щели да подаряват коли срещу sms ..
Модератор: Общи модератори
58 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Айде стига се впрягахте за простотии бе, кво толко го мислите - българина така, българина онака - всеки си решава за себе си, живейте си живота
Баси и споровете водите тук, струва ми се, че имаме нужда повече да се забавляваме с БМВ-тата отколкото да обсъждаме някакви безмсилени неща. Гласувайте в анкетата и толкоз, кво ви дреме. Шоурум голямата схема 

BMW only!
- WilliamsF1Team
- старши ентусиаст
-
amd написа:Айде стига се впрягахте за простотии бе, кво толко го мислите - българина така, българина онака - всеки си решава за себе си, живейте си животаБаси и споровете водите тук, струва ми се, че имаме нужда повече да се забавляваме с БМВ-тата отколкото да обсъждаме някакви безмсилени неща. Гласувайте в анкетата и толкоз, кво ви дреме. Шоурум голямата схема
Еми то от такива като тебе дето не им пука к'во става под слънцето е така хавата... Всеки има лично мнение и сам решава кога да го изрази, а ти как реши да навлезнеш "с 200 в насрещното" един Господ знае...
- Richmond
- ентусиаст
-
- Кара: харабийската
- Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
- Детайли за колата: Пълно шукаритети!
WilliamsF1Team написа:Владо, никой от нас не те мисли за измамник, но представи си аз пращам СМС-и, пращам, пращам, пращам и мама му стара пуст късмет не ми връзва и това е. Веднага си казвам "измамници". Защо? Защото е такова самосъзнанието на българина, защото винаги е бил лъган и винаги ще бъде лъган. Ако трябва да пратя на бързи пари, на треска за злато, на злато за трески и т.н. колко мобилни оператора ще ме съдят за неплатени сметки? Май 3 от 3 възможни. В никакъв случай не те сравнявам с тях, но просто искам да ти ги дам като пример. Твърде много нашумяха случаите с Боби Цанков и водещи от неговия тип. Останаха много малко хора, които да имат доверие на тв предавания. Хайде ние знаем, че ти си Владо от форума и ни отваряш очите за доста неща. Но това го знаем тесен кръг хора. Ние и познатите ти да речем, ще ти вярваме, а останалите? За мен това в България е абсурдно. Свикнахме да гледаме загадки, в които се пита "Какъв плод ражда дървото круша?" и наградата е 1000000лв за позналия. Такова мнение сме си изградили за тези предавания и ние не можем да променим мирогледа на всички...![]()
Разбери, че ние не сме криви. Крива ни е държавата, в която живеем, толкова сме наплашени, че си броим рестото в магазина за да сме сигурни, че не са ни излъгали. Тук всичко е една голяма измама и зад всичко ужким красиво се крие една огромна пумия. И точно това наше мислене, което е един вид инстинкт за самосъхранение, ще ни срине...
Аз ти пожелавам успех. Ще се радвам, ако стане това и знам, че това не е поредната измама...
Много точно казано

Това чуство за самосъхранение ще ни срине, както ти се изрази

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Аз друг въпрос имам - що за автомобил ще е тоя за 3000лв??? Айде, BMW-тата почти ги изключихме, че едва ли ще подарявате дръгели, които после ще искат още 3000лв, че да станат на автомобили... тва ми е по-интересно да се даде по-точен отговор...
Mollov написа:Аз друг въпрос имам - що за автомобил ще е тоя за 3000лв??? Айде, BMW-тата почти ги изключихме, че едва ли ще подарявате дръгели, които после ще искат още 3000лв, че да станат на автомобили... тва ми е по-интересно да се даде по-точен отговор...
Че автомобили за тия пари колкото искаш, а Е30 за 3 лошо ли ще им е на някои

_!_
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Space написа:Mollov написа:Аз друг въпрос имам - що за автомобил ще е тоя за 3000лв??? Айде, BMW-тата почти ги изключихме, че едва ли ще подарявате дръгели, които после ще искат още 3000лв, че да станат на автомобили... тва ми е по-интересно да се даде по-точен отговор...
веднага давам мойто за 3к
ПИРФИЕКТНО ЙЕ!

