щели да подаряват коли срещу sms ..

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Ако дават употребяван, но запазен автомобил всяко предаване, бих пратил sms с равностойност 2 лв.?!

Да, навит съм и на повече пари дори.
8
7%
Да, защо не - 2лв. са си ок.
28
25%
Понякога може и да пратя, ако ми харесва колата.
50
45%
Не, имам си кола.
25
23%

Общо гласове : 111

Аватар
Кара: e34, e36

Мнение от Kristopher » 22 Окт 2007, 18:19

logout написа:Дам, нагласьов винаги може да има... Преди време участвах в една такава схема заради един приятел, а не можех да му откажа :uups: . Как пък така точно аз спечелих и после му дадох наградата :mhihi: . Просто поръчителят на играта му дължал нещо си, но не му го дал, пък моя човек му правил софтуера за теглене на печелившия. И кво като на тегленето присъствал нотариус :mhihi: А на поръчителя му било все тая кой ще спечели. Както и да е... БГ реалности :(

Turturelo това как го обясняваш :?: и после хората били жалки. Навсякъде има хора където искат да те пр..бът и не е само в България. Не казвам, че ти си един от тези, просто е така
Изображение
Компютърна диагностика на BMW след 1993 година - безплатна
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от McClane » 22 Окт 2007, 18:42

Като цяло идеята не е лоша,стига да няма нищо скрито/покрито.
Иначе предполагам,че голяма част от аудиторията на предаването са тийнеиджъри,които си мечтаят за първа собствена кола :arrow: та една такава идея определено би посъбудила интереса на доста хора,въпреки многото навъдилисе игри със смси ;)

Каобой
Аватар
Кара: 318

Мнение от МРЪСНИЯТ_ХАРИ » 22 Окт 2007, 18:42

Начина да се разбере е само един....пускайте играта :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 22 Окт 2007, 20:05

Кажи какъв е плана каква ще е стойността на колата, и кой я плаща?

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 22 Окт 2007, 21:02

Праблема е там, че няма начин да е открито, софтуера как ще е открит, наглася се когато и както да се натисне ентъра да спре ан Илайчо Попгруев, неказвам, че това предаване ще направи това, (та аз дори несъм го гледал нито веднъж). Все пак, това не го решават водещите, а го решава продуцента. А на продуцента, на балдъза му, на комшията, на третия поп, детето се зима книжка и видиш ли що да неспечели една колица момчето, па и ше го снимат, па ше си кара. Оттам идват тези неща, и щото в БГ не е свършено нищо на добра воля без аде опорочено, и затова мисленето ни е такова. Кой не е гледал пародиите на нова ТВ, кой не обърнал внимание, че във всяко реалити Шоу, има известни личности, че даже и Азис видиш ли да си излее душата, да покани майка си, да и балгодари в предаването на Гала - Имаш Поща, че мчак и подарък да участва в Пълна промяна. Чакай бе аланкоу, това да не е концерт пожелание? ИЛи щото шуробадажанащината е в разгара си може всичко? Ето от такива неща съм предубеден. А и доколкото знам СМС-ите не се делят на 4, а на 2, но немога да го потвърдя, щото несъм сее занимавал лично с това. Но би ли иказал чисто информетивно, нещо повече около договора с тия СМС-и, просто да ни е ясно на нас, а и що аджеба се делят парите на 4? Кои са тези 4 страни, които прибиратпарите на хорицата?

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 22 Окт 2007, 21:23

Turturelo написа:Ето още един пример за българското мислене и коментари на незапознати.

Първо рейтинг предаването има достатъчно висок. Второ приходите от игрите с sms-и се делят на 4 и предаването взима 1/4 от тях (за ваша информация), които ще служат за закупуване на автомобил! Трето не сме лъжци и измамници, които ще мамят хората и ще скатават пари. Най-малкото аз си имам чест и думата ми не струва 100 000лв, че да я продам. bTV според вас би ли допуснала нещо подобно??? Четвърто, ако идеята се осъществи, то тя е на базата на Fifth Gear, които дават по един автомобил всеки брой срещу отговор на елементарен въпрос. Пето ще снимаме човека получил наградата и мисля, че би било добре всеки да спечели една колица за 3 - 4 000лв. Ако начинанието е успешно, защо да не дадем някое Ево или Импреза ...

Отново поредния пример на "специалисти и разбирачи" ... жалко е приятели, че мислите по този начин. Наистина жалко ...

Глей са пич,първо питаш какво е мнението на съфорумците па после"специалисти и разбирачи" били.Ами такива са ,като има толкова шарлатани.Са не знам какъв рейтинг има вашето предаване ,щото го чувам за първи път/не казвам ,че е лошо/а ма чак пък да го сравняваш с Fifth Gear,???
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: го ... X-treme!
Мечтае да кара: МиГ-29 & F15 Eagle
Детайли за колата: ...

Мнение от KIARA_G » 22 Окт 2007, 21:37

И каква ще е рекламната стратегия в този случай?! :roll: Ако не е с рекламна цел, с каква цел ще е ---> от добра воля и солидарност?! В днешно време нищо не е на аванта, просто ей така - има някаква уловка.... :!:
:idea: Няма отговор от анкетата, за който да дам своя вот!
Пълно е с пациенти :!:
Изображение♥™
:idea:Ако една жена знае цената си - значи често й се е случвало да я казва на някого!!!

