвания. Нали е мъжки спорт. Той е най-големия мъж там. Ферари имаха изключителна тактика на старта, няма такава тактика. Спряха Хамилтън в началото още. След това как се прееба шибания болид. Айде кажете ми. На мен акъла не ми го побира. Прецака се и изведнъж се оправи. Е мама му стара как все на него бе. Как? Той е пилота, който тоя сезон доказа най-много, че заслужава титлата, а накрая жалкия му отбор не му го позволи. За мен той е велик, не гледам на него като член на Макларън, гледам на него като на Луис Хамуилтън-един велик пилот... :!: :!: :!:

:bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown:

Според мен няма какво толкова да се чудиш защо се прееба болида на Хамилтън :mhihi: По същата логика защо на Кими се прееба окачването в последната обиколка на Нюрбургринг преди няколко години... то отговора е пределно ясен. МакЛарън може да правят бързи коли но не и надеждни ;) По-скоро чудо е че Хамилтън въобще завърши :mhihi:

Искам да си сложиш ръката на сърцето и да ми кажеш наистина ли мислиш, че това е случайно, а не дело на екипа... :?:

А защо тогава Хамилтън не завърши 6-ти... :?:

немаше как да стане щото пред него беха 2те ферарита и чак тогава 6тия .... нали се сещаш как щеше да ги мине ама не тоя път :)
а черния да си бега на некои остров да яде банана :lol:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

ре

Мнение от SkyWalker » 23 Окт 2007, 8:30

Някак си ми става странно как във форума на феновете на BMW се превъзнасят спортните успехи на Ferrari :roll: :confused:

Да Ви кажа, аз пък съм фен на BMW във F1 и ми е криво, че нашите нищо не направиха 8)
///M Club Member

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 23 Окт 2007, 9:50

Лично аз мисля, а и както се написа по-горе, че тази тема вече се изчерпа, тук имадва лагера и един трети леко поразочарован. Това е момчета и аз обожавам марката, но не марките ме влекат във формулата, а карането на пилотите. Вярно е, че марката има доста голям процент в цялата работа, но мен си ме кефи човека и толкоз. Щете нещете, ще го гледате и догодина Школадовия по подиумите и толкоз. Дано сачмо да отиде в по-свестен отбор, където да му дадат картбланш, да си разгърне възможностите.

старши ентусиаст
Аватар

Re: ре

Мнение от eraziel » 23 Окт 2007, 11:22

SkyWalker написа:Някак си ми става странно как във форума на феновете на BMW се превъзнасят спортните успехи на Ferrari :roll: :confused:

Да Ви кажа, аз пък съм фен на BMW във F1 и ми е криво, че нашите нищо не направиха 8)

Това, което направиха BMW е доооооста повече от "нищо", дори не знам дали наистина не си даваш сметка за напредъка им или просто те е яд, че не взеха титлата и за това така говориш :)
In Ban We Trust!

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 23 Окт 2007, 17:51

След състезанието всички твърдяха, че причината за загубата на Хамилтън се дължеше на повреда в скоростната кутия.
Днес обаче най-накрая хлапето си призна истината...

http://formula1.bg/news.php?id=2128

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 23 Окт 2007, 18:00

Живи и здрави, догодина няма да го натисне 8)
In Ban We Trust!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от SkyWalker » 23 Окт 2007, 18:59

eraziel написа:
SkyWalker написа:Някак си ми става странно как във форума на феновете на BMW се превъзнасят спортните успехи на Ferrari :roll: :confused:

Това, което направиха BMW е доооооста повече от "нищо", дори не знам дали наистина не си даваш сметка за напредъка им или просто те е яд, че не взеха титлата и за това така говориш :)

Ти кой подвиг точно имаш предвид?
///M Club Member

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 23 Окт 2007, 19:14

Къде точно я видя тази дума - подвиг :roll:
И не смятам, че 2ро място при конструкторите е нищо, то хубаво да е максималист човек, но все пак да не се самозабравяме :) Догодина 1 място напред и т'ва е :winky:
In Ban We Trust!

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 23 Окт 2007, 23:22

SkyWalker написа:Да Ви кажа, аз пък съм фен на BMW във F1 и ми е криво, че нашите нищо не направиха 8)

Ако следиш крехката история на BMW Sauber, щеше да си наясно, че всъшност плана за тази година беше преизпълнен.
Шефа на отбора, Марио Тейсен, даде ясен план в началото на предишния сезон какви точно са целите на отбора за идните години.

BMW не е Тойота или Хонда. Компанията няма да налива пари за да се въртят два болида в 16 състезания годишно само за да не са по-назад от Мерцедес например.

Първия сезон на отбора беше през 2006-та. Тогава, когато Рено стана световен шампион. В крайното класиране ние завършихме 5-ти с 36 точки.
Тази година приключи втория сезон за отбора. Втори сме с 101 точки, оставяйки миналогодишния шампион Рено с два пъти по-малко точки след нас.
Пилотите на отбора се качиха няколко пъти на стълбичката, болидите ни почти всяко състезание завършват без технически проблеми. Пилотите показват страхотно постоянство в класирането си и неведнъж надлъгваха някой от лидерите.
Да напомням ли как доскорошния тест пилот на отбора и сегашен титуляр - Роберт Кубица преди няколко състезания накара Фелипе Маса в продължение на 13 обиколки преди финала да гледа надписа BMWPower на задното крило и да не може нищичко да направи. Да напомням ли, че само Ферари могат да си позволят да спират толкова късно, колкото нашите болиди. Да напомням ли как Фернандо Алонсо неколкократно е бил изпреварван от Ник Хайдфелд и си спечели подигравките на коментаторите, че познава задницата на баварските болиди по-добре от самите механици на Заубер.

И това е втория сезон като самостоятелен отбор. И ти разправяш, че нищо не били направили?! Ти изобщо следиш ли Формулата и наясно ли си какво точно говориш?!

Старши ентусиаст
Аватар

Мнение от rosen.kolarov » 23 Окт 2007, 23:36

Асене, на всички ни се иска повече и повече, дано следващия сезон е
по-успешен от завършилия наскоро, а последващия да сме шампиони.
Личното ми мнение е че "бързия" Ник не е за нашия отбор, а иначе
Кубица ме кефи.
Изображение

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 23 Окт 2007, 23:41

Твърде отдавна гледам формула,а тогава още нямаше БМВта ! Имало е още в ерата на турботата,ма па тогава още не съм гледал! Та за тва некакси ми е трудно да се хвърля в сектата на запалените!Иначе Кубица е железен и има хъс-за разлика от Хафелд,както спомена и Росен. Трудно е човек да си промени настройките,ма нищо не е невъзможно!
Обичам си наща марка,но във формулата некакси не ми идва от вътре!Да беха пуснали нещо в ралитата поне,а то там-оставили френските мастии да мачкат!!! :evil:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Gamena » 24 Окт 2007, 17:51

За мене нещо има тука
Тва не ми се вижда реално
'Настиснал копчето за pit lane speed'
е кво е тва бе да не съм от Левуново
Искренно се надявам 'натискането'
да е неволно :confused:
А да не е некъф цирк и споразумения
след скандала м/у Макларън и Ферари

ПредишнаСледваща