You said: "Time will change!" What if it changes you?
vicho написа:Space написа:Mollov написа:Аз друг въпрос имам - що за автомобил ще е тоя за 3000лв??? Айде, BMW-тата почти ги изключихме, че едва ли ще подарявате дръгели, които после ще искат още 3000лв, че да станат на автомобили... тва ми е по-интересно да се даде по-точен отговор...
веднага давам мойто за 3к
ПИРФИЕКТНО ЙЕ!
Ето за това говорех

_!_
- Mollov
- Мародератор
-
Ае на мен примерно не ми се кара Е30.... и честно казано нищо друго освен BMW... но това съм само аз... но така или иначе за 3к не знам ква ще е тая кола, дето няма да ти подарят някъв боклук на 15+ години.... и нещо ми се губи идеята за "подарък", дето ще е без изненади в последствие... освен ако не внасят без никва печалба коли от чужбина, че така ше може да ти купят някоя за 2к евро, дето ще става за нещо...
Mollov написа:Ае на мен примерно не ми се кара Е30.... и честно казано нищо друго освен BMW... но това съм само аз... но така или иначе за 3к не знам ква ще е тая кола, дето няма да ти подарят някъв боклук на 15+ години.... и нещо ми се губи идеята за "подарък", дето ще е без изненади в последствие... освен ако не внасят без никва печалба коли от чужбина, че така ше може да ти купят някоя за 2к евро, дето ще става за нещо...
Ти пък какво искаш? Кола на 10 години и да е като нова? Ти не би карал, ама има хора дето на 30 годишна жигула ще се радват! И аз не бих карал такава кола, но бих я продал. Ти би ли отказал 3000 лева?
_!_
- Mollov
- Мародератор
-
Едва ли идеята в случая е да се предлагат "някви" коли и ако случайно???!?!? не ти се кара подобен "автомобил" за 3000лв да тръгнеш да го продаваш.... пък те какво имат в предвид под "автомобил за 3000лв", пък ти после за колко ще го продадеш - ходи разбери...
Може би ако се обяснят малко повече нещата т.е. да има повече яснота над идеята за подаряване на автомобили чрез предаването ще е по-лесно да се коментират нещата
Може би ако се обяснят малко повече нещата т.е. да има повече яснота над идеята за подаряване на автомобили чрез предаването ще е по-лесно да се коментират нещата

- Гост
-
а случайно некой по-запознат да може да каже колко кинти се изкарват от тия смс-и!?!? щото сме чували,че много!нема значение на колко стринки и вуйни се делят! и ше се даде некоя 30ка,ма ше артисат за Е39ка на предаване! смс-ите са си чиста проба изкарване на пари-така че ...не мерси!! по-добре ангажирайте зрителите с нещо друго,което не бърка малко в джоба им*само с 2лв* но като бръкне на много хора става интересно....
- Mollov
- Мародератор
-
SKISA написа:а случайно некой по-запознат да може да каже колко кинти се изкарват от тия смс-и!?!? щото сме чували,че много!нема значение на колко стринки и вуйни се делят! и ше се даде некоя 30ка,ма ше артисат за Е39ка на предаване!
От тия SMS-и самото предаване вади в най-добрият случай 1лв.... другият 1лв е за GSM оператора.... така че ще трябва поне 3000 човека да пратят по един SMS, че да им излезне работата на 0-ла... т.е. получават 3к, взимат кола за 3к...
Иначе и аз съм на мнение, че е по-удачно да се дават разни предметни награди като гуми, джанти, що не и тунинг, що не ремонт в определена сума пари.. и вместо един, за тия 3к нека са 3-ма...
- tin
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 328i
- Детайли за колата: Estoril blue Convertible - the best e36 :)
58 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4