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 22 Окт 2007, 22:25

абе батко .. България си е България .. все под вола теле да потърсим ... кола без пари дадеш .. никой не иска батко .. измама да търсим някъде ..

Това, че има измамници не прави всички в тази скапана държава такива!!!!! Аз не съм измамник, като напиша, че няма да има измама - няма да има. Плащам си данъците, честен гражданин съм и не съм излъгал никого през живота си.. няма и да го направя, защото имам достойнство и желанието ни беше да направим нещо да е различно и интересно. Не гоним реклама, не гоним печалба, не сравнявам Showroom с Fifth Gear .. идеята е от там и винаги ме е било яд, че не мога да пратя един sms и да се опитам да спечеля някое 911 или Jag. Сега можем да променим това нещо и да направим нещо подобно в България, но явно хората не са дорасли за това ...... :roll:

ентусиаст
Аватар
Кара: си

Мнение от txe » 22 Окт 2007, 22:39

аз съм навит :)
what a helluva ride

ентусиаст
Аватар
Кара: e39 525dA
Мечтае да кара: м6

Мнение от moni76 » 22 Окт 2007, 22:41

...колкото риба в морето - толкова балъци на земята!
или
...докато има балъци, ще има и тарикати!

така че правете го и не се бойте, винаги ще се намери кой да ви пусне смс ;)
My BMW history:
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39

Изображение
http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c&NR=1 8)

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 22 Окт 2007, 23:26

Може би бих пуснал някой път, но не бих го направил за Daewoo Matiz или някаква корейска чекия, била тя и нова. Бих го направил за баварец или някой друг читав спортен автомобил (Ево-то и Импреза-та са добър пример).
BMW only!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от ACCELERATOR » 23 Окт 2007, 0:07

logout написа:Дам, нагласьов винаги може да има... Преди време участвах в една такава схема заради един приятел, а не можех да му откажа :uups: . Как пък така точно аз спечелих и после му дадох наградата :mhihi: . Просто поръчителят на играта му дължал нещо си, но не му го дал, пък моя човек му правил софтуера за теглене на печелившия. И кво като на тегленето присъствал нотариус :mhihi: А на поръчителя му било все тая кой ще спечели. Както и да е... БГ реалности :(

Kaто видя игра, при която печелившия се "тегли" със софтуер - ясно ми става колко е "случаен" :roll: :roll: :roll:

ентусиаст
Аватар

Re: щели да подаряват коли срещу sms ..

Мнение от euroto » 23 Окт 2007, 0:17

Turturelo написа:Какво ще кажете за идеята да подаряваме по един употребяван автомобил всяка седмица в предаването Showroom по bTV?

Идеята твоя ли е или е съгласувана с шефовете? :)
Аз съм навит - а и никой няма да пуска само по 1 СМС ;) минимум 3 или 5 :lol: ... доста парици могат да се правят - може би трябва наградата да се дава максимално публично :) . Пак реклама му е майката :)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: m52 e36
Мечтае да кара: е38 ;)
Детайли за колата: е36

Мнение от t0sh » 23 Окт 2007, 0:38

Turturelo написа:...но явно хората не са дорасли за това ...... :roll:

с това се занимавам общо взето на международни терени, и нямаме услуги в .бг точно предимно поради това че не сме дорасли, и поради прекалено многото малки фирмички нагласящи печелившите и отказващи хората.

трудно се прави име но идеята си струва, само дето незнам защо не сте на 40%++ а на 25%... вземете изпуснете посредника ;)
а и предвид микро-пеймента и максималната цена в България от 2 лв на смс засега, бая смс-и трябва да се съберат за 3-4 бона...

п.с. като стъпиме в .бг до 1/2 година може да си поговориме на ЛС за проценти ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от WilliamsF1Team » 23 Окт 2007, 1:34

Владо, никой от нас не те мисли за измамник, но представи си аз пращам СМС-и, пращам, пращам, пращам и мама му стара пуст късмет не ми връзва и това е. Веднага си казвам "измамници". Защо? Защото е такова самосъзнанието на българина, защото винаги е бил лъган и винаги ще бъде лъган. Ако трябва да пратя на бързи пари, на треска за злато, на злато за трески и т.н. колко мобилни оператора ще ме съдят за неплатени сметки? Май 3 от 3 възможни. В никакъв случай не те сравнявам с тях, но просто искам да ти ги дам като пример. Твърде много нашумяха случаите с Боби Цанков и водещи от неговия тип. Останаха много малко хора, които да имат доверие на тв предавания. Хайде ние знаем, че ти си Владо от форума и ни отваряш очите за доста неща. Но това го знаем тесен кръг хора. Ние и познатите ти да речем, ще ти вярваме, а останалите? За мен това в България е абсурдно. Свикнахме да гледаме загадки, в които се пита "Какъв плод ражда дървото круша?" и наградата е 1000000лв за позналия. Такова мнение сме си изградили за тези предавания и ние не можем да променим мирогледа на всички... ;)

Разбери, че ние не сме криви. Крива ни е държавата, в която живеем, толкова сме наплашени, че си броим рестото в магазина за да сме сигурни, че не са ни излъгали. Тук всичко е една голяма измама и зад всичко ужким красиво се крие една огромна пумия. И точно това наше мислене, което е един вид инстинкт за самосъхранение, ще ни срине...

Аз ти пожелавам успех. Ще се радвам, ако стане това и знам, че това не е поредната измама...